Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
BIO hrachový proteín obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny. Vyniká...
Chuť kombuchy možno prirovnať k chuti vínneho streku, či sektu....
Chuť kombuchy možno prirovnať k chuti vínneho streku, či sektu....
Vhodná do polievok, prívarkov, kaší. Komplexný zdroj bielkovín, a...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. 100%...
Pšeničná celozrnná krupica je vhodná do tradičných kaší, závariek,...
Tieto čokoládové dukátiky pre nás vyrába španielska rodinná čokoládovňa Solé a po rozohriatí sú vynikajúce na rôzne čokoládové polevy, náplne, krémy a podobne. A pretože sú vyrobené zo špičkovej dlho konšovanej horkej čokolády, môžeme ich maškrtiť aj samotné.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou. Sladivosť je ekvivalentná 100g repného cukru. Výborný na pečenie sladkých dobrôt, do pečiva, piškótového cesta a sladkých koláčov, do kompótov a krupicovej kaše.
Prakticky šetrne sušené pekárske droždie, kultivované na substráte z bio obilia. Bez použitia chemických živín, emulgátorov a regulátorov kyslosti.
Xanthanová guma je jemný prášok získaný kvasením cukru. Prírodný stabilizátor a emulgátor do pečiva, ktorý napomáha predlžovať trvanlivosť pečiva. U bezlepkových zmesí nahrádza funkciu lepku. Vhodný do všetkých druhov ciest.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Bezlepková nekysnutá rýchla knedľa určená ako príloha v prášku.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Guarová guma je vláknina, ktorá sa využíva ako zahusťovadlo a stabilizátor. Získava sa zo semien rastliny Cyamopsis tetragonolobus.
Bezlepkový puding z vybraných surovín v BIO kvalite, s kúskami marhúľ.
Sypká zmes na prípravu perníkov. Bezfosfátová, bez lepku. V BIO kvalite.
Vylisované bolo z BIO kakaových bôbov, bez chemickej rafinácie a ztužovania.
Čisté zloženie bez aditív, konzervantov, stabilizátorov alebo iných prímesí.
Prírodný éterický vanilkový olej je získavaný extrakciou z vanilkových strukov pomocou alkoholu. Pomôže vám vyčarovať dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov či poctivú vanilkovú zmrzlinu. Vďaka šikovnej pipete navyše budete dávkovať na kvapku presne.
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Marcipán medový RAPUNZEL je vyrobený z kvalitného medu a lúpaných mletých mandlí. Marcipán medový neobsahuje pridaný cukor, ani glukózovo, či fruktózový sirup, ktoré sú bežnou súčasťou komerčných marcipánov. Marcipán medový je ideálny na vianočné pečenie, výrobu cukroviniek, sladkých dezertov, či len tak na maškrtenie.
Vínny kameň sa dá použiť ako kypriaci prášok do pečiva. Svojou prítomnosťou dokáže stabilizovať bielkoviny, zvyšovať objem cesta a tvoriť štruktúru hotového výrobku.
Najuniverzálnejší ekologický čistiaci prostriedok! Jedlá sóda je skvelý a veľmi všestranný čistič a pohlcovač pachov, pritom je úplne priateľská k životnému prostrediu a úplne zdravotne nezávadná.
Bourbonská vanilka priamo z Madagaskaru, mletá a v bio kvalite.
Jedlá sóda je vyrobená bez použitia zlúčenín hliníka a je určená na potravinárske účely. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kyprí, len ak je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka môže fungovať napr. med, kyslé mliečne výrobky, čokoláda.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva.
Citrónová kôra strúhaná BIO je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry citrónov, ktoré neboli chemicky ošetrené. Používa sa k dodaniu arómy sladkých ciest a dezertov, ale aj kuracieho mäsa. Je nepostrádateľná v pečive a vianočkách, ktorým dodáva typickú vôňu. Má skvelú osviežujúcu vôňu a citrusovú chuť, ktorá ulahodí všetkým zmyslom.
Kvalitná horká čokoláda v tvare malých kvapiek, ktorá sa získava z organicky pestovaných kakaových bôbov. Obsah kakaovej sušiny je minimálne 60%.
Puding vanilkový bez lepku/bezgluténový, s bio vanilkou, v prášku.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Puding jahodový bez lepku/bezgluténový, s kúskami bio jahôd, v prášku.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Puding čokoládový bez lepku/bezgluténový, s bio kakaom, v prášku.