Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, jemného pečiva, sušienok, palaciniek, placiek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slúži ako spojivo. Svoju hrubosťou zodpovedá polohrubej múke.
Pohánková celozrnná múka, bohatá na vitamíny skupiny B, fosfor, vápnik, železo a rutín. V kuchyni plne nahradí múku pšeničnú.
Zemiakové vločky sú veľmi šikovným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, knedlí, halušiek, krokiet, placiek, k zahusťovaniu pokrmov alebo na obaľovanie.
Hladká ryžová múka, prirodzene bezlepková. Je vhodná na zahusťovanie alebo na prípravu sladkých aj nepečených dezertov.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Múka z tekvicových jadierok je kvalitná a výživná paleo múka, ktorá je vyrobená pomletím zvyšku ošúpaných tekvicových jadierok po mechanickom vylisovaní oleja. Týmto sa múka zbaví množstva nadbytočného oleja a získa sa jemne mletý produkt typickej zelenkavej farby s charakteristickou arómou a chuťou.
Jemne mletá biela špaldová múka v bio kvalite. Múka je vhodná pre všetky druhy pečenia, na prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Hladká pšenová múka. Je prirodzene bezlepková a používa sa najmä na pečenie. Pšeno je dobrým zdrojom draslíku, horčíku, fosforu, železa, medi, zinku.
Táto bezlepková zmes je určená na prípravu tradičných halušiek - bryndzové, tvarohové, strapačky - alebo ako príloha k mäsovým jedlám na šťave. Rovnako z nej možno pripraviť knedličky do polievky, napr. Po pridaní vajíčka, pochutín alebo korenie.
Prastará pôvodná odroda pšenice. Jej lepok je ľahšie stráviteľný dokonca aj pre celiatikov. Vysoko výživná. Chuťovo lahodná.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Môžeme ju použiť namiesto pšeničnej múky do všetkých obľúbených jedál. Je výborná na pečenie chleba, koláčov, zákuskov a iných dobrôt.
Polohrubá špaldová múka v bio kvalite. Táto múka sa používa najmä na prípravu buchiet, koláčov a mnohých ďalších pečených sladkých dezertov.
Bezgluténová zmes múky na pečivo a kysnuté cesto.
Bezlepkové múčne zmesi zo Žitnoostrovskej bezlepkovej pekárne vôbec neobsahujú lepok, laktózu, sóju, mlieko, vajcia, pridané konzervanty ani droždie. Práve preto pri príprave pekárenských výrobkov z týchto zmesí ich netreba nechávať kysnúť, cesto sa nadvihne vďaka tepelnej reakcii sódy bikarbóny a citrónovej šťavy (alebo jablčného octu).
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Mandľová múka sa získava z čerstvo zozbieraných, blanšírovaných mandlí. Za studena vylisujú olej a zostatok sa pomelie na jemnú múku. Až 100% môžete nahradiť dané množstvo múky uvedenej v recepte, alebo ju môžete miešať s inými múkami. Je vhodná na zahusťovanie, na pečenie, na prípravu dressingov aj zákuskov.
Sypká zmes bez gluténu (lepku) vhodná na pečenie s kypriacim práškom.
Maková múka obsahuje dvojnásobné množstvo vitamínov, minerálnych látok a bielkovín. Pokiaľ hľadáte alternatívy ku klasickému mletému maku, ktorý dávate do koláčov, skúste si spraviť chutný dezert z makovej múky
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. Mandle boli vypestované a spracované združením drobných farmárov Ecoato.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Pomocou bezlepkovej múčnej zmesi sa dajú ľahko pripraviť domáce langoše bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Špaldovú celozrnnú múku môžete použiť namiesto pšeničnej múky do vašich obľúbených jedál.
Pšeničná múka chlebová je vhodná na prípravu tradičného kvásku a kváskového chleba.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Sezamová múka je zdravá paleo múka, ktorá sa vyrába z odtučnených sezamových semienok. Pred samotným mletím sa zo semien mechanicky vylisuje prirodzene obsiahnutý olej. Následne vyrobená jemná sezamová múka má o približne 30% vyššiu nutričnú hodnotu ako pôvodné sezamové semienka. Pri použití v receptoch dodáva jedlám lepšiu chuť a lepšie nutričné vlastnosti.
Pohánková bezlepková múčna zmes na tmavý chlieb neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na výrobu tmavého chleba pre ľudí citlivých na lepok a je určený aj pre bežného konzumenta s rôznymi intoleranciami.