Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Paradajky použité na výrobu tohto pretlaku dozreli v slnečnej Umbrii a po zbere boli rýchlo spracované. Výrobca pretlaku totiž používa iba plody, ktoré vyrástli na jeho vlastnej ekofarme. Paradajky sa tak nemusia po zbere diaľkovo transportovať a výrobca má dokonalú kontrolu nad tým, aké plody pri výrobe používa. Počas šetrnej prípravy si pretlak uchováva...
Stredomorské korenie, ako je bazalka a oregano, trochu cesnaku a morskej soli, ako aj najlepší extra panenský olivový olej, robí z tejto drene ideálnu ochucovaciu pastu pre taliansku kuchyňu. Tuba umožňuje jednoduché dávkovanie a dlhú životnosť.
Nepasterizovaný a nefiltrovaný jablčný ocot má mimoriadne priaznivé účinky na tráviaci trakt a mnohé ďalšie priaznivé účinky na zdravie. Spĺňa kritéria surovej stravy.
Bio sušené rajčiny vypestované pod talianskym slnkom boli nakrájané, posolené morskou soľou a usušené na slnku.
Sušenú cibuľu používame na dochutenie polievok, omáčok, dusené i pečené zeleniny. Všade tam, kde sa hodí výrazná cibuľová chuť. Skvele ochutia aj nátierky.
Táto horčica má jemnú sladkastú chuť a nepáli. Hodí sa do zemiakového šalátu, šalátových zálievok a výborne dopĺňa chuť mäsa, údenín či syra. Možno ju použiť aj na prípravu nátierok, omáčok a dresingov a marinovanie mäsa či zeleniny.
Teriyaki je vyrobená z kvalitnej sójovej omáčky tamari. Má slanú chuť. Je vhodná na marinovanie mäsa, rýb do zálievok atď.
Jablčný ocot demeter sa vyrába z čerstvo vylisovaného jablčného muštu a nie je v ňom používaný žiadny koncentrát. Pre jeho výrobu boli použité na slnku vyzreté jablká z oblastí v južnom Nemecku. Ocot nie je pasterizovaný, ale je prefiltrovaný a teda číry.
Nori je najrozšírenejšia morská riasa predovšetkým vďaka svojej výbornej chuti. Riasy môžete jesť samotné ako desiatu alebo nimi obohatiť polievku či šalát. Možno nimi skrátiť aj dobu varenia strukovín. Sú prirodzene bezlepkové a vhodné pre vegetariánov.
Umeboshi, japonské „slivky“. Umeslivky sú kôstkovité plody, ktoré rastú v Japonsku na ovocnom strome Ume. V skutočnosti ide skôr o odrodu marhule.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Hnedé morské riasy, s jemnou chuťou a arómou. Majú jemne sladkú chuť, čo spôsobuje vysoký obsah prírodného cukru.
Ryžové miso je výživné slané ochucovadlo v bio kvalite, ktoré sa používa na zvýraznenie chuti. Môže sa použiť takmer ku každému jedlu, ale malo by sa pridávať v malých dávkach.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou.
Ume ocot, prírodné ochucovadlo. Ume ocot je slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot. Tento „ocot“ je vyrobený prirodzenou prírodnou fermentáciou.
Tradičná japonská sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov a morskej soli. Za pomoci fermentačnej kultúry - mikroorganizmov Aspergillus oryzae zreje dlhú dobu v drevených kadiach. Má ešte výdatnejšiu chuť než omáčka Shoyu.
Tradičná japonská sójová omáčka, na ochutenie polievok, mäsa, omáčok, zeleniny, šalátov a pod. Je vyrobená prírodnou fermentáciou. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani farbivá.
100% paradajkové pyré je výborné nielen na priamu konzumáciu, ale aj ako prísada do jedál...
Rajčinový bio pretlak, bez pridaného cukru a zahusťovacích látok.
Vynikajúca lahôdka na posypanie jedál. Pražené drvené tekvicové semienko s morskou soľou.
Vegánske jemné orechové pesto s čerstvou bazalkou je pripravené podľa tradičnej talianskej receptúry. Mimoriadne sa hodí na cestoviny, pizzu, toasty alebo do šalátov.
Zeleninový bujón v bio kvalite. Tento zeleninový bujón plnohodnotne nahrádza zeleninový alebo mäsový vývar, zložitý na prípravu. Je možné ho použiť do polievok, omáčok, zeleninových pokrmov a cestovinových jedál. Z jednej kocky je možné pripraviť pol litra vývaru. Bujón je vyrobený zo surovín výhrade v bio kvalite. Neobsahuje glutamát sodný ani žiadne...
Vychutnajte si bujón trošku inak. Zásluhou použitých jedinečných surovín je Bujónka plná čerstvosti a geniálnych chutí. Vyniká príjemnou textúrou a neodolateľnou vôňou. Vylúčením chemických prísad ponúka zdravšiu alternatívu varenia do každej kuchyne.
Bujónka hubová je zdravý bezlepkový bujón vhodný pre jednoduchú a rýchlu prípravu polievok, na dochutenie omáčok, príloh (ryža, bulgur, cestoviny), mäsových či zeleninových pokrmov. Zvýrazní konečnú chuť všetkých pokrmov a ušetrí Váš čas. Jej použitiu sa medze nekladú.
Sušené droždie sa používa na dochucovanie pokrmov a nátierok.
Kečup s bohatým podielom paradajok, bez pridaného škrobu a konzervantov.
Obsahuje 210 g paradajok (vypestovaných v EÚ) na 100 g ketchupu. Vyrobený zo špeciálneho prémiového paradajkového pretlaku. Praktické rodinné balenie. Viečko s membránou pre perfektné dávkovanie. Bez aróm a zahusťovadiel. Bez konzervantov. Vhodné pre bezlepkovú diétu. Vegan.
Nori je najpopulárnejšia zo všetkých druhov rias. Dá sa rýchlo a ľahko upraviť a dá sa mnohostranne použiť. Na základe svojej jemnej arómy je pre nováčikov pravdepodobne najlepšia a to predovšetkým chuťou. Táto jemnosť vychádza z jej miesta rastu, v chránených úzkych zálivoch blízko pobrežia, kde čerstvá voda z riek zmierňuje obsah soli v morskej vode.
Vyskúšajte plnotučnú horčicu s fruktózou od firmy Natural Jihlava. V celej horčici nenájdete žiadne umelé dochucovadlo, farbivo, alebo konzervant. Ochutená je iba fruktózou, čo je čisto prírodné sladidlo. Horčica je vhodná aj pre diabetikov a tiež pre všetkých priaznivcov zdravých potravín.
Vegánske pesto vyrobené ručne z paradajok sušených na slnku, čerstvej bazalky a najlepšieho olivového oleja. Starostlivo pripravené podľa pôvodnej talianskej receptúry.