Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Pastovaný kvetový med s extraktom BIO rakytníka rešetliakovitého.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť konečného pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšie Demerara a surovému cukru nie je úplne sypký.
Prírodný trstinový cukor vhodný pre medzinárodnú kuchyňu, koktaily, zdravé varenie a pečenie.
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho stráveniu. Tie však zostávajú v sirupe, ktorý zostáva po oddelení kryštálikov cukru zo zahustenej trstinovej šťavy v melase.
Včelí med zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Priaznivo ovplyvňuje krvný obeh, vyživuje srdce, obsahuje látky podporujúce tvorbu kostí. Posilňuje nervovú sústavu, dobrý spánok, veselosť a dobrú pamäť. Peľové zrná v kvetových medoch sú zdrojom vitamínov.
Agátový med má dobré dezinfekčné účinky. Pri pravidelnom užívaní znižuje krvný tlak. Jeho konzumácia sa odporúča pri kašli, ale aj pri zažívacích ťažkostiach zapríčinených prekyslením žalúdka. Má lahodnú a jemnú chuť.
Krémový (pastový) včelí med je charakteristický najmä pre svoju lahodnú, krémovú chuť a konzistenciu. Krémový alebo pastovaný med je produktom riadenej kryštalizácie. Vďaka nej je med hustejší, netečie, ľahko sa natiera no pri tom si zachováva všetky svoje biologické látky.
Kvetový med je ľahko stráviteľný vďaka vyššiemu obsahu jednoduchých cukrov - glukózy a fruktózy. Obsahuje peľové zrná rôznych rastlín, ktoré obohacujú med o významné prírodné látky s povzbudzujúcimi účinkami. Kvetový med je veľmi cenným v prírodnom lekárstve.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Sladenky sa výborne hodia na pečenie, keďže podporujú kvasnú činnosť droždia a tým vznik objemu pečiva. Kôrke chleba dajú krásnu farbu a elasticitu. Zvyšujú trvanlivosť a stráviteľnosť. Často sa používajú v pekárenstve, pri výrobe piva a ovocných vín. Majú charakteristickú vôňu a chuť, podobnú medu.
Včelí med kvetový - krémový s 5% peľu, 3g pergy a materskou kašičkou.
Včelí medovicový med obsahuje medovicu z jedlí a smrekov z ekologicky najčistejších oblastí Slovenska. Medovicový med obsahuje len malé alebo žiadne množstvo peľu, čo ho robí vhodným pre alergikov a astmatikov. Používa sa pri poraneniach a ťažko sa hojacich ranách.
Extra kvalitný prémiový MGO™ 400+ Manuka med z Nového Zélandu s garanciou kvality a pôvodu.
Kryštálový svetlo hnedý cukor s medovou vôňou. Predstavuje chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru a je najobvyklejším druhom cukru predávaným v obchodoch zdravej výživy.
Prírodný doplnok výživy extrémne bohatý na vápnik, železo a iné prospešné zložky. Trstinová melasa sa najčastejšie používa ako dochucovadlo pre orientálnu kuchyňu.
Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Čakankový sirup radíme medzi prírodné tekuté sladidlá. Vyrába sa z koreňa čakanky. Výhodou je vysoký obsah vlákniny a nízky glykemický index. Sirup má všestranné využitie v kuchyni. Môžete ho pridať do pečených aj nepečených dezertov, koláčov, raňajkovej kaše, na lievance, palacinky wafle alebo raňajkovú kašu.
Najsvetlejší sirup A triedy s najjemnejšou chuťou. Čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora.
Datlový sirup patrí k najobľúbenejším sirupom a pridať ho môžete všade tam, kde chcete dodať sladkú chuť a nevadí Vám prípadná zmena farby pokrmu. Je vyrábaný zmiešaním sušených datlí s vodou, následným miešaním a filtrovaním a to do chvíle, než vznikne silný koncentrát požadovanej hustoty Krajina pôvodu: Spojené arabské emiráty
Skúste biely cukor nahradiť ďatlovým sirupom. Je to zdravá prírodná alternatíva sladidla, ktorá sa vyrába z prezretých datlí a vody, má výraznú chuť a svojou konzistenciou a sfarbením pripomína med.
Med vhodný na každodenné použitie a posilnenie imunity. Koncentrácia 100mg/kg metylglyoxalu je hranica, pri ktorej boli preukázané výnimočné vlastnosti Manuka medu.
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Xyllit, xylitol alebo brezový cukor je cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Hnedý kokosový cukor sa získava zo sladkého nektáru z kvetov kokosovej palmy.
Erytritol je prírodné sladidlo rastlinného pôvodu, bez kalórií a s nulovým glykemickým indexom. Obmedzuje hladinu glukózy v krvi, nevstrebáva sa do krvného obehu, nezvyšuje hladinu krvného cukru a je teda vhodné pre diabetikov, pri redukčných diétach a pre tých, ktorí chcú obmedziť príjem kalórií v pokrmoch. Prispieva k udržaniu mineralizácie zubov.
Prírodné sladidlo, lahodnej chuti v BIO a RAW kvalite.
Kvalitný český med z agátových kvetov z včelieho dvora v Ledniciach. Má lahodnú a jemnú chuť. Pravý med vždy trochu škriabe v krku, avšak agátový najmenej. Niekedy sa stretneme s výrazom "najsladší med", a naozaj tak aj pôsobí, preto v porovnaní s inými medmi sa agátového dávkuje menej.