Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Podobne ako sója i bôb obyčajný vika obsahuje veľké množstvo bielkovín, až 26 - 28%. Pri jeho konzumácií však nehrozí kontaminácia GMO. Pripravuje sa obdobne ako iné strukoviny. Je vhodný do nátierok, polievok, mletých zmesí, či zeleninových šalátov.
Lahodná fazuľka na nakličovanie. Jej klíčky pripomínajú chuť hrášku. Po naklíčení je vhodné pridať ju do šalátov, nátierok či na obložené chlebíčky. Nič nepokazíte ani pridaním do polievok či cestovín.
Praktické balenie uvarenej bielej fazule vhodné na priamu konzumáciu.
Cíceru sa tiež niekedy hovorí rímsky hrach. Je to strukovina s jemnou orieškovou chuťou a ľahko krémovou konzistenciou. Výdatná a zdravá strukovina na prípravu tradičných aj exotických jedál.
Čierna šošovka beluga je obľúbená pre svoju typickú chuť a rýchlu prípravu bez namáčania. Jej drobné čierne ovály dodávajú pokrmu zaujímavý vzhľad. Používame ju do šalátov, ryžových a cestovinových jedál aj ako prílohu.
Malá lúpaná fazuľka, vynikajúco pôsobí na trávenie. V Indii je považovaná za najlepšiu a najľahšiu potravinu pre človeka. Žltá lúpaná fazuľka Mung dál je pôvodom malá olivovo zelená fazuľka mungo, z ktorej po vylúpnutí zostávajú malé ploché žlté fazuľky. Je veľmi ľahko stráviteľná a výživná.
Červená šošovica nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžova. Nemusí sa namáčať a rýchlo sa uvarí. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky.
Praktická a rýchla príprava bez dlhého namáčania a varenia. Sterilizovaný cícer v slanom náleve je vynikajúce riešenie pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín.
Pre vaše pohodlie sú najchutnejšie cícery starostlivo vybrané a uvarené. Podáva sa po častiach. Duru Pratik dodá vašim receptom chuť a rýchlosť a podáva strukoviny od šalátu po predjedlo, ryže až po polievku.
Veľká farebná maslová fazuľa vhodná do polievok, omáčok či ako základ zdravej nátierky. pri dochucovaní jej nevadia výraznejšie druhy korenia.
Uvarená fazuľa v paradajkovej omáčke. Bez umelý farbív a konzervatov. Vhodná na priamu konzumáciu.
Pre vaše pohodlie sú najchutnejšie červené fazule starostlivo vybrané a uvarené. Podáva sa po častiach. Duru Pratik dodá vašim receptom chuť a rýchlosť a podáva strukoviny od šalátu po predjedlo, ryže až po polievku.
Uvarený zelený hrach v slanom náleve. Vhodný na priamu konzumáciu.
Vhodná do polievok, prívarkov, kaší. Komplexný zdroj bielkovín, a minerálnych látok. Vhodná pre deti už od 8. mesiaca.
Čierna fazuľa v slanom náleve sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave pokrmov.
Sterilizované červené fazule druhu červená ľadvinka v slanom náleve sú vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín.
Jemná biela fazuľa v pikantnej paradajkovej omáčke. Stačí zahriať a vychutnať si!
Šošovica veľkozrnná je vynikajúcim zdrojom stopových prvkov a vitamínov.
Červená šošovica je bohatým zdrojom železa, selénu, fosforu, zinku, vitamínu B6. Obsahuje vlákninu, ktorá povzbudzuje činnosť čriev a pomáha proti zápche. Škroby obsiahnuté v strukovinách sa (vďaka obsahu vlákniny) pomaly vstrebávajú a umožňujú tak rovnomerné uvoľňovanie glukózy do krvi. To je dôležité najmä pre diabetikov, ale nielen pre nich.
Žltý bio hrach, lúpaný a polený. Tento u nás veľmi rozšírený hrach siaty pochádza z orientálnej voľne rastúcej odrody. Sušené semená sú cenené najmä pre svoj vysoký obsah vitamínu A.
Bio fazuľa mungo, na varenie aj na klíčenie. Naklíčená je ozdobou každého šalátu alebo nátierky. V polievke a kari pre zmenu krásne jemne sladká.
Fazuľa s jemnou orieškovou chuťou. V Japonsku sa nazýva „kráľovná fazulí“. Je podobná k fazuli mungo. Adzuki obsahuje dostatok bielkovín, fosforu a vápniku. Je vhodná na klíčenie.
Sójové bôby ponúkajú nášmu telu veľké množstvo aminokyselín a bielkovín, preto sa ich nebojte zaradiť do svojho jedálnička.
Žltý hrach je cenný najmä pre svoj obsah vitamínov A a B. Ak pri varení použijeme bazalku alebo saturejku, nemal by hrach po uvarení naduvať. Strukoviny by mali byť neoddeliteľnou súčasťou nášho jedálnička i v´daka vysokému podielu rastlinných bielkovín.
Zelený hrach má výhodu, že je po namočení rýchlo uvarený. Skvelú krémovú polievku alebo kašu vykúzlite za pár minút.