Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Bezgluténová univerzálna zmes múky na pečenie.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Prirodzene bezlepková zmes je všestranne použiteľná ako pre prípravu kysnutých ciest, šľahaných a trených hmôt, tak i pri varení k zahusťovaní pokrmov, príprave knedlí a cestovín.
Jemne mletá biela špaldová múka v bio kvalite. Múka je vhodná pre všetky druhy pečenia, na prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Hladká ryžová múka, prirodzene bezlepková. Je vhodná na zahusťovanie alebo na prípravu sladkých aj nepečených dezertov.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Polohrubá špaldová múka v bio kvalite. Táto múka sa používa najmä na prípravu buchiet, koláčov a mnohých ďalších pečených sladkých dezertov.
Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou). Pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak. Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia.
Bezgluténová zmes múky na pečivo a kysnuté cesto.
Ovos je medzi obilninami jeden z najbohatších zdrojov na bielkoviny a aminokyseliny. Je cenným doplnkom každodennej pestrej a rozmanitej stravy. Pozitívne vplýva na znižovanie krvného tlaku a lepšie fungovanie obehovej sústavy. Je bohatý na bielkoviny, antioxidanty a minerálne látky. Obsah lepku má pod 20 ppm (0,002%).
Ľanové semienka sú považované za veľmi zdravú potravinu s množstom živín a pozitívnych účinkov na náš organizmus. Sú bežnou a stabilnou súťasťou zdravej kuchyne a racionálnej výživy.
Prastará pôvodná odroda pšenice. Jej lepok je ľahšie stráviteľný dokonca aj pre celiatikov. Vysoko výživná. Chuťovo lahodná.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. Mandle boli vypestované a spracované združením drobných farmárov Ecoato.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Sezamová múka je zdravá paleo múka, ktorá sa vyrába z odtučnených sezamových semienok. Pred samotným mletím sa zo semien mechanicky vylisuje prirodzene obsiahnutý olej. Následne vyrobená jemná sezamová múka má o približne 30% vyššiu nutričnú hodnotu ako pôvodné sezamové semienka. Pri použití v receptoch dodáva jedlám lepšiu chuť a lepšie nutričné vlastnosti.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Zemiakové vločky sú veľmi šikovným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, knedlí, halušiek, krokiet, placiek, k zahusťovaniu pokrmov alebo na obaľovanie.
Lupinová múka je v bezlepkovej kuchyni veľmi obľúbenou múkou. Je dobrým zdrojom bielkovín, vlákniny a má nízky glykemický index. Má jemnú, orechovú chuť a v použitom recepte pomáha spomaliť horknutie a žltnutie použitých tukov, predĺžiť trvanlivosť pečiva a čiastočne dokáže nahradiť vaječné žĺtka. Je vhodná skôr na prípravu takých ciest, ktoré si...
Pohánková bezlepková múčna zmes na tmavý chlieb neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na výrobu tmavého chleba pre ľudí citlivých na lepok a je určený aj pre bežného konzumenta s rôznymi intoleranciami.
Bezlepková múčna zmes na pečenie neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na prípravu nielen palaciniek ale aj zákuskov, koláčov, piškótového cesta a piškót, tôrt, bábovky muffinov a mnohých iných dobrôt.
Bezlepková múčna zmes na hnedý chlieb so semienkami neobsahuje žiadne prísady, konzervanty ani farbivá. Jej hlavnou zložkou je tapioková múka – vyrobená z manioky – ktorá má mnoho priaznivých účinkov. Má vysoký obsah vlákniny, znižuje pocit hladu, pomáha pri vylučovaní tuku z ľudského organizmu, znižuje krvný tlak.
Táto bezlepková zmes je určená na prípravu tradičných halušiek - bryndzové, tvarohové, strapačky - alebo ako príloha k mäsovým jedlám na šťave. Rovnako z nej možno pripraviť knedličky do polievky, napr. Po pridaní vajíčka, pochutín alebo korenie.
Bezlepkové múčne zmesi zo Žitnoostrovskej bezlepkovej pekárne vôbec neobsahujú lepok, laktózu, sóju, mlieko, vajcia, pridané konzervanty ani droždie. Práve preto pri príprave pekárenských výrobkov z týchto zmesí ich netreba nechávať kysnúť, cesto sa nadvihne vďaka tepelnej reakcii sódy bikarbóny a citrónovej šťavy (alebo jablčného octu).
Sypká zmes bez gluténu (lepku) vhodná na pečenie s kypriacim práškom.
Pšeničná múka chlebová je vhodná na prípravu tradičného kvásku a kváskového chleba.
Chcete si upiecť bábovku, muffiny, tortu alebo bublaninu a zároveň dodržiavať nízkosacharidovú LOW CARB diétu? Vyskúšajte našu univerzálnu instantnú zmes na pečenie, ktorú zvládne pripraviť aj začiatočník.
Vhodná pre bezlepkovú diétu. Široké využitie v kuchyni v kombinácii s ďalšími typmi múky. Múka sójová odľahčí cesto z bežnej múky. Dodá cestu tiež skvelú orechovú príchuť.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na prípravu palaciniek, zemiakového cesta, omáčiek a pod.