Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Borovica lesná je výborný prostriedok pri regenerácii kostného tkaniva,...
Používa sa na zlepšenie chuti zeleninových, mäsových a ostatných pokrmov. Je vhodnejšia ako porovnateľné výrobky s vysokým obsahom jedlej soli.
Mechanický mlynček na soľ alebo korenie v elegantnom dizajne. Mlynček má sklenené telo a keramický mlecí mechanizmus. Materiál: sklo, keramický mlecí mechanizmus, plast. Rozmer: V 10 cm, Š 6,5 cm.
Klinček - korenie do kompótu, vareného vína....Bez jeho intenzívnej ovocno-ostrej chuti si ho ani nevieme predstaviť. Ale aj napriek tomu existuje veľa chutných kreácií, ktoré u nás nie sú až také známe. Ten kto varí arabskú kuchyňu by mal mať klinček určite doma. Klinček zastrčený do cibule je často varený spolu s ryžou alebo v polievke.
Intenzívna sladká chuť anízu, podobná sladkému drievku, je unikátna, ale tiež nie je pre každého tá pravá.
Semienka rukoly na nakličovanie. Ostré aromatické klíčky rukoly využijete napríklad pri príprave mäsa, zeleniny, šalátov alebo polievok. Semienka nie je potrebné pred klíčením namáčať. Doba klíčenia cca 4-6 dní, pri ideálnej teplote 18-20°C.
Alfalfa je skvelá potravina pre telo i dušu. Používa sa na nakličovanie.
Nerafinovaná, jemná grécka morská soľ bez jódu. Je bohatá na minerálne soli, obzvlášť na magnézium. Na zachovanie všetkých látok sa suší za nízkej teploty pulzujúcim teplým vzduchom. Vhodná je nielen na varenie ale má aj terapeutické kvality, napr. ako soľ do kúpeľa a na hydromasáž.
Ide o jednu z najstarších rastlín, ktorá sa využíva v kuchyni ale aj v medicíne. Sladké drievko je v gastronómii oceňované pre jeho prirodzenú sladkú chuť.
Pod označením Kajenské korenie, alebo Cayenské korenie, sa myslí prášok zo sušených Čili papričiek, ale nie z každej odrody. Musí ísť o červené Chilli, konkrétne o Capsicum Frutescens. Podobne, ako je tomu pri Čili, aj Kajenské korenie je veľmi dobrý „akcelerátor“ metabolizmu a dodáva telu celkovú vitalitu a životnú energiu.
Lahodná zeleninová chuť tejto zmesi dodá vašim pokrmom korenenú chuť. Koreniaci prípravok bez prídavku kuchynskej soli. Korenie vhodné na prípravu klasickej kuchyne ako sú omáčky, šaláty alebo dusené pokrmy. Pridajte ku koncu varenia.
Stredomorská koreniaca zmes s rajčinami, bazalkou a oreganom. Táto zmes sa výborne hodí k lazaniam, cestovinám všetkých druhov a k ďalším stredomorským jedlám. Rajčiny, mrkva, cuketa a cibuľa v kombinácii s bazalkou, oreganom a cesnakom zaručene roztancujú vašu lyžicu. Pridajte ku koncu varenia.
Koreniaca zmes z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Bertrám je korenie užitočné po všetkých stránkach. Pokiaľ je často používaný zapudzuje choroby, zmenšuje hnilobné procesy v tele, stará sa o dobré trávenie, dodáva jasný rozum. To o korení Bertráme hovorí Hildegarda z Bingenu, stredoveká liečiteľka. Dobre vypudzuje hlieny a zápaly z pľúc.
Prírodný éterický vanilkový olej je získavaný extrakciou z vanilkových strukov pomocou alkoholu. Pomôže vám vyčarovať dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov či poctivú vanilkovú zmrzlinu. Vďaka šikovnej pipete navyše budete dávkovať na kvapku presne.
Vanilka sa často označuje ako "kráľovná korenia". Je to jedna z najznámejších chutí na svete. Počas šetrného procesu sušenia, sa lusky výrazne stanú tenšími a zmenia farbu zo zelenej na hnedú. V každom z nich sa nachádzajú malé čierne semienka, ktoré dodajú vaším pokrmom to "pravé vanilkové".
Majorán záhradný je úzko spätý s tradičnou slovenskou kuchyňou. Patrí medzi najobľúbenejšie a najstaršie korenia. Obohatí Vašu kuchyňu svojou nezameniteľnou arómou. Používa sa na ochutenie polievok, omáčok, diviny.
Rasca čierna patrí do rodiny korení Orientu. Vychutnajte si jej korenistú arómu a jemne zemitú - ľahko horkú chuť!
Zmes korenia so zázvorom na prípravu zlatého mlieka.
Perníkové korenie jednoducho patrí k Vianociam. Teplá korenistá aróma má ľahkú ostrosť. Okrem perníkov sa výborne hodí do vianočného pečiva, ovocných chlebíčkov, či rôznych koláčov.
Naša pani domáca na to prišla! Korenie premiešala s olejom, kura potrela zvnútra aj zvonka a naplnila čerstvým tymianom, rozmarínom a plátkami citróna. Kura jedna báseň!
Zmes korenia v bio kvalite. Ostrá zmes korenia z Indie. Veľmi obľúbená je u milovníkov krížovej rasce (rímskej), lebo tej je v tejto zmesi dostatok. Je to mnohostranne použiteľné korenie do indických pokrmov podobne ako curry. Môžeme použiť na šošovicu, cícer, zeleninové a ryžové pokrmy, mäso. Fantázii sa medze nekladú..
Koreniaca zmes mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Koreniaca zmes bio. Je pikantne aromatická a unesie vás na poslednú letnú dovolenku do slnečných južných krajín.
Koreniaca zmes z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Zmes korenia v bio kvalite, v papierovej krabičke. Dá sa ešte vylepšiť chuť vašej obľúbenej kávy? Verte, že s týmto korením sa vám to podarí.
Smotanovo sladká aróma vanilky s tónmi sladkého drievka sa v západnej kuchyni používa takmer výhradne do mliečnych jedál.
So zázvorom zažijete vzrušujúce kulinárske cesty naprieč zemeguľou! Vďaka svojej všestrannosti je dobrou voľbou pre fanúšikov ázijskej kuchyne. Používa sa na dochutenie orientálnych špecialít, pečiva, ..
Škorica mletá Cejlónska -intenzívna. V modernej kuchyni má využitie pri príprave dezertov, múčnikov, ale i odvážnych mäsových špecialít. Škorica znižuje zrážanlivosť krvi, má antibakteriálne účinky a zvyšuje citlivosť inzulínových receptorov. Navyše vôňa škorice stimuluje činnosť mozgu.