Probio kaša banánová s čokoládou 60g VEGAN

7365

Nutrične vyvážená ryžová kaša pre podporu organizmu. Základom kaša je extrudovaná ryža a lyofilizované ovocie. Neobsahuje lepok. Výhodou kaša je jej rýchla príprava. Stačí len zaliať horúcou vodou alebo mliekom, premiešať a chvíľu nechať odstáť. Probiotiká obsiahnuté v kašiach sú dôležité pre správnu činnosť tráviaceho ústrojenstva.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

1,23 € s DPH

20,50 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Probio kaša obsahuje 6 probiotických kmeňov (* Bacillus coagulans, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus) v množstve 5 miliárd na jednu porciu. Špeciálne navrhnutá probiotická zmes zaisťuje stály počet baktérií po celú dobu trvanlivosti.


Probio kaše sú určené pre športovcov, rekonvalescentov, pre osoby s intoleranciou k laktóze, s bezlepkovou diétou, pre vegánov, seniorov a môžu ich konzumovať aj deti.


Probio kaše sú jedinečné svojím nutrične vyváženým zložením s prídavkom 6 probiotických kmeňov v množstve 5 miliárd na porciu. Ďalej obsahujú inulín, prebiotickú vlákninu, ktorá je veľmi dôležitá ako živný substrát pre rast probiotických kultúr obsiahnutých v kaši. Probio kaše obsahujú tiež vitamíny a minerály - A, B1, B6, B12, C, D3, vápnik, horčík, fosfor, selén, železo, niacín a kyselinu panthothenovou.


Zloženie: Instantná ryžová múka 34,5%, sušený glukózový sirup, kokosový tuk, trstinový cukor, inulín 6%, čokoláda horká 5%, natívny kukuričný škrob, mrazom sušený banán 1,5%, probiotické kultúry: Bacillus coagulans, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus (množstvo 5 miliárd na 1 porciu); vitamínový a minerálny premix, soľ, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, emulgátor: E472e (rastlinný pôvod), stabilizátor: E340, protihrudkujúca látka: E551, aróma.

  •          Energetická hodnota: 1700 kJ / 405kcal
  •          Tuky: 15 g

o    z toho nasýtené mastné kyseliny: 14 g

  •          Sacharidy: 60 g

o    z toho cukry: 14 g

  •          Vláknina: 7 g
  •          Bielkoviny: 4,1 g
  •          Soľ: 0,7 g

Krajina pôvodu: Česká republika

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)