Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Bourbonská vanilka priamo z Madagaskaru, mletá a v bio kvalite.
Starený čierny cesnak je vyrobený výhradne z cesnaku vypestovaného českými poľnohospodármi. Čierny cesnak je bežný biely cesnak, ktorý prešiel dlhodobým, starostlivo riadeným procesom teploty, vlhkosti a času v špeciálnom zariadení.
Sušenú cibuľu používame na dochutenie polievok, omáčok, dusené i pečené zeleniny. Všade tam, kde sa hodí výrazná cibuľová chuť. Skvele ochutia aj nátierky.
Prírodne jodidovaná morská soľ je skutočne ojedinelý výrobok. Nerafinovaná morská soľ nie je obvykle jódovaná a neobsahuje dostatok prírodne viazaného jódu. Morská soľ je obohatená morskými riasami (cca 0,4%). V jednej lyžičke soli je 80% odporúčanej dennej dávky jódu.
Nerafinovaná morská soľ sa získava prirodzeným odparovaním morskej vody v umelo vytvorených soľných jazierkach na chránenom morskom pobreží. Z 98% pozostáva z chloridu sodného, zvyšné 2% tvoria minerály prirodzene prítomné v morskej vode.
Jednodruhové korenie – paprika sladká údená vyniká jedinečnou lahodou chuťou a údenou arómou. Vášmu jedlu dodá krásnu farbu. Sladká červená paprika je častý pomocník v každej kuchyni. Použite ju na prípravu pokrmov, na mäso, do polievok, atď.
Lahodná zeleninová chuť tejto zmesi dodá vašim pokrmom korenenú chuť. Koreniaci prípravok bez prídavku kuchynskej soli. Korenie vhodné na prípravu klasickej kuchyne ako sú omáčky, šaláty alebo dusené pokrmy. Pridajte ku koncu varenia.
Síran horečnatý (MgSO4) – epsomská soľ alebo horká soľ. Je významnou súčasťou morskej vody aj niektorých minerálnych vôd (Šaratica). Tradične sa používa ako súčasť so soľou do kúpeľa a ako súčasť preháňadiel.
Koriander siaty je príbuzný anízu, rasci a kôpru. Podporuje tvorbu žalúdočných štiav, čím priaznivo ovplyvňuje trávenie. Zrelé plody sú príjemne aromatické, majú nasládlu, jemne pikantnú chuť, pripomínajúcu pomarančovú kôru a škoricu.
Používa sa na zlepšenie chuti zeleninových, mäsových a ostatných pokrmov. Je vhodnejšia ako porovnateľné výrobky s vysokým obsahom jedlej soli.
"Korenie nového sveta" Už Indiáni korenili svoju čokoládu novým korením.
Korenie - viac než len "kýchací prášok". Kolumbus kvôli nemu hľadal námornú cestu do Indie. Používa sa na ochutenie polievok, omáčok, na mäso,...
Majorán záhradný je úzko spätý s tradičnou slovenskou kuchyňou. Patrí medzi najobľúbenejšie a najstaršie korenia. Obohatí Vašu kuchyňu svojou nezameniteľnou arómou. Používa sa na ochutenie polievok, omáčok, diviny.
Kôpor je viac ako vňať do uhoriek.Čistá, voňajúca, citrónová aróma kôpru sa výborne hodí ku koreňovej zelenine, fazuli, zemiakom, rybám a červenej repe. Ruský boršč by nebol tým pravým bez kôpru. Používa sa tiež na ochutenie šalátov, marinád a omáčok.
Čierna soľ, alebo ak aj Kala Namak je vulkanická prírodná soľ s výraznou chuťou po vajíčkach. Obsah NaCl je cca 91%. Táto soľ obsahuje dôležité minerály, ktoré ľudské telo potrebuje.
Prírodná soľ je jemnejšia, alkalickejšia a obsahuje niekoľko desiatok minerálnych látok. Každá kvalitná prírodná neupravovaná - nerafinovaná soľ obsahuje veľké množstvo minerálnych prvkov, u najkvalitnejšej Himalájskej kamennej soli je to až cez 80 druhov, pričom hlavný podiel (90 až 95%) tvorí chlór a sodík.
Semienka rukoly na nakličovanie. Ostré aromatické klíčky rukoly využijete napríklad pri príprave mäsa, zeleniny, šalátov alebo polievok. Semienka nie je potrebné pred klíčením namáčať. Doba klíčenia cca 4-6 dní, pri ideálnej teplote 18-20°C.
Zmes korenia v bio kvalite, v papierovej krabičke. Dá sa ešte vylepšiť chuť vašej obľúbenej kávy? Verte, že s týmto korením sa vám to podarí.
Koreniaca zmes z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
So zázvorom zažijete vzrušujúce kulinárske cesty naprieč zemeguľou! Vďaka svojej všestrannosti je dobrou voľbou pre fanúšikov ázijskej kuchyne. Používa sa na dochutenie orientálnych špecialít, pečiva, ..
Prírodný éterický vanilkový olej je získavaný extrakciou z vanilkových strukov pomocou alkoholu. Pomôže vám vyčarovať dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov či poctivú vanilkovú zmrzlinu. Vďaka šikovnej pipete navyše budete dávkovať na kvapku presne.
Tymián - "vôňa Kréty" - U mnohých milovníkov Kréty vyvoláva tymian spomienky na dovolenku. Zemito pieporná chuť pripomína aníz, mätu a gáfor a dodáva stredomorským jedlám ich charakteristickú chuť.
Šafrán- zlato medzi koreninami. Šafrán je najdrahšie korenie na svete, čo vôbec nie je prekvapivé. Na 1 kg šafránu je potrebných až 150 000 kvetov šafránu siateho.
Paprika sladká mletá z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Inkovia ju používali ako platidlo. Pre ozajstných pôžitkárov. Použite ju na prípravu pokrmov, na mäso, do polievok, atď.
Zmes korenia so zázvorom na prípravu zlatého mlieka.