Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Prírodný éterický vanilkový olej je získavaný extrakciou z vanilkových strukov pomocou alkoholu. Pomôže vám vyčarovať dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov či poctivú vanilkovú zmrzlinu. Vďaka šikovnej pipete navyše budete dávkovať na kvapku presne.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou. Sladivosť je ekvivalentná 100g repného cukru. Výborný na pečenie sladkých dobrôt, do pečiva, piškótového cesta a sladkých koláčov, do kompótov a krupicovej kaše.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva.
Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy. Neobsahuje ižadne chemické prísady ani farbivá.
Biela bio čokoláda na varenie. Používame ju na zdobenie cukroviniek, zákuskov, tort, na výrobu praliniek, polievanie báboviek, prípravu dezertov a podobne.
Vylisované bolo z BIO kakaových bôbov, bez chemickej rafinácie a ztužovania.
Kyselina citrónová predstavuje prírodnú konzervačnú látku. V kuchyniach sa často využíva pri zaváraní či dochucovaní jedál. Avšak, využitie kyseliny citrónovej v domácnosti je oveľa rozmanitejšie.
Puding čokoládový bez lepku/bezgluténový, s bio kakaom, v prášku.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Xanthanová guma je jemný prášok získaný kvasením cukru. Prírodný stabilizátor a emulgátor do pečiva, ktorý napomáha predlžovať trvanlivosť pečiva. U bezlepkových zmesí nahrádza funkciu lepku. Vhodný do všetkých druhov ciest.
Prírodná náhrada kypriaceho prášku, bezlepková.
Puding vanilkový bez lepku/bezgluténový, s bio vanilkou, v prášku.
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Sypká zmes na prípravu perníkov. Bezfosfátová, bez lepku. V BIO kvalite.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%. Na rozdiel od bežných bielych čokolád na varenie, Vivani neobsahuje žiadne rastlinné tuky okrem kakaového masla, ani žiadne umelé arómy – v čokoláde je len pravé kakao a prírodný trstinový cukor.
Hraška je chutná zmes hrachu a bezlepkových obilnín k zahusťovaniu a obaľovanie mäsa, zeleniny a ďalších potravín. Vlastnosti vajec získava Hraška pridaním bezlepkových obilnín. Hraška neobsahuje prídavné látky a je vhodná aj pre bezlepkovú diétu.
Jedlá sóda je vyrobená bez použitia zlúčenín hliníka a je určená na potravinárske účely. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kyprí, len ak je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka môže fungovať napr. med, kyslé mliečne výrobky, čokoláda.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Hrachová zmes ochutená prírodnou vanilkou. Unikátny český výrobok z čisto prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá.
Čisté zloženie bez aditív, konzervantov, stabilizátorov alebo iných prímesí.
Bourbonská vanilka priamo z Madagaskaru, mletá a v bio kvalite.
Írsky mach čerstvý RAW je morská riasa, ktorá je skvelou alternatívou živočíšneho kolagénu a želatíny.
Prakticky šetrne sušené pekárske droždie, kultivované na substráte z bio obilia. Bez použitia chemických živín, emulgátorov a regulátorov kyslosti.
Tieto čokoládové dukátiky pre nás vyrába španielska rodinná čokoládovňa Solé a po rozohriatí sú vynikajúce na rôzne čokoládové polevy, náplne, krémy a podobne. A pretože sú vyrobené zo špičkovej dlho konšovanej horkej čokolády, môžeme ich maškrtiť aj samotné.
Hraška na zahusťovanie, jemná. Hraška je unikátny bezlepkový výrobok, v ktorom sa stretla lahodná chuť a výborné výživové vlastnosti.
Kvalitná horká čokoláda v tvare malých kvapiek, ktorá sa získava z organicky pestovaných kakaových bôbov. Obsah kakaovej sušiny je minimálne 60%.