Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Hrachová zmes ochutená prírodnou vanilkou. Unikátny český výrobok z čisto prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá.
Hraška na zahusťovanie, jemná. Hraška je unikátny bezlepkový výrobok, v ktorom sa stretla lahodná chuť a výborné výživové vlastnosti.
Hraška je chutná zmes hrachu a bezlepkových obilnín k zahusťovaniu a obaľovanie mäsa, zeleniny a ďalších potravín. Vlastnosti vajec získava Hraška pridaním bezlepkových obilnín. Hraška neobsahuje prídavné látky a je vhodná aj pre bezlepkovú diétu.
Guarová guma je vláknina, ktorá sa využíva ako zahusťovadlo a stabilizátor. Získava sa zo semien rastliny Cyamopsis tetragonolobus.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy. Neobsahuje ižadne chemické prísady ani farbivá.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou. Sladivosť je ekvivalentná 100g repného cukru. Výborný na pečenie sladkých dobrôt, do pečiva, piškótového cesta a sladkých koláčov, do kompótov a krupicovej kaše.
Puding vanilkový bez lepku/bezgluténový, s bio vanilkou, v prášku.
Puding čokoládový bez lepku/bezgluténový, s bio kakaom, v prášku.
Citrónová kôra strúhaná BIO je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry citrónov, ktoré neboli chemicky ošetrené. Používa sa k dodaniu arómy sladkých ciest a dezertov, ale aj kuracieho mäsa. Je nepostrádateľná v pečive a vianočkách, ktorým dodáva typickú vôňu. Má skvelú osviežujúcu vôňu a citrusovú chuť, ktorá ulahodí všetkým zmyslom.
Sypká zmes na prípravu perníkov. Bezfosfátová, bez lepku. V BIO kvalite.
Prírodný éterický vanilkový olej je získavaný extrakciou z vanilkových strukov pomocou alkoholu. Pomôže vám vyčarovať dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov či poctivú vanilkovú zmrzlinu. Vďaka šikovnej pipete navyše budete dávkovať na kvapku presne.
Kvalitná horká čokoláda v tvare malých kvapiek, ktorá sa získava z organicky pestovaných kakaových bôbov. Obsah kakaovej sušiny je minimálne 60%.
Bourbonská vanilka priamo z Madagaskaru, mletá a v bio kvalite.
Tieto čokoládové dukátiky pre nás vyrába španielska rodinná čokoládovňa Solé a po rozohriatí sú vynikajúce na rôzne čokoládové polevy, náplne, krémy a podobne. A pretože sú vyrobené zo špičkovej dlho konšovanej horkej čokolády, môžeme ich maškrtiť aj samotné.
Jedlá sóda je vyrobená bez použitia zlúčenín hliníka a je určená na potravinárske účely. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kyprí, len ak je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka môže fungovať napr. med, kyslé mliečne výrobky, čokoláda.
Vylisované bolo z BIO kakaových bôbov, bez chemickej rafinácie a ztužovania.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva.
Bezlepkový puding z vybraných surovín v BIO kvalite, s kúskami marhúľ.
Vínny kameň sa dá použiť ako kypriaci prášok do pečiva. Svojou prítomnosťou dokáže stabilizovať bielkoviny, zvyšovať objem cesta a tvoriť štruktúru hotového výrobku.
Marcipán medový RAPUNZEL je vyrobený z kvalitného medu a lúpaných mletých mandlí. Marcipán medový neobsahuje pridaný cukor, ani glukózovo, či fruktózový sirup, ktoré sú bežnou súčasťou komerčných marcipánov. Marcipán medový je ideálny na vianočné pečenie, výrobu cukroviniek, sladkých dezertov, či len tak na maškrtenie.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Puding jahodový bez lepku/bezgluténový, s kúskami bio jahôd, v prášku.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Prakticky šetrne sušené pekárske droždie, kultivované na substráte z bio obilia. Bez použitia chemických živín, emulgátorov a regulátorov kyslosti.
Prírodné bio pleťové tonikum upokojuje, hydratuje, omladzuje a osviežuje. Má protizápalové účinky a ukľudňuje podráždenú pokožku. Odstraňuje mastnotu a nečistoty z pórov a pôsobí preventívne proti vyrážkam a akné. Zjemňuje suchú pokožku a sťahuje póry. Vhodné na všetky typy pleti.