Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Čakankový sirup radíme medzi prírodné tekuté sladidlá. Vyrába sa z...
Pravá chuť paradajok. Tento kečup v sklenenej fľaši neobsahuje na rozdiel od bežných kečupov žiadne zahusťovadlá.
Klasická kvalitná majonéza, vyrobená z repkového oleja. Vhodné aj pre celiatikov.
Morské riasy, vhodné napríklad do šalátov, polievok, rizota. Patria k riasam s najvyšším obsahom jódu.
Bujónka hubová je zdravý bezlepkový bujón vhodný pre jednoduchú a rýchlu prípravu polievok, na dochutenie omáčok, príloh (ryža, bulgur, cestoviny), mäsových či zeleninových pokrmov. Zvýrazní konečnú chuť všetkých pokrmov a ušetrí Váš čas. Jej použitiu sa medze nekladú.
Vychutnajte si bujón trošku inak. Zásluhou použitých jedinečných surovín je Bujónka plná čerstvosti a geniálnych chutí. Vyniká príjemnou textúrou a neodolateľnou vôňou. Vylúčením chemických prísad ponúka zdravšiu alternatívu varenia do každej kuchyne.
Nori je jedna z najrozšírenejších morských rias, známa svojou výbornou chuťou. Morské riasy sú veľmi dobrým čistiacim prostriedkom pre naše tela zanesené odpady z nevhodnej stravy. Riasy, ktoré sú vlastne akousi morskou zeleninou, obsahujú o 10-20% viac minerálnych látok ako bežná zelenina.
Táto pochúťka sa skladá len z húb shiitake, ktoré sa marinujú na kokosovom tuku spoločne so sójovou omáčkou, miso pastou a zmesou korenia. Tieto jerky sú pikantné vďaka prídavku sušenej papričky habaero. Sú skvelé len tak alebo k vínu či pivu.
Táto pochúťka sa skladá len zo šampiňónov, ktoré sa marinujú na kokosovom tuku spoločne so sójovou omáčkou, miso pastou a zmesou korenia. Sú skvelé len tak alebo k vínu či pivu.
Obsahuje 210 g paradajok (vypestovaných v EÚ) na 100 g ketchupu. Vyrobený zo špeciálneho prémiového paradajkového pretlaku. Praktické rodinné balenie. Viečko s membránou pre perfektné dávkovanie. Bez aróm a zahusťovadiel. Bez konzervantov. Vhodné pre bezlepkovú diétu. Vegan.
Estragónová horčica je najobľúbenejšia rakúska horčica, korenistá, mierne ostrá, krémová.Horčica je vyrábaná podľa pôvodného receptu z presného pomeru žltých a hnedých semienok horčice as prídavkom kvalitného vínneho octu. Horčica vďačí za svoju farbu a chuť čerstvým lístkom estragónu. Neobsahuje lepok. Neobsahuje prídavné látky (Éčka).
Táto pochúťka sa skladá z húb shiitake, ktoré sa marinujú na kokosovom tuku spoločne so sójovou omáčkou, miso pastou a zmesou korenia. Skvelo sa hodia k vínu, pivu alebo len tak samotné.
Sušené droždie obohatené 7% sladovým výťažkom.
Sušené droždie sa používa na dochucovanie pokrmov a nátierok.
Omáčka z drvených rajčín. Na rozdiel od rajčinového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône rajčín než paradajkový pretlak.
Vegánske jemné orechové pesto s čerstvou bazalkou je pripravené podľa tradičnej talianskej receptúry. Mimoriadne sa hodí na cestoviny, pizzu, toasty alebo do šalátov.
Vyskúšajte plnotučnú horčicu s fruktózou od firmy Natural Jihlava. V celej horčici nenájdete žiadne umelé dochucovadlo, farbivo, alebo konzervant. Ochutená je iba fruktózou, čo je čisto prírodné sladidlo. Horčica je vhodná aj pre diabetikov a tiež pre všetkých priaznivcov zdravých potravín.
Sušenú cibuľu používame na dochutenie polievok, omáčok, dusené i pečené zeleniny. Všade tam, kde sa hodí výrazná cibuľová chuť. Skvele ochutia aj nátierky.
Balsamico ocot má výraznú sladkokyslú chuť a tmavú farbu. Dozrieva v drevených sudoch. Hodí sa k mäsu, rybám, zelenine a pod. Hodí sa hlavne do studenej kuchyne, alebo na záver prípravy pokrmov.Už jediná kvapka pridá pokrmu nezameniteľnú chuť. Tento balsamico ocot patrí v tejto kategórii medzi tie najkvalitnejšie, aké na trhu nájdete.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Fermentovaný sójový výrobok.
Teriyaki je vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Má slanú chuť. Je vhodná na marinovanie mäsa, rýb do zálievok atď.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Pikantný hustý paradajkový kečup, vhodný na grilovačky ale aj k akémukoľvek jedlu na dodanie skvelej chute.
Kečup s bohatým podielom paradajok, bez pridaného škrobu a konzervantov.
100% paradajkové pyré je výborné nielen na priamu konzumáciu, ale aj ako prísada do jedál...
Huby obsahujú prírodné antibiotiká (podobné ako penicilín, ktorý sám o sebe je získaný z húb), ktoré zastavujú rast mikrobiálnych a ďalších infekcií. Tiež pomáhajú liečiť vredy a ulcerózne rany a chránia pred infekciami. Dobrá kombinácia vitamínov A, B-komplexu a vitamínu C tiež posilňuje imunitný systém.
Huby obsahujú prírodné antibiotiká (podobné ako penicilín, ktorý sám o sebe je získaný z húb), ktoré zastavujú rast mikrobiálnych a ďalších infekcií. Tiež pomáhajú liečiť vredy a ulcerózne rany a chránia pred infekciami. Dobrá kombinácia vitamínov A, B-komplexu a vitamínu C tiež posilňuje imunitný systém.
Ak zaradíte Judášovo ucho do svojho jedálnička, zabezpečíte si tak dostatočný príjem vitamínov skupiny B, ktoré napomáhajú pri podpore funkcie nadobličiek a podieľajú sa na premene živín z potravy na využiteľnú energiu. Rovnako pomáhajú aj pri vytváraní hormonálnej rovnováhy.
Shiitake sa najčastejšie používajú v liečiteľstve a gastronómií. Sú charakteristické svojou silnou arómou a napriek tomu lahodnou a výraznou chuťou. Sušené hríby Shiitake sa najviac hodia ako delikatesa a voňavá prísada do zeleninových jedál, polievok a najmä v ázijskej kuchyni.
Zeleninový bujón v bio kvalite. Tento zeleninový bujón plnohodnotne nahrádza zeleninový alebo mäsový vývar, zložitý na prípravu. Je možné ho použiť do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a cestovinových jedál. Z jednej kocky je možné pripraviť pol litra vývaru. Bujón je vyrobený zo surovín výhrade v bio kvalite. Neobsahuje glutamát sodný ani žiadne...
Jemná kari omáčka. Výborne skombinovaná chuť zeleniny, kokosu a pestrej zmesi korenia. Stačí ohriať a podávať s ryžou, indickým chlebom, dusenou zeleninou, mäsom a pod. Môžeme zjemniť kúskom masla alebo ghee.