Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Včelí medovicový med obsahuje medovicu z jedlí a smrekov z ekologicky najčistejších oblastí Slovenska. Medovicový med obsahuje len malé alebo žiadne množstvo peľu, čo ho robí vhodným pre alergikov a astmatikov. Používa sa pri poraneniach a ťažko sa hojacich ranách.
Osvedčený domáci recept pri kašli. Tannini sirup sa vyrába z čerstvých jedľových špičiek s pridaním tymiánu a skorocelu. Vďaka svojej príjemnej chuti je sirup obľúbený hlavne u detí.
Včelí med kvetový - krémový s 5% peľu, 3g pergy a materskou kašičkou.
Pastovaný kvetový med s extraktom BIO rakytníka rešetliakovitého.
Extra kvalitný prémiový MGO™ 400+ Manuka med z Nového Zélandu s garanciou kvality a pôvodu.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy.
Prírodný doplnok výživy extrémne bohatý na vápnik, železo a iné prospešné zložky. Trstinová melasa sa najčastejšie používa ako dochucovadlo pre orientálnu kuchyňu.
Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť konečného pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšie Demerara a surovému cukru nie je úplne sypký.
Včelí med zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Priaznivo ovplyvňuje krvný obeh, vyživuje srdce, obsahuje látky podporujúce tvorbu kostí. Posilňuje nervovú sústavu, dobrý spánok, veselosť a dobrú pamäť. Peľové zrná v kvetových medoch sú zdrojom vitamínov.
Čakankový sirup radíme medzi prírodné tekuté sladidlá. Vyrába sa z koreňa čakanky. Výhodou je vysoký obsah vlákniny a nízky glykemický index. Sirup má všestranné využitie v kuchyni. Môžete ho pridať do pečených aj nepečených dezertov, koláčov, raňajkovej kaše, na lievance, palacinky wafle alebo raňajkovú kašu.
Najsvetlejší sirup A triedy s najjemnejšou chuťou. Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Datlový sirup patrí k najobľúbenejším sirupom a pridať ho môžete všade tam, kde chcete dodať sladkú chuť a nevadí Vám prípadná zmena farby pokrmu. Je vyrábaný zmiešaním sušených datlí s vodou, následným miešaním a filtrovaním a to do chvíle, než vznikne silný koncentrát požadovanej hustoty Krajina pôvodu: Spojené arabské emiráty
Skúste biely cukor nahradiť ďatlovým sirupom. Je to zdravá prírodná alternatíva sladidla, ktorá sa vyrába z prezretých datlí a vody, má výraznú chuť a svojou konzistenciou a sfarbením pripomína med.
Med vhodný na každodenné použitie a posilnenie imunity. Koncentrácia 100mg/kg metylglyoxalu je hranica, pri ktorej boli preukázané výnimočné vlastnosti Manuka medu.
Kvetový med je ľahko stráviteľný vďaka vyššiemu obsahu jednoduchých cukrov - glukózy a fruktózy. Obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky s povzbudzujúcimi účinkami. Kvetový med je veľmi cenným v prírodnom lekárstve.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Xyllit, xylitol alebo brezový cukor je cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Hnedý kokosový cukor sa získava zo sladkého nektáru z kvetov kokosovej palmy.
Erytritol je prírodné sladidlo rastlinného pôvodu, bez kalórií a s nulovým glykemickým indexom. Obmedzuje hladinu glukózy v krvi, nevstrebáva sa do krvného obehu, nezvyšuje hladinu krvného cukru a je teda vhodné pre diabetikov, pri redukčných diétach a pre tých, ktorí chcú obmedziť príjem kalórií v pokrmoch. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov.
Krémový (pastový) včelí med je charakteristický najmä pre svoju lahodnú, krémovú chuť a konzistenciu. Krémový alebo pastovaný med je produktom riadenej kryštalizácie. Vďaka nej je med hustejší, netečie, ľahko sa natiera no pri tom si zachováva všetky svoje biologické látky.
Prírodné sladidlo, lahodnej chuti v BIO a RAW kvalite.
Kvalitný český med z agátových kvetov z včelieho dvora v Ledniciach. Má lahodnú a jemnú chuť. Pravý med vždy trochu škriabe v krku, avšak agátový najmenej. Niekedy sa stretneme s výrazom "najsladší med", a naozaj tak aj pôsobí, preto v porovnaní s inými medmi sa agátového dávkuje menej.
Zmiešaný lesný med má v modernej zdravej výžive nezastúpiteľné miesto. Pre svoje cenné látky, minerály, vitamíny a enzýmy je nesmierne vyhľadávaný. Je všeobecne uznávanou hodnotou tisícročným používáním.
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho stráveniu. Tie však zostávajú v sirupe, ktorý zostáva po oddelení kryštálikov cukru zo zahustenej trstinovej šťavy v melase.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy
Lipový med patrí medzi najlepšie medy. Vzniká z nektáru lipy malolistej, najmä z oblastí ramien riek Dunaj a Moravy, má lahodnú, príjemnú chuť a voňavú arómu lipového kvetu. Lipový med je veľmi ľahko stráviteľný vďaka svojmu pôvodu a obsahu prírodných látok. Podobne ako agátový med, kryštalizuje pomaly.
Prírodné sladidlo získané z klíčkov ryže. Je vhodné na osladenie čaju, na pečenie, do dezertov či múčnikov. Je zdravou náhradou klasického bieleho cukru. Neobsahuje žiadne pridané chemické látky a jeho konzistencia je podobná medu. Neobsahuje pridaný cukor.
Sladenky sa výborne hodia na pečenie, keďže podporujú kvasnú činnosť droždia a tým vznik objemu pečiva. Kôrke chleba dajú krásnu farbu a elasticitu. Zvyšujú trvanlivosť a stráviteľnosť. Často sa používajú v pekárenstve, pri výrobe piva a ovocných vín. Majú charakteristickú vôňu a chuť, podobnú medu.
Originál včelí med kvetový od slovenských včelárov. Pozitívne účinky medu využívame po tisícročia. Vytvárajú ho včely zberom a zahusťovaním nektáru viacerých lúčnych, záhradných a stromových kvetov.