Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Najsvetlejší sirup A triedy s najjemnejšou chuťou. Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Pastovaný kvetový med s extraktom BIO rakytníka rešetliakovitého.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy.
Prírodný trstinový cukor má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť hotového pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšej Demerare a surovému cukru nie je úplne sypký.
100% zahustená šťava z bio agáve - prírodné sladilo, s vysokým obsahom fruktózy, vhodné aj pre diabetikov alebo pri redukčnej diéte. Sirup z agáve navyše obsahuje zvyškové množstvo inulínu (cca 3g na 100g sirupu), ktorý podporuje zdravú črevnú mikroflóru a tým správnu činnosť čriev.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho stráveniu. Tie však zostávajú v sirupe, ktorý zostáva po oddelení kryštálikov cukru zo zahustenej trstinovej šťavy v melase.
Prírodné sladidlo, lahodnej chuti v BIO a RAW kvalite.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Prírodný trstinový cukor vhodný pre medzinárodnú kuchyňu, koktaily, zdravé varenie a pečenie.
Kvetový med je ľahko stráviteľný vďaka vyššiemu obsahu jednoduchých cukrov - glukózy a fruktózy. Obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky s povzbudzujúcimi účinkami. Kvetový med je veľmi cenným v prírodnom lekárstve.
Včelí med zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Priaznivo ovplyvňuje krvný obeh, vyživuje srdce, obsahuje látky podporujúce tvorbu kostí. Posilňuje nervovú sústavu, dobrý spánok, veselosť a dobrú pamäť. Peľové zrná v kvetových medoch sú zdrojom vitamínov.
Skúste biely cukor nahradiť ďatlovým sirupom. Je to zdravá prírodná alternatíva sladidla, ktorá sa vyrába z prezretých datlí a vody, má výraznú chuť a svojou konzistenciou a sfarbením pripomína med.
Datlový sirup patrí k najobľúbenejším sirupom a pridať ho môžete všade tam, kde chcete dodať sladkú chuť a nevadí Vám prípadná zmena farby pokrmu. Je vyrábaný zmiešaním sušených datlí s vodou, následným miešaním a filtrovaním a to do chvíle, než vznikne silný koncentrát požadovanej hustoty Krajina pôvodu: Spojené arabské emiráty
Včelí med kvetový - krémový s 5% peľu, 3g pergy a materskou kašičkou.
Agátový med má dobré dezinfekčné účinky. Pri pravidelnom užívaní znižuje krvný tlak. Jeho konzumácia sa odporúča pri kašli, ale aj pri zažívacích ťažkostiach zapríčinených prekyslením žalúdka. Má lahodnú a jemnú chuť.
Lipový med patrí medzi najlepšie medy. Vzniká z nektáru lipy malolistej, najmä z oblastí ramien riek Dunaj a Moravy, má lahodnú, príjemnú chuť a voňavú arómu lipového kvetu. Lipový med je veľmi ľahko stráviteľný vďaka svojmu pôvodu a obsahu prírodných látok. Podobne ako agátový med, kryštalizuje pomaly.
Sladenky sa výborne hodia na pečenie, keďže podporujú kvasnú činnosť droždia a tým vznik objemu pečiva. Kôrke chleba dajú krásnu farbu a elasticitu. Zvyšujú trvanlivosť a stráviteľnosť. Často sa používajú v pekárenstve, pri výrobe piva a ovocných vín. Majú charakteristickú vôňu a chuť, podobnú medu.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Zmiešaný lesný med má v modernej zdravej výžive nezastúpiteľné miesto. Pre svoje cenné látky, minerály, vitamíny a enzýmy je nesmierne vyhľadávaný. Je všeobecne uznávanou hodnotou tisícročným používáním.
Lipový med je voňavej a príjemnej chuti. Patrí medzi celkovo najlepšie jednodruhové medy. Má svetložltú, v kombinácii s medovicou až oranžovo-žltú farbu. Pomaly kryštalizuje.
Kvalitný český med z agátových kvetov z včelieho dvora v Ledniciach. Má lahodnú a jemnú chuť. Pravý med vždy trochu škriabe v krku, avšak agátový najmenej. Niekedy sa stretneme s výrazom "najsladší med", a naozaj tak aj pôsobí, preto v porovnaní s inými medmi sa agátového dávkuje menej.
Hnedý kokosový cukor sa získava zo sladkého nektáru z kvetov kokosovej palmy.
Erytritol je prírodné sladidlo rastlinného pôvodu, bez kalórií a s nulovým glykemickým indexom. Obmedzuje hladinu glukózy v krvi, nevstrebáva sa do krvného obehu, nezvyšuje hladinu krvného cukru a je teda vhodné pre diabetikov, pri redukčných diétach a pre tých, ktorí chcú obmedziť príjem kalórií v pokrmoch. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov.
Má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť konečného pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšie Demerara a surovému cukru nie je úplne sypký.
Krémový (pastový) včelí med je charakteristický najmä pre svoju lahodnú, krémovú chuť a konzistenciu. Krémový alebo pastovaný med je produktom riadenej kryštalizácie. Vďaka nej je med hustejší, netečie, ľahko sa natiera no pri tom si zachováva všetky svoje biologické látky.
Kukuričný sirup patrí medzi sirupy s neutrálnou chuťou, má krásne zlatistú farbu a jemne sladko vonia. Použitie je univerzálne, hodí sa všade tam, kam potrebujete dodať sladkú chuť.