Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Nori je najpopulárnejšia zo všetkých druhov rias. Dá sa rýchlo a ľahko upraviť a dá sa mnohostranne použiť. Na základe svojej jemnej arómy je pre nováčikov pravdepodobne najlepšia a to predovšetkým chuťou. Táto jemnosť vychádza z jej miesta rastu, v chránených úzkych zálivoch blízko pobrežia, kde čerstvá voda z riek zmierňuje obsah soli v morskej vode.
Rajčinový bio pretlak, bez pridaného cukru a zahusťovacích látok.
Tradičná japonská sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov a morskej soli. Za pomoci fermentačnej kultúry - mikroorganizmov Aspergillus oryzae zreje dlhú dobu v drevených kadiach. Má ešte výdatnejšiu chuť než omáčka Shoyu.
Ryžové miso je výživné slané ochucovadlo v bio kvalite, ktoré sa používa na zvýraznenie chuti. Môže sa použiť takmer ku každému jedlu, ale malo by sa pridávať v malých dávkach.
Nori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné ako desiatu alebo nimi obohatiť polievku či šalát. Možno nimi skrátiť aj dobu varenia strukovín. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
Sušené droždie sa používa na dochucovanie pokrmov a nátierok.
Sušené droždie obohatené 7% sladovým výťažkom.
Morské riasy, vhodné napríklad do šalátov, polievok, rizota. Patria k riasam s najvyšším obsahom jódu.
Omáčka z drvených rajčín. Na rozdiel od rajčinového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône rajčín než paradajkový pretlak.
Vyskúšajte plnotučnú horčicu s fruktózou od firmy Natural Jihlava. V celej horčici nenájdete žiadne umelé dochucovadlo, farbivo, alebo konzervant. Ochutená je iba fruktózou, čo je čisto prírodné sladidlo. Horčica je vhodná aj pre diabetikov a tiež pre všetkých priaznivcov zdravých potravín.
Vegánske pesto vyrobené ručne z paradajok sušených na slnku, čerstvej bazalky a najlepšieho olivového oleja. Starostlivo pripravené podľa pôvodnej talianskej receptúry.
Balsamico ocot má výraznú sladkokyslú chuť a tmavú farbu. Dozrieva v drevených sudoch. Hodí sa k mäsu, rybám, zelenine a pod. Hodí sa hlavne do studenej kuchyne, alebo na záver prípravy pokrmov.Už jediná kvapka pridá pokrmu nezameniteľnú chuť. Tento balsamico ocot patrí v tejto kategórii medzi tie najkvalitnejšie, aké na trhu nájdete.
100% paradajkové pyré je výborné nielen na priamu konzumáciu, ale aj ako prísada do jedál...
Zeleninový bujón v bio kvalite. Tento zeleninový bujón plnohodnotne nahrádza zeleninový alebo mäsový vývar, zložitý na prípravu. Je možné ho použiť do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a cestovinových jedál. Z jednej kocky je možné pripraviť pol litra vývaru. Bujón je vyrobený zo surovín výhrade v bio kvalite. Neobsahuje glutamát sodný ani žiadne...
Vegánske jemné orechové pesto s čerstvou bazalkou je pripravené podľa tradičnej talianskej receptúry. Mimoriadne sa hodí na cestoviny, pizzu, toasty alebo do šalátov.
Paradajky použité na výrobu tohto pretlaku dozreli v slnečnej Umbrii a po zbere boli rýchlo spracované. Výrobca pretlaku totiž používa iba plody, ktoré vyrástli na jeho vlastnej ekofarme. Paradajky sa tak nemusia po zbere diaľkovo transportovať a výrobca má dokonalú kontrolu nad tým, aké plody pri výrobe používa. Počas šetrnej prípravy si pretlak uchováva...
Stredomorské korenie, ako je bazalka a oregano, trochu cesnaku a morskej soli, ako aj najlepší extra panenský olivový olej, robí z tejto drene ideálnu ochucovaciu pastu pre taliansku kuchyňu. Tuba umožňuje jednoduché dávkovanie a dlhú životnosť.
Vychutnajte si bujón trošku inak. Zásluhou použitých jedinečných surovín je Bujónka plná čerstvosti a geniálnych chutí. Vyniká príjemnou textúrou a neodolateľnou vôňou. Vylúčením chemických prísad ponúka zdravšiu alternatívu varenia do každej kuchyne.
Vychutnajte si bujón trošku inak. Zásluhou použitých jedinečných surovín je Bujónka plná čerstvosti a geniálnych chutí. Vyniká príjemnou textúrou a neodolateľnou vôňou. Vylúčením chemických prísad ponúka zdravšiu alternatívu varenia do každej kuchyne.
Bujónka hubová je zdravý bezlepkový bujón vhodný pre jednoduchú a rýchlu prípravu polievok, na dochutenie omáčok, príloh (ryža, bulgur, cestoviny), mäsových či zeleninových pokrmov. Zvýrazní konečnú chuť všetkých pokrmov a ušetrí Váš čas. Jej použitiu sa medze nekladú.
jemne korenená chuť s množstvom chrumkavých uhoriek a cibuľky bez akýchkoľvek živočíšnych látok bez konzervantov bez lepku, sóje, laktózy, 100% vegán s obsahom repkového oleja bohatého na vitamín E
Huby obsahujú prírodné antibiotiká (podobné ako penicilín, ktorý sám o sebe je získaný z húb), ktoré zastavujú rast mikrobiálnych a ďalších infekcií. Tiež pomáhajú liečiť vredy a ulcerózne rany a chránia pred infekciami. Dobrá kombinácia vitamínov A, B-komplexu a vitamínu C tiež posilňuje imunitný systém.
Huby obsahujú prírodné antibiotiká (podobné ako penicilín, ktorý sám o sebe je získaný z húb), ktoré zastavujú rast mikrobiálnych a ďalších infekcií. Tiež pomáhajú liečiť vredy a ulcerózne rany a chránia pred infekciami. Dobrá kombinácia vitamínov A, B-komplexu a vitamínu C tiež posilňuje imunitný systém.
Teriyaki je vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Má slanú chuť. Je vhodná na marinovanie mäsa, rýb do zálievok atď.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Pikantný hustý paradajkový kečup, vhodný na grilovačky ale aj k akémukoľvek jedlu na dodanie skvelej chute.
Kečup s bohatým podielom paradajok, bez pridaného škrobu a konzervantov.
Ak zaradíte Judášovo ucho do svojho jedálnička, zabezpečíte si tak dostatočný príjem vitamínov skupiny B, ktoré napomáhajú pri podpore funkcie nadobličiek a podieľajú sa na premene živín z potravy na využiteľnú energiu. Rovnako pomáhajú aj pri vytváraní hormonálnej rovnováhy.
Shiitake sa najčastejšie používajú v liečiteľstve a gastronómií. Sú charakteristické svojou silnou arómou a napriek tomu lahodnou a výraznou chuťou. Sušené hríby Shiitake sa najviac hodia ako delikatesa a voňavá prísada do zeleninových jedál, polievok a najmä v ázijskej kuchyni.
Makrobiotické dochucovadlo v bio kvalite.