Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Borovica lesná je výborný prostriedok pri regenerácii kostného tkaniva,...
Xyllit, xylitol alebo brezový cukor je cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Prírodný trstinový cukor vhodný pre medzinárodnú kuchyňu, koktaily, zdravé varenie a pečenie.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Osvedčený domáci recept pri kašli. Tannini sirup sa vyrába z čerstvých jedľových špičiek s pridaním tymiánu a skorocelu. Vďaka svojej príjemnej chuti je sirup obľúbený hlavne u detí.
Pastovaný kvetový med s extraktom BIO rakytníka rešetliakovitého.
Včelí medovicový med obsahuje medovicu z jedlí a smrekov z ekologicky najčistejších oblastí Slovenska. Medovicový med obsahuje len malé alebo žiadne množstvo peľu, čo ho robí vhodným pre alergikov a astmatikov. Používa sa pri poraneniach a ťažko sa hojacich ranách.
Včelí med kvetový - krémový s 5% peľu, 3g pergy a materskou kašičkou.
Extra kvalitný prémiový MGO™ 400+ Manuka med z Nového Zélandu s garanciou kvality a pôvodu.
Kukuričný sirup patrí medzi sirupy s neutrálnou chuťou, má krásne zlatistú farbu a jemne sladko vonia. Použitie je univerzálne, hodí sa všade tam, kam potrebujete dodať sladkú chuť.
Pravidelná konzumácia vedie k posilňovaniu imunitného systému a má pozitívne účinky na proces trávenia a celkovú imunitu.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Najsvetlejší sirup A triedy s najjemnejšou chuťou. Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Trstinový cukor práškový predstavuje chutnejšiu a predovšetkým zdravšiu alternatívu bieleho repného cukru. Patrí k najbežnejším typom zdravého cukru. Navyše je bohatým zdrojom vzácnych minerálnych látok, najmä železa, horčíka, draslíka a vápnika.
Včelí med zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Priaznivo ovplyvňuje krvný obeh, vyživuje srdce, obsahuje látky podporujúce tvorbu kostí. Posilňuje nervovú sústavu, dobrý spánok, veselosť a dobrú pamäť. Peľové zrná v kvetových medoch sú zdrojom vitamínov.
Agátový med má dobré dezinfekčné účinky. Pri pravidelnom užívaní znižuje krvný tlak. Jeho konzumácia sa odporúča pri kašli, ale aj pri zažívacích ťažkostiach zapríčinených prekyslením žalúdka. Má lahodnú a jemnú chuť.
Krémový (pastový) včelí med je charakteristický najmä pre svoju lahodnú, krémovú chuť a konzistenciu. Krémový alebo pastovaný med je produktom riadenej kryštalizácie. Vďaka nej je med hustejší, netečie, ľahko sa natiera no pri tom si zachováva všetky svoje biologické látky.
Kvetový med je ľahko stráviteľný vďaka vyššiemu obsahu jednoduchých cukrov - glukózy a fruktózy. Obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky s povzbudzujúcimi účinkami. Kvetový med je veľmi cenným v prírodnom lekárstve.
Prírodné sladidlo získané z klíčkov ryže. Je vhodné na osladenie čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Je zdravou náhradou klasického bieleho cukru. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky a jeho konzistencia je podobná medu. Neobsahuje pridaný cukor.
Sladenky sa výborne hodia na pečenie, keďže podporujú kvasnú činnosť droždia a tým vznik objemu pečiva. Kôrke chleba dajú krásnu farbu a elasticitu. Zvyšujú trvanlivosť a stráviteľnosť. Často sa používajú v pekárenstve, pri výrobe piva a ovocných vín. Majú charakteristickú vôňu a chuť, podobnú medu.
Lipový med patrí medzi najlepšie medy. Vzniká z nektáru lipy malolistej, najmä z oblastí ramien riek Dunaj a Moravy, má lahodnú, príjemnú chuť a voňavú arómu lipového kvetu. Lipový med je veľmi ľahko stráviteľný vďaka svojmu pôvodu a obsahu prírodných látok. Podobne ako agátový med, kryštalizuje pomaly.
Datlový sirup patrí k najobľúbenejším sirupom a pridať ho môžete všade tam, kde chcete dodať sladkú chuť a nevadí Vám prípadná zmena farby pokrmu. Je vyrábaný zmiešaním sušených datlí s vodou, následným miešaním a filtrovaním a to do chvíle, než vznikne silný koncentrát požadovanej hustoty Krajina pôvodu: Spojené arabské emiráty
Prírodné sladidlo, lahodnej chuti v BIO a RAW kvalite.
Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
100% zahustená šťava z bio agáve - prírodné sladilo, s vysokým obsahom fruktózy, vhodné aj pre diabetikov alebo pri redukčnej diéte. Sirup z agáve navyše obsahuje zvyškové množstvo inulínu (cca 3g na 100g sirupu), ktorý podporuje zdravú črevnú mikroflóru a tým správnu činnosť čriev.
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho stráveniu. Tie však zostávajú v sirupe, ktorý zostáva po oddelení kryštálikov cukru zo zahustenej trstinovej šťavy v melase.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy
Má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť konečného pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšie Demerara a surovému cukru nie je úplne sypký.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy.
Prírodný trstinový cukor má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť hotového pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšej Demerare a surovému cukru nie je úplne sypký.