Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Prirodzene bezlepková zmes je všestranne použiteľná ako pre prípravu kysnutých ciest, šľahaných a trených hmôt, tak i pri varení k zahusťovaní pokrmov, príprave knedlí a cestovín.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou). Pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak. Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia.
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia ako biela múka, preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke 1/3-2/3 celozrnnej, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky.
Pšeničná jemná špeciál BIO z celých zŕn pšenice. Celozrnné múky sa vyznačujú vyšším podielom vlákniny, bielkovín, enzýmov, vitamínov, minerálov a ostatných živín, v porovnaní s múkou, ktorá je zbavená otrúb a klíčkov. Zachovávajú si všetku vlákninu a živiny celého zrna. Pečivo je tmavšie, ťažšie, chuť komplexnejšia.
Špalda je prastará obilnina, druh pšenice. ktorá nebola šľachtená, preto si zachovala veľké množstvo cenných látok. Špalda obsahuje najmä veľa horčíka a vitamínov skupiny B. Bola pestovaná v Európe už pred 8000 rokmi, pestovali ju Egypťania, Kelti aj Germáni.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Lupinová múka je v bezlepkovej kuchyni veľmi obľúbenou múkou. Je dobrým zdrojom bielkovín, vlákniny a má nízky glykemický index. Má jemnú, orechovú chuť a v použitom recepte pomáha spomaliť horknutie a žltnutie použitých tukov, predĺžiť trvanlivosť pečiva a čiastočne dokáže nahradiť vaječné žĺtka. Je vhodná skôr na prípravu takých ciest, ktoré si...
Rastlinná vláknina, pomocou ktorej vieme zvýšiť v pečivách obsah vlákien. Tým spomalíme vstrebávanie sacharidov. Bambusová vláknina, ktorá sa nevstrebáva, je vhodná pre diabetikov, pri paleo a bežnej diéte. Pridaním do cesta koláčov, muffinov a chleba získame dokonale chrumkavé pečivo
Hladká ryžová múka, prirodzene bezlepková. Je vhodná na zahusťovanie alebo na prípravu sladkých aj nepečených dezertov.
Hladká kukuričná múka, vhodná na zahustenie omáčok, polievok a na prípravu kysnutého cesta alebo kukuričného pečiva. Múka je prirodzene bezlepková. Ideálny doplnok zdravej výživy.
Múka je vyrobená pomletím celého zrna bio raže na kamennom mlyne s elektrickým pohonom a pomalými otáčkami. Minimálna trvanlivosť pri uskladnení v chladnom a suchom prostredí je 30 dní.
Múka je vyrobená pomletím celého zrna bio špaldovej pšenice na kamennom mlyne s elektrickým pohonom a pomalými otáčkami. Trvanlivosť pri uskladnení v chladnom a suchom prostredí je 30 dní.
Bezlepková zmes je určená pre všestranné použitie, na prípravu slaného aj sladkého pečiva v domácej pekárni i rúre na pečenie, na smaženie či úprave polievok alebo omáčok. Vhodné pre bezlepkovú diétu.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. Mandle boli vypestované a spracované združením drobných farmárov Ecoato.
Banány sú chronicky známe ovocie, ktoré je v celosvetovom meradle na popredných priečkach v spotrebe. Je však zaujímavé, že kým vo vyspelých krajinách, kam sa banány dovážajú sa konzumujú zrelé banánové plody, v krajinách pôvodu, kde sa banány pestujú tvoria gro spotreby nezrelé zelené banány.
Prirodzene bezgluténová múka s chuťou pripomínajúcou oriešky. Výhodou obilniny teff je, že vás zasýti. Takže žiadna hladovka sa nekoná. Pri pečení môžete zameniť za iný druh múky.
Sypká zmes bez gluténu (lepku) vhodná na pečenie s kypriacim práškom.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na pečenie.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na prípravu palaciniek, zemiakového cesta, omáčiek a pod.
Bezgluténová zmes múky na pečivo a kysnuté cesto.
Ovos je medzi obilninami jeden z najbohatších zdrojov na bielkoviny a aminokyseliny. Je cenným doplnkom každodennej pestrej a rozmanitej stravy. Pozitívne vplýva na znižovanie krvného tlaku a lepšie fungovanie obehovej sústavy. Je bohatý na bielkoviny, antioxidanty a minerálne látky. Obsah lepku má pod 20 ppm (0,002%).
Bio kokosová múka sa získava z čerstvej kokosovej dužiny po vylisovaní oleja.
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Špaldovú celozrnnú múku môžete použiť namiesto pšeničnej múky do vašich obľúbených jedál.