Čokoláda pralinková 100g BIO Vivani

2043

Jemná mliečna čokoláda s nugátovou náplňou z mletých lieskových orieškov a mlieka, sladená len prírodným trstinovým cukrom. Neobsahuje žiadne iné tuky než kakaové maslo a prirodzene obsiahnuté tuky z lieskových orieškov a mlieka.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,91 € s DPH

29,10 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Nie

Detaily

Čokoláda neobsahuje sójový lecitín ani iný emulgátor. Je vyrobená zo surovín z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a je v bio kvalite. Na výrobu boli použité druhy kakaových bôbov v špičkovej kvalite. Čokoláda je sladená trstinovým cukrom, ktorý obsahuje trstinovú melasu. Všetky ďalšie zložky v čokoláde sú prírodného pôvodu. Vo výrobku sa nenachádzajú žiadne geneticky modifikované zložky (GMO). Suroviny aj čokoládová hmota sú spracované tradičným spôsobom – dlhé mletie a dlhé konšovanie.

Čokoláda od nemeckého rodinného výrobcu Ludwiga Weinricha. Vivani sú napredávanejšie bio čokolády na nemeckom, českom a slovenskom trhu.

Zloženie: Prírodný trstinový cukor, kakaové maslo, lieskové oriešky 17%, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušená smotana, sušené odtučnené mlieko, sušená srvátka, výťažok z bourbon vanilky. Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a sú v bio kvalite.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 2380 kJ / 570 kcal
  •          Tuky: 38,7 g
  •          Sacharidy: 47 g
  •          Bielkoviny: 8,4 g

 

Krajina pôvodu: Nemecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)