Lusky bourbon vanilka 2 ks BIO

1734

Vanilka sa často označuje ako "kráľovná korenia". Je to jedna z najznámejších chutí na svete. Počas šetrného procesu sušenia, sa lusky výrazne stanú tenšími a zmenia farbu zo zelenej na hnedú. V každom z nich sa nachádzajú malé čierne semienka, ktoré dodajú vaším pokrmom to "pravé vanilkové".

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

8,27 € s DPH

8,27 € za ks

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Vďaka svojej intenzívnej, dlhotrvajúcej vôni a chuti, sa vanilka z Madagaskaru stala medzi spotrebiteľmi tou najobľúbenejšou.

Vanilkové lusky sú bohaté na prírodný vanilín, ktorý je ich najdôležitejšou zložkou. Vhodné ako prísada do dezertov, plniek, nápojov, jogurtu, pudingov, pri pečení sušienok alebo príprave iných cukroviniek.

Bez pochyby najlepšia forma vanilkovej arómy. Jedno balenie obsahuje 2 kusy luskov. Uzatvorené sú vo vzduchotesnej nádobe, aby sa čo najdlhšie zachovala ich čerstvosť a aróma. Prípadný biely povlak je dôkazom kvality, jedná sa o kryštáliky vonných látok.

Použitie: Nožom rozdeľte lusk pozdĺžne na dve polovice, tupou stranou noža zoškrabte semienka z oboch polovíc, stačí už len pridať do vášho receptu.

Lusk je možné pridať do kvapaliny, ktorej chceme zvýrazniť vanilkovú chuť a arómu, alebo si môžeme vytvoriť domáci vanilkový cukor, tým, že lusk vložíme do kryštálového cukru a necháme uzatvorené v nádobke aspoň 2 týždne. Takýto cukor môžeme použiť na dochutenie koláčov, latté, espressa, cookies atď.. Lusk možno pridať do fľaše s alkoholom – vodka, rum, alebo ho nechajte vysušiť a pomeľte na jemný prášok

Zloženie: BIO lusky vanilky Bourbon.

Krajina pôvodu: Madagaskar.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)