Tyčinka čokol. Stevia horká 35 g Balace

2963

Čokolády značky Balance predstavujú zdravú alternatívu k bežným čokoládam plným rafinovaného cukru, mlieka a hydrogenovaných tukov. Sú vyrobené z vysoko kvalitnej čokolády bez pridaného cukru a sú vhodné nielen pre diabetikov, ale pre všetkých, ktorí sa rozhodli obmedziť príjem cukrov.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,31 € s DPH

66,00 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Nie
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

V čokoláde nenájdete repný cukor, ani umelé sladidlá typu aspartám, ale len prírodné sladidlá maltitol a laktitol. Tie sa vyznačujú príjemne sladkou chuťou a na rozdiel od umelých sladidiel nepotlačujú pôvodnú arómu a chuť kakaa.


Keď si vychutnávate čokolády Balance, prijímate menej kalórií vďaka nízkoenergetickým sladidlám. Polysacharidy obsahujú približne o 40% menej kalórií než cukor. Čokoláda Balance je vhodná pri diéte založenej na príjme potravín s nižším glykemickým indexom. Maltitol a laktitol sa v organizme štiepia postupne a nezvyšujú prudko hladinu krvného cukru.


Zloženie: kakaová hmota, kakaové maslo, vláknina (inulín), sladidlo: maltitol, odtučnený kakaový prášok, emulgátor: sójový lecitín, sladidlo: glykozidy steviolu, prírodná aróma.


Krajina pôvodu: Belgicko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)