Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Citrónová kôra strúhaná BIO je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry citrónov, ktoré neboli chemicky ošetrené. Používa sa k dodaniu arómy sladkých ciest a dezertov, ale aj kuracieho mäsa. Je nepostrádateľná v pečive a vianočkách, ktorým dodáva typickú vôňu. Má skvelú osviežujúcu vôňu a citrusovú chuť, ktorá ulahodí všetkým zmyslom.
Vylisované bolo z BIO kakaových bôbov, bez chemickej rafinácie a ztužovania.
Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%. Na rozdiel od bežných bielych čokolád na varenie, Vivani neobsahuje žiadne rastlinné tuky okrem kakaového masla, ani žiadne umelé arómy – v čokoláde je len pravé kakao a prírodný trstinový cukor.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva.
Prírodná náhrada kypriaceho prášku, bezlepková.
Prakticky šetrne sušené pekárske droždie, kultivované na substráte z bio obilia. Bez použitia chemických živín, emulgátorov a regulátorov kyslosti.
Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy. Neobsahuje ižadne chemické prísady ani farbivá.
Tieto čokoládové dukátiky pre nás vyrába španielska rodinná čokoládovňa Solé a po rozohriatí sú vynikajúce na rôzne čokoládové polevy, náplne, krémy a podobne. A pretože sú vyrobené zo špičkovej dlho konšovanej horkej čokolády, môžeme ich maškrtiť aj samotné.
Guarová guma je vláknina, ktorá sa využíva ako zahusťovadlo a stabilizátor. Získava sa zo semien rastliny Cyamopsis tetragonolobus.
Prírodný éterický vanilkový olej je získavaný extrakciou z vanilkových strukov pomocou alkoholu. Pomôže vám vyčarovať dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov či poctivú vanilkovú zmrzlinu. Vďaka šikovnej pipete navyše budete dávkovať na kvapku presne.
Bourbonská vanilka priamo z Madagaskaru, mletá a v bio kvalite.
Sypká zmes na prípravu perníkov. Bezfosfátová, bez lepku. V BIO kvalite.
Kvalitná horká čokoláda v tvare malých kvapiek, ktorá sa získava z organicky pestovaných kakaových bôbov. Obsah kakaovej sušiny je minimálne 60%.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou. Sladivosť je ekvivalentná 100g repného cukru. Výborný na pečenie sladkých dobrôt, do pečiva, piškótového cesta a sladkých koláčov, do kompótov a krupicovej kaše.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Kyselina citrónová predstavuje prírodnú konzervačnú látku. V kuchyniach sa často využíva pri zaváraní či dochucovaní jedál. Avšak, využitie kyseliny citrónovej v domácnosti je oveľa rozmanitejšie.
Bezlepkový puding z vybraných surovín v BIO kvalite, s kúskami marhúľ.
Najuniverzálnejší ekologický čistiaci prostriedok! Jedlá sóda je skvelý a veľmi všestranný čistič a pohlcovač pachov, pritom je úplne priateľská k životnému prostrediu a úplne zdravotne nezávadná.
Biela bio čokoláda na varenie. Používame ju na zdobenie cukroviniek, zákuskov, tort, na výrobu praliniek, polievanie báboviek, prípravu dezertov a podobne.
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Puding vanilkový bez lepku/bezgluténový, s bio vanilkou, v prášku.
Puding jahodový bez lepku/bezgluténový, s kúskami bio jahôd, v prášku.
Tapiokové perly sú obľúbené v ázijskej kuchyni najmä pri príprave sladkých jedál. Guľôčky dokážu namočením zväčšiť svoj objem asi na dvojnásobok. Najbežnejšie sa z perál pripravuje puding alebo kaša. Perly varené v mlieku pripomínajú u nás obľúbenú ryžu v mlieku. Dajú sa z nich pripraviť aj rôzne pudingové tortičky, dezerty a pod.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Hraška na zahusťovanie, jemná. Hraška je unikátny bezlepkový výrobok, v ktorom sa stretla lahodná chuť a výborné výživové vlastnosti.
Hraška je chutná zmes hrachu a bezlepkových obilnín k zahusťovaniu a obaľovanie mäsa, zeleniny a ďalších potravín. Vlastnosti vajec získava Hraška pridaním bezlepkových obilnín. Hraška neobsahuje prídavné látky a je vhodná aj pre bezlepkovú diétu.