Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Borovica lesná je výborný prostriedok pri regenerácii kostného tkaniva,...
Bezlepková múčna zmes na hnedý chlieb...
Klasická kvalitná majonéza, vyrobená z repkového oleja. Vhodné aj pre celiatikov.
Wakame sú dlhá morská riasa s tmavo zelenými listami. V Japonsku je neoddeliteľnou súčasťou stravy. Morská riasa Wakame sa používa aj na čistenie krvi a posilnenie imunity.
Rajčinový bio pretlak, bez pridaného cukru a zahusťovacích látok.
Stredomorské korenie, ako je bazalka a oregano, trochu cesnaku a morskej soli, ako aj najlepší extra panenský olivový olej, robí z tejto drene ideálnu ochucovaciu pastu pre taliansku kuchyňu. Tuba umožňuje jednoduché dávkovanie a dlhú životnosť.
Vegánske jemné orechové pesto s čerstvou bazalkou je pripravené podľa tradičnej talianskej receptúry. Mimoriadne sa hodí na cestoviny, pizzu, toasty alebo do šalátov.
Vegánske pesto vyrobené ručne z paradajok sušených na slnku, čerstvej bazalky a najlepšieho olivového oleja. Starostlivo pripravené podľa pôvodnej talianskej receptúry.
Vysoko kvalitný kečup od Spak zmiešaný so špeciálne vyrobeným Ajvarom s vysokým podielom grilovanej papriky. Ideálny pre grilovanie a marinovanie.
Pikantný hustý paradajkový kečup, vhodný na grilovačky ale aj k akémukoľvek jedlu na dodanie skvelej chute.
Kečup s bohatým podielom paradajok, bez pridaného škrobu a konzervantov.
Master Ketchup BIO s osvedčenou českou receptúrou, s bohatým podielom paradajok výhradne z ekologického poľnohospodárstva.
Kvalitný biokečup s vysokým podielom na juhu dozrievaných paradajok.
Pasta z dužiny liečivých japonských sliviek umeboshi. Vyrobené prírodnou fermentáciou, neobsahuje žiadne chemikálie, prísady ani farbivá.
Sušené droždie sa používa na dochucovanie pokrmov a nátierok.
Zeleninový bujón v bio kvalite. Tento zeleninový bujón plnohodnotne nahrádza zeleninový alebo mäsový vývar, zložitý na prípravu. Je možné ho použiť do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a cestovinových jedál. Z jednej kocky je možné pripraviť pol litra vývaru. Bujón je vyrobený zo surovín výhrade v bio kvalite. Neobsahuje glutamát sodný ani žiadne...
Nori je jedna z najrozšírenejších morských rias, známa svojou výbornou chuťou. Morské riasy sú veľmi dobrým čistiacim prostriedkom pre naše tela zanesené odpady z nevhodnej stravy. Riasy, ktoré sú vlastne akousi morskou zeleninou, obsahujú o 10-20% viac minerálnych látok ako bežná zelenina.
Teriyaki je vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Má slanú chuť. Je vhodná na marinovanie mäsa, rýb do zálievok atď.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Makrobiotické dochucovadlo v bio kvalite.
Miso natto sú fermentované, uvarené sójové bôby. Natto je vďaka fermentácii oveľa ľahšie stráviteľné ako samotné sójové bôby. Jeho povrch je slizký so syrovou štruktúrou. V ázijských krajinách sa natto používa na ryžu, pridáva sa do miso polievok a zeleninových jedál. Je to tradičná pochúťka japonského vidieka.
Sladký ryžový ocot, vhodný na ochutenie pokrmov. Je vyrobený prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani farbivá. Má silnú a pretrvávajúcu arómu. Pripomína sójovú omáčku a sladový ocot.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Fermentovaný sójový výrobok.
Pravá chuť paradajok. Tento kečup v sklenenej fľaši neobsahuje na rozdiel od bežných kečupov žiadne zahusťovadlá.
Tradičná japonská sójová omáčka, na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Je vyrobená prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani farbivá.
Miso je jednou z hlavných kulinárskych surovín Ázie. Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, ktorá sa používa najmä na prípravu miso polievok, na ochutenie restovaných jedál, do marinád, dressingov, omáčok a pod.
Tradičná japonská sójová omáčka, na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Je vyrobená prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani farbivá.
Sójové miso je výživné slané ochucovadlo v bio kvalite, ktoré sa používa na zvýraznenie chuti. Môže sa použiť takmer ku každému jedlu, ale malo by sa pridávať v malých dávkach.
Ryžové miso je výživné slané ochucovadlo v bio kvalite, ktoré sa používa na zvýraznenie chuti. Môže sa použiť takmer ku každému jedlu, ale malo by sa pridávať v malých dávkach.
Tradičná japonská sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov a morskej soli. Za pomoci fermentačnej kultúry - mikroorganizmov Aspergillus oryzae zreje dlhú dobu v drevených kadiach. Má ešte výdatnejšiu chuť než omáčka Shoyu.
Obľúbené morské riasy. Tradičné japonské jedlo, používané v japonských polievkach a zeleninových omáčkach.