Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Strukovinové krekry Luskeeto sú chrumkavá pochúťka zo strukovín,...
Tieto obľúbené slané paprikové tyčinky obsahujú iba ryžovú, kukuričnú a...
Lahodný rastlinný nápoj v BIO kvalite obsahuje veľké množstvo vlákniny a...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Je základnou surovinou pre výrobu krupičnej kaše, polenty. Tiež ju...
Giloy (Guduči, Guduchi) pôsobí ako...
Curcuma longa. Energizujúca žltá a k tomu vraj prináša šťastie. Doprajte si fascinujúci zážitok marockého večera!
Starený čierny cesnak je vyrobený výhradne z cesnaku vypestovaného českými poľnohospodármi. Čierny cesnak je bežný biely cesnak, ktorý prešiel dlhodobým, starostlivo riadeným procesom teploty, vlhkosti a času v špeciálnom zariadení.
Sušenú cibuľu používame na dochutenie polievok, omáčok, dusené i pečené zeleniny. Všade tam, kde sa hodí výrazná cibuľová chuť. Skvele ochutia aj nátierky.
Mechanický mlynček na soľ alebo korenie v elegantnom dizajne. Mlynček má sklenené telo a keramický mlecí mechanizmus. Materiál: sklo, keramický mlecí mechanizmus, plast. Rozmer: V 10 cm, Š 6,5 cm.
Šafrán- zlato medzi koreninami. Šafrán je najdrahšie korenie na svete, čo vôbec nie je prekvapivé. Na 1 kg šafránu je potrebných až 150 000 kvetov šafránu siateho.
Nerafinovaná, jemná grécka morská soľ bez jódu. Je bohatá na minerálne soli, obzvlášť na magnézium. Na zachovanie všetkých látok sa suší za nízkej teploty pulzujúcim teplým vzduchom. Vhodná je nielen na varenie ale má aj terapeutické kvality, napr. ako soľ do kúpeľa a na hydromasáž.
Nerafinovaná morská soľ sa získava prirodzeným odparovaním morskej vody v umelo vytvorených soľných jazierkach na chránenom morskom pobreží. Z 98% pozostáva z chloridu sodného, zvyšné 2% tvoria minerály prirodzene prítomné v morskej vode.
Tymián - "vôňa Kréty" - U mnohých milovníkov Kréty vyvoláva tymian spomienky na dovolenku. Zemito pieporná chuť pripomína aníz, mätu a gáfor a dodáva stredomorským jedlám ich charakteristickú chuť.
Pravidelnou konzumáciou himalájskej soli podporíš zdravie a silu vnútorných orgánov aj celého tela. Rozdiel medzi ružovou a bielou soľou aj v sile solenia. Biela soľ je slanšia ako ružová.
Používa sa na zlepšenie chuti zeleninových, mäsových a ostatných pokrmov. Je vhodnejšia ako porovnateľné výrobky s vysokým obsahom jedlej soli.
Solčanka sa používa na zlepšenie chuti zeleninových a mäsových hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť.
Alfalfa je skvelá potravina pre telo i dušu. Používa sa na nakličovanie.
Už Egypťania ju využívali ako korenie. Výborné semienka s korenistou chuťou sú šetrne pripravované a balené.
Semienka rukoly na nakličovanie. Ostré aromatické klíčky rukoly využijete napríklad pri príprave mäsa, zeleniny, šalátov alebo polievok. Semienka nie je potrebné pred klíčením namáčať. Doba klíčenia cca 4-6 dní, pri ideálnej teplote 18-20°C.
Jemná pestrá zmes 12 bio byliniek doplnená o morskú soľ má všestranné využitie. Koreniaci prípravok bio.
Žerucha je osviežujúca pri jarnej únave. Mladé lístky môžete pridávať do rôznych šalátov, či len ako ozdobu na chlieb s maslom.
Prežite skvelú grilovačku plnú fajnových chutí. Grilovacia soľ je komplexná zmes rôznych korenín v BIO kvalite a ayurvédskej kryštalickej soli. Toto mleté grilovacie korenie je tá správna voľba na grilovanie.
Intenzívna sladká chuť anízu, podobná sladkému drievku, je unikátna, ale tiež nie je pre každého tá pravá.
Hviezdicový aníz. Má tvar hviezdice a vôňou pripomína aníz.
List Vavrinca pravého v bio kvalite. Ako korenina sa používajú listy alebo prášok z nich. Používa sa do smotanových omáčok, polievok, kyslých jedál, pri nakladaní mäsa, uhoriek alebo húb, ale aj na pečenie mäsa a zvlášť zveriny.
Používa sa na ochutenie nátierok, cestovín, rybieho mäsa, rajčinových pokrmov. Má špecifickú vôňu.
Vylepšite chuť svojich jedál s jemnou arómou bio medvedieho cesnaku.
Rasca čierna patrí do rodiny korení Orientu. Vychutnajte si jej korenistú arómu a jemne zemitú - ľahko horkú chuť!
Žltá horčica je označovaná tiež za bielu a v našich zemepisných šírkach sa používa k nakladaniu, marinádam a k výrobe bielej horčice. Je obľúbenou koreninou v juhoindickej kuchyni.
Chilli mleté sa používa na prípravu pikantných pokrmov.
Bez intenzívnej ovocno-ostrej korenenej chuti klinčeka si nevieme kompóty a punče ani predstaviť. No aj tak existuje mnoho chutných jedál, ktoré u nás nie sú až tak známe. Stačí jedna polievková lyžica klinčekov, ktorá výrazne ovplyvní organizmus. Telu dodá dôležitý mangán, draslík, rastlinné steroly a tiež vlákninu. Všetko dôležité pre naše zdravie.