Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Borovica lesná je výborný prostriedok pri regenerácii kostného tkaniva,...
Čisté zloženie bez aditív, konzervantov, stabilizátorov alebo iných prímesí.
Hrachová zmes ochutená prírodnou vanilkou. Unikátny český výrobok z čisto prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá.
Marcipán medový RAPUNZEL je vyrobený z kvalitného medu a lúpaných mletých mandlí. Marcipán medový neobsahuje pridaný cukor, ani glukózovo, či fruktózový sirup, ktoré sú bežnou súčasťou komerčných marcipánov. Marcipán medový je ideálny na vianočné pečenie, výrobu cukroviniek, sladkých dezertov, či len tak na maškrtenie.
Biela bio čokoláda na varenie. Používame ju na zdobenie cukroviniek, zákuskov, tort, na výrobu praliniek, polievanie báboviek, prípravu dezertov a podobne.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Prírodný éterický vanilkový olej je získavaný extrakciou z vanilkových strukov pomocou alkoholu. Pomôže vám vyčarovať dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov či poctivú vanilkovú zmrzlinu. Vďaka šikovnej pipete navyše budete dávkovať na kvapku presne.
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Vylisované bolo z BIO kakaových bôbov, bez chemickej rafinácie a ztužovania.
Bourbonská vanilka priamo z Madagaskaru, mletá a v bio kvalite.
Škrobová bio múka, ktorá sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu.
V kuchyni využívaný ako veľmi kvalitný škrob. Kuzu je popínavá rastlina podobná vínnemu kríkmi. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou. Škrob získaný z tohto koreňa má významné liečebné účinky.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Agar prášok je prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok z morskej riasy. Neobsahuje ižadne chemické prísady ani farbivá.
Jedlá sóda je vyrobená bez použitia zlúčenín hliníka a je určená na potravinárske účely. V kyslom prostredí sa rozkladá za vzniku plynu, oxidu uhličitého, a preto jedlá sóda cesto kyprí, len ak je v ňom prítomná nejaká kyslá zložka. Ako kyslá zložka môže fungovať napr. med, kyslé mliečne výrobky, čokoláda.
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva.
Citrónová kôra strúhaná BIO je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry citrónov, ktoré neboli chemicky ošetrené. Používa sa k dodaniu arómy sladkých ciest a dezertov, ale aj kuracieho mäsa. Je nepostrádateľná v pečive a vianočkách, ktorým dodáva typickú vôňu. Má skvelú osviežujúcu vôňu a citrusovú chuť, ktorá ulahodí všetkým zmyslom.
Kvalitná horká čokoláda v tvare malých kvapiek, ktorá sa získava z organicky pestovaných kakaových bôbov. Obsah kakaovej sušiny je minimálne 60%.
Tieto čokoládové dukátiky pre nás vyrába španielska rodinná čokoládovňa Solé a po rozohriatí sú vynikajúce na rôzne čokoládové polevy, náplne, krémy a podobne. A pretože sú vyrobené zo špičkovej dlho konšovanej horkej čokolády, môžeme ich maškrtiť aj samotné.
Vínny kameň sa dá použiť ako kypriaci prášok do pečiva. Svojou prítomnosťou dokáže stabilizovať bielkoviny, zvyšovať objem cesta a tvoriť štruktúru hotového výrobku.
Najuniverzálnejší ekologický čistiaci prostriedok! Jedlá sóda je skvelý a veľmi všestranný čistič a pohlcovač pachov, pritom je úplne priateľská k životnému prostrediu a úplne zdravotne nezávadná.
Puding vanilkový bez lepku/bezgluténový, s bio vanilkou, v prášku.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Bezlepkový puding z vybraných surovín v BIO kvalite, s kúskami marhúľ.
Puding čokoládový bez lepku/bezgluténový, s bio kakaom, v prášku.
Sypká zmes na prípravu perníkov. Bezfosfátová, bez lepku. V BIO kvalite.
Prakticky šetrne sušené pekárske droždie, kultivované na substráte z bio obilia. Bez použitia chemických živín, emulgátorov a regulátorov kyslosti.
Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%. Na rozdiel od bežných bielych čokolád na varenie, Vivani neobsahuje žiadne rastlinné tuky okrem kakaového masla, ani žiadne umelé arómy – v čokoláde je len pravé kakao a prírodný trstinový cukor.
Tento vanilkový cukor je vlastne prírodná vanilka s fruktózou. Sladivosť je ekvivalentná 100g repného cukru. Výborný na pečenie sladkých dobrôt, do pečiva, piškótového cesta a sladkých koláčov, do kompótov a krupicovej kaše.