Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Strukovinové krekry Luskeeto sú chrumkavá pochúťka zo strukovín,...
Tieto obľúbené slané paprikové tyčinky obsahujú iba ryžovú, kukuričnú a...
Lahodný rastlinný nápoj v BIO kvalite obsahuje veľké množstvo vlákniny a...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Je základnou surovinou pre výrobu krupičnej kaše, polenty. Tiež ju...
Giloy (Guduči, Guduchi) pôsobí ako...
Prírodný doplnok výživy extrémne bohatý na vápnik, železo a iné prospešné zložky. Trstinová melasa sa najčastejšie používa ako dochucovadlo pre orientálnu kuchyňu.
Včelí medovicový med obsahuje medovicu z jedlí a smrekov z ekologicky najčistejších oblastí Slovenska. Medovicový med obsahuje len malé alebo žiadne množstvo peľu, čo ho robí vhodným pre alergikov a astmatikov. Používa sa pri poraneniach a ťažko sa hojacich ranách.
Včelí med kvetový - krémový s 5% peľu, 3g pergy a materskou kašičkou.
Osvedčený domáci recept pri kašli. Tannini sirup sa vyrába z čerstvých jedľových špičiek s pridaním tymiánu a skorocelu. Vďaka svojej príjemnej chuti je sirup obľúbený hlavne u detí.
Pastovaný kvetový med s extraktom BIO rakytníka rešetliakovitého.
Extra kvalitný prémiový MGO™ 400+ Manuka med z Nového Zélandu s garanciou kvality a pôvodu.
Trstinový cukor práškový predstavuje chutnejšiu a predovšetkým zdravšiu alternatívu bieleho repného cukru. Patrí k najbežnejším typom zdravého cukru. Navyše je bohatým zdrojom vzácnych minerálnych látok, najmä železa, horčíka, draslíka a vápnika.
Kvetový med je ľahko stráviteľný vďaka vyššiemu obsahu jednoduchých cukrov - glukózy a fruktózy. Obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky s povzbudzujúcimi účinkami. Kvetový med je veľmi cenným v prírodnom lekárstve.
Lipový med patrí medzi najlepšie medy. Vzniká z nektáru lipy malolistej, najmä z oblastí ramien riek Dunaj a Moravy, má lahodnú, príjemnú chuť a voňavú arómu lipového kvetu. Lipový med je veľmi ľahko stráviteľný vďaka svojmu pôvodu a obsahu prírodných látok. Podobne ako agátový med, kryštalizuje pomaly.
Agátový med má dobré dezinfekčné účinky. Pri pravidelnom užívaní znižuje krvný tlak. Jeho konzumácia sa odporúča pri kašli, ale aj pri zažívacích ťažkostiach zapríčinených prekyslením žalúdka. Má lahodnú a jemnú chuť.
Krémový (pastový) včelí med je charakteristický najmä pre svoju lahodnú, krémovú chuť a konzistenciu. Krémový alebo pastovaný med je produktom riadenej kryštalizácie. Vďaka nej je med hustejší, netečie, ľahko sa natiera no pri tom si zachováva všetky svoje biologické látky.
Lipový med je voňavej a príjemnej chuti. Patrí medzi celkovo najlepšie jednodruhové medy. Má svetložltú, v kombinácii s medovicou až oranžovo-žltú farbu. Pomaly kryštalizuje.
Prírodný trstinový cukor vhodný pre medzinárodnú kuchyňu, koktaily, zdravé varenie a pečenie.
Prírodný trstinový cukor má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť hotového pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšej Demerare a surovému cukru nie je úplne sypký.
Pasta zo sušených datlí. Vhodná ako náhrada cukru pri pečení, alebo na výrobu raw dezertov.
Originál včelí med kvetový od slovenských včelárov. Pozitívne účinky medu využívame po tisícročia. Vytvárajú ho včely zberom a zahusťovaním nektáru viacerých lúčnych, záhradných a stromových kvetov.
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho stráveniu. Tie však zostávajú v sirupe, ktorý zostáva po oddelení kryštálikov cukru zo zahustenej trstinovej šťavy v melase.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy.
100% zahustená šťava z bio agáve - prírodné sladilo, s vysokým obsahom fruktózy, vhodné aj pre diabetikov alebo pri redukčnej diéte. Sirup z agáve navyše obsahuje zvyškové množstvo inulínu (cca 3g na 100g sirupu), ktorý podporuje zdravú črevnú mikroflóru a tým správnu činnosť čriev.
Erytritol je prírodné sladidlo rastlinného pôvodu, bez kalórií a s nulovým glykemickým indexom. Obmedzuje hladinu glukózy v krvi, nevstrebáva sa do krvného obehu, nezvyšuje hladinu krvného cukru a je teda vhodné pre diabetikov, pri redukčných diétach a pre tých, ktorí chcú obmedziť príjem kalórií v pokrmoch. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Datlový sirup patrí k najobľúbenejším sirupom a pridať ho môžete všade tam, kde chcete dodať sladkú chuť a nevadí Vám prípadná zmena farby pokrmu. Je vyrábaný zmiešaním sušených datlí s vodou, následným miešaním a filtrovaním a to do chvíle, než vznikne silný koncentrát požadovanej hustoty Krajina pôvodu: Spojené arabské emiráty
Čakankový topping je lahodná poleva z lyofilizovaných jahôd, ktorá je vďaka svojmu zloženiu vhodná aj pre rôzne typy diét. Je úplne bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli, s vysokým obsahom vlákniny a so zníženou energetickou hodnotou, vhodná aj pre vegetariánov a vegánov.
Hnedý kokosový cukor sa získava zo sladkého nektáru z kvetov kokosovej palmy.
Skúste biely cukor nahradiť ďatlovým sirupom. Je to zdravá prírodná alternatíva sladidla, ktorá sa vyrába z prezretých datlí a vody, má výraznú chuť a svojou konzistenciou a sfarbením pripomína med.
Prírodné sladidlo, lahodnej chuti v BIO a RAW kvalite.
Stolové sladidlo s obsahom erythritolu a glykozidov steviolu prírodného pôvodu.