Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Horká čokoláda s mätovou náplňou v...
Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Včelí peľ je najväčší antioxidant, ktorý sa nachádza v prírode. Obsahuje nielen prírodné antibiotiká, ale aj esenciálne aminokyseliny, minerály, zdravé tuky, vitamíny a proteíny. Tento unikátny kokteil živín je vynikajúci pre všetkých aktívnych ľudí, pretože dodáva energiu, reguluje hladinu cukru v krvi a pomáha pri zvýšenej fyzickej a psychickej námahe.
Pravidelná konzumácia vedie k posilňovaniu imunitného systému a má pozitívne účinky na proces trávenia a celkovú imunitu.
Krémový med je špeciálnym postupom vymiešaný med (zachováva si všetky dôležité prospešné látky), ktorý potom získa krémovitú konzistenciu - netečie, no zároveň ani veľmi nestuhne (neskryštalizuje), ľahko sa natiera, a preto je ideálny napr. na chlebík s maslom, na palacinky.
Osvedčený domáci recept pri kašli. Tannini sirup sa vyrába z čerstvých jedľových špičiek s pridaním tymiánu a skorocelu. Vďaka svojej príjemnej chuti je sirup obľúbený hlavne u detí.
Čakankový sirup je úplne nový druh alternatívneho sladidla. Vyrába sa jedinečnou patentovanou metódou z koreňa čakanky. Je výnimočný mimoriadne vysokým obsahom prospešnej vlákniny a veľmi nízkym glykemickým indexom. Neobsahuje lepok, laktózu, konzervačné látky ani arómy.
Čakankový topping je lahodná poleva z lyofilizovaných jahôd, ktorá je vďaka svojmu zloženiu vhodná aj pre rôzne typy diét. Je úplne bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli, s vysokým obsahom vlákniny a so zníženou energetickou hodnotou, vhodná aj pre vegetariánov a vegánov.
Včelí medovicový med obsahuje medovicu z jedlí a smrekov z ekologicky najčistejších oblastí Slovenska. Medovicový med obsahuje len malé alebo žiadne množstvo peľu, čo ho robí vhodným pre alergikov a astmatikov. Používa sa pri poraneniach a ťažko sa hojacich ranách.
Včelí med kvetový - krémový s 5% peľu, 3g pergy a materskou kašičkou.
Agátový med má dobré dezinfekčné účinky. Pri pravidelnom užívaní znižuje krvný tlak. Jeho konzumácia sa odporúča pri kašli, ale aj pri zažívacích ťažkostiach zapríčinených prekyslením žalúdka. Má lahodnú a jemnú chuť.
Lipový med patrí medzi najlepšie medy. Vzniká z nektáru lipy malolistej, najmä z oblastí ramien riek Dunaj a Moravy, má lahodnú, príjemnú chuť a voňavú arómu lipového kvetu. Lipový med je veľmi ľahko stráviteľný vďaka svojmu pôvodu a obsahu prírodných látok. Podobne ako agátový med, kryštalizuje pomaly.
Extra kvalitný prémiový MGO™ 400+ Manuka med z Nového Zélandu s garanciou kvality a pôvodu.
Pastovaný kvetový med s extraktom BIO rakytníka rešetliakovitého.
Včelí medovicový med obsahuje medovicu z jedlí a smrekov z ekologicky najčistejších oblastí Slovenska. Medovicový med obsahuje len malé alebo žiadne množstvo peľu, čo ho robí vhodným pre alergikov a astmatikov. Používa sa pri poraneniach a ťažko sa hojacich ranách.
100% zahustená šťava z bio agáve - prírodné sladilo, s vysokým obsahom fruktózy, vhodné aj pre diabetikov alebo pri redukčnej diéte. Sirup z agáve navyše obsahuje zvyškové množstvo inulínu (cca 3g na 100g sirupu), ktorý podporuje zdravú črevnú mikroflóru a tým správnu činnosť čriev.
Prírodné sladidlo, lahodnej chuti v BIO a RAW kvalite.
Má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť konečného pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšie Demerara a surovému cukru nie je úplne sypký.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy
Prírodný trstinový cukor má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť hotového pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšej Demerare a surovému cukru nie je úplne sypký.
Prírodný trstinový cukor vhodný pre medzinárodnú kuchyňu, koktaily, zdravé varenie a pečenie.
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho stráveniu. Tie však zostávajú v sirupe, ktorý zostáva po oddelení kryštálikov cukru zo zahustenej trstinovej šťavy v melase.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy.
Najsvetlejší sirup A triedy s najjemnejšou chuťou. Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Erytritol je prírodné sladidlo rastlinného pôvodu, bez kalórií a s nulovým glykemickým indexom. Obmedzuje hladinu glukózy v krvi, nevstrebáva sa do krvného obehu, nezvyšuje hladinu krvného cukru a je teda vhodné pre diabetikov, pri redukčných diétach a pre tých, ktorí chcú obmedziť príjem kalórií v pokrmoch. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Prírodný doplnok výživy extrémne bohatý na vápnik, železo a iné prospešné zložky. Trstinová melasa sa najčastejšie používa ako dochucovadlo pre orientálnu kuchyňu.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Panela svojím vzhľadom trochu pripomína hnedý cukor alebo med. Nemá však s rafinovaným cukrom ani medom nič spoločné. Je to sladká tuhá šťava z cukrovej trstiny. Na rozdiel od hnedého cukru má panela neporovnateľne bohatšiu škálu chutí a hlavne vôní, podobne ako med. Panela obsahuje 5 x viac minerálnych látok ako hnedý cukor a 50 x viac minerálnych látok...