Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Strukovinové krekry Luskeeto sú chrumkavá pochúťka zo strukovín,...
Tieto obľúbené slané paprikové tyčinky obsahujú iba ryžovú, kukuričnú a...
Lahodný rastlinný nápoj v BIO kvalite obsahuje veľké množstvo vlákniny a...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Je základnou surovinou pre výrobu krupičnej kaše, polenty. Tiež ju...
Giloy (Guduči, Guduchi) pôsobí ako...
Írsky mach čerstvý RAW je morská riasa, ktorá je skvelou alternatívou živočíšneho kolagénu a želatíny.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Puding čokoládový bez lepku/bezgluténový, s bio kakaom, v prášku.
Bezlepková nekysnutá rýchla knedľa určená ako príloha v prášku.
Xanthanová guma je jemný prášok získaný kvasením cukru. Prírodný stabilizátor a emulgátor do pečiva, ktorý napomáha predlžovať trvanlivosť pečiva. U bezlepkových zmesí nahrádza funkciu lepku. Vhodný do všetkých druhov ciest.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Vínny kameň sa dá použiť ako kypriaci prášok do pečiva. Svojou prítomnosťou dokáže stabilizovať bielkoviny, zvyšovať objem cesta a tvoriť štruktúru hotového výrobku.
Puding vanilkový bez lepku/bezgluténový, s bio vanilkou, v prášku.
Vylisované bolo z BIO kakaových bôbov, bez chemickej rafinácie a ztužovania.
Kvalitná horká čokoláda v tvare malých kvapiek, ktorá sa získava z organicky pestovaných kakaových bôbov. Obsah kakaovej sušiny je minimálne 60%.
Prírodné bio pleťové tonikum upokojuje, hydratuje, omladzuje a osviežuje. Má protizápalové účinky a ukľudňuje podráždenú pokožku. Odstraňuje mastnotu a nečistoty z pórov a pôsobí preventívne proti vyrážkam a akné. Zjemňuje suchú pokožku a sťahuje póry. Vhodné na všetky typy pleti.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Hraška na zahusťovanie, jemná. Hraška je unikátny bezlepkový výrobok, v ktorom sa stretla lahodná chuť a výborné výživové vlastnosti.
Škrobová bio múka, ktorá sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu.
Sypká zmes na prípravu perníkov. Bezfosfátová, bez lepku. V BIO kvalite.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Puding jahodový bez lepku/bezgluténový, s kúskami bio jahôd, v prášku.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Bezlepkový puding z vybraných surovín v BIO kvalite, s kúskami marhúľ.
Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%. Na rozdiel od bežných bielych čokolád na varenie, Vivani neobsahuje žiadne rastlinné tuky okrem kakaového masla, ani žiadne umelé arómy – v čokoláde je len pravé kakao a prírodný trstinový cukor.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou. Sladivosť je ekvivalentná 100g repného cukru. Výborný na pečenie sladkých dobrôt, do pečiva, piškótového cesta a sladkých koláčov, do kompótov a krupicovej kaše.
Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy. Neobsahuje ižadne chemické prísady ani farbivá.
Najuniverzálnejší ekologický čistiaci prostriedok! Jedlá sóda je skvelý a veľmi všestranný čistič a pohlcovač pachov, pritom je úplne priateľská k životnému prostrediu a úplne zdravotne nezávadná.
Jedlá sóda je vyrobená bez použitia zlúčenín hliníka a je určená na potravinárske účely. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kyprí, len ak je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka môže fungovať napr. med, kyslé mliečne výrobky, čokoláda.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva.