Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Podkategórie
Bio horká tabuľková čokoláda s 57% obsahom kakaa a malinami. Svieža, podmanivá a originálna kombinácia chutí, ktorú si určite obľúbite.
Biela bio čokoláda na varenie. Používame ju na zdobenie cukroviniek, zákuskov, tort, na výrobu praliniek, polievanie báboviek, prípravu dezertov a podobne.
Bezgluténové oplátky plnené lieskovoorieškovým krémom.
„Mliečna“ čokoláda z kokosového mlieka. Má výbornú výraznú kokosovú chuť a neobsahuje žiadne stužené či náhradné tuky.Neobsahuje mlieko a je preto vhodná aj pre vegánov. Je ochutená bourbon vanilkou.
Táto vegánska čokoláda v štýle mliečnej čokolády využíva rafinovanú receptúru s pastou z lieskových orieškov, múkou z tigrích orechov a pohánky, spolu s vynikajúcim kakaom z Dominikánskej republiky.
Grécka sezamová chalva sa vyrába podľa tradičných receptúr z rozomletých sezamových semienok (tahini).
Amazake je japonský dezert s probiotickými vlastnosťami. Ak ochutnáte určite neuveríte, že sa v ňom nenachádza žiadny cukor ani sladidlo. Svoju sladkú chuť získava prostredníctvom prirodzeného procesu fermentácie, pri ktorom dochádza k štiepeniu zložitých cukrov.
Amazake ovsené je jemná a hladká pasta s krémovou štruktúrou sladkej chuti - je vyrobená iba z ovsa, vody a koji. Amazake ovsené podporuje prirodzenú probiotickú kultúru v čreve, a tým aj imunitu. Amazake ovsené je veľmi obľúbené u detí, predstavuje tzv. zdravú sladkosť, ktorú viete jesť iba samotnú ako snack alebo pridávať do kaší, jogurtov,....
Amazake pšenové je jemná a hladká pasta s krémovou štruktúrou sladkej chuti - je vyrobená iba z pšena, vody a koji. Amazake podporuje prirodzenú probiotickú kultúru v čreve, a tým aj imunitu. Amazake je veľmi obľúbené u detí, predstavuje tzv. zdravú sladkosť. Viete ho použiť na osladenie kaší, smoothie, či na priamu konzumáciu.
Chrumkavé pohánkové orechovo vanilkové oblátky.
Chrumkavé oblátky vyrobené na základe tradičného receptu z tej najkvalitnejšej pohánky. Prirodzene bezlepkové. Neobsahujú mliečne ani sójové zložky. Bez konzervačných látok a farbív. Bez pridaného cukru, sladkosť im dodáva prírodný ryžový sirup.
Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach.
Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach.
Žuvačka je sladená 100% prírodným sladidlom xylitolom. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov. Znižuje zubný povlak a pomáha neutralizovať kyslé prostredie v ústach.
100% ovocné plátky vyrobené iba z ovocia. Ovocie je pri výrobe sušené na nízkej teplote, aby si plátky zachovali to najlepšie. Na 20g plátkov sa použije 130g čerstvého ovocia.
Oblátka celozrnná z jednozrnky kokosová v čokoláde. Celkové množstvo kakaových zložiek 70 %.
Mliečna čokoláda s vysokým obsahom kakaa. Prírodný cukor z kvetov kokosovej palmy jej dodáva jemne karamelovú chuť.
Oplátky bez gluténu (lepku) s kakaovou náplňou.
Jemná horká čokoláda s vysokým obsahom kakaa, chuťovo doplnená jemne kyslastou chuťou sušených brusníc. Charakteristickú a vôňou jej dáva najjemnejšie Arriba kakao pochádzajúce priamo od malých združení farmárov hospodáriacich v tropickom dažďovom pralese v Ekvádore, pôvodnej domovine kakaa. Je sladená prírodným trstinovým cukrom.
Čokoláda s chrumkavými konopnými semienkami spolu s jemnou bielou čokoládou a štipkou soli Fleur de Sel. V čokoláde je použitý prírodný trstinový cukor a Bourbon vanilka.
Horká čokoláda s lieskovými orieškami bez pridaného cukru. Obsah kakaovej sušiny v čokoláde najmenej 60%.
Belgická mliečna čokoláda v bio kvalite. Minimálny obsah kakaovej sušiny 40%.
Horká čokoláda s lesným ovocím. Vhodná aj pre diabetikov.
Sušienky z celozrnnej špaldovej múky z produkcie ekologického poľnohospodárstva.
Müsli tyčinka ľanová polomáčaná kakaovou polevou s fruktózou. S vysokým obsahom semien ľanu, hrozienok a datlí. Vhodná aj pre celiatikov aj diabetikov.