Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Giloy (Guduči, Guduchi) pôsobí ako...
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie.
Bezlepková múčna zmes na hnedý chlieb so semienkami neobsahuje žiadne prísady, konzervanty ani farbivá. Jej hlavnou zložkou je tapioková múka – vyrobená z manioky – ktorá má mnoho priaznivých účinkov. Má vysoký obsah vlákniny, znižuje pocit hladu, pomáha pri vylučovaní tuku z ľudského organizmu, znižuje krvný tlak.
Prastará pôvodná odroda pšenice. Jej lepok je ľahšie stráviteľný dokonca aj pre celiatikov. Vysoko výživná. Chuťovo lahodná.
Jemná žltá múka z cíceru. Cícerová múka je základom tradičnej indickej kuchyne. Vďaka výborným nutričným vlastnostiam je vhodná pre deti a tehotné ženy, diabetikov aj celiatikov.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na pečenie.
Prirodzene bezlepková zmes je všestranne použiteľná ako pre prípravu kysnutých ciest, šľahaných a trených hmôt, tak i pri varení k zahusťovaní pokrmov, príprave knedlí a cestovín.
Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, jemného pečiva, sušienok, palaciniek, placiek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slúži ako spojivo. Svoju hrubosťou zodpovedá polohrubej múke.
Pohánková celozrnná múka, bohatá na vitamíny skupiny B, fosfor, vápnik, železo a rutín. V kuchyni plne nahradí múku pšeničnú.
V kuchyni využívaný ako veľmi kvalitný škrob. Kuzu je popínavá rastlina podobná vínnemu kríkmi. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou. Škrob získaný z tohto koreňa má významné liečebné účinky.
Maková múka obsahuje dvojnásobné množstvo vitamínov, minerálnych látok a bielkovín. Pokiaľ hľadáte alternatívy ku klasickému mletému maku, ktorý dávate do koláčov, skúste si spraviť chutný dezert z makovej múky
Čirok patrí medzi obilniny pestované odpradávna, jeho história siaha až do starého Egypta. Dnes je rozšírený na všetkých piatich kontinentoch, pričom najlepšie sa mu darí v Amerike a v Afrike. Z nutričného hľadiska je cenený pre svoj vysoký podiel bielkovín, aminokyselín a ako zdroj kvalitných sacharidov. V USA ho prezývajú "pšenica celiatikov".
Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou). Pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak. Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia.
Sezamová múka je zdravá paleo múka, ktorá sa vyrába z odtučnených sezamových semienok. Pred samotným mletím sa zo semien mechanicky vylisuje prirodzene obsiahnutý olej. Následne vyrobená jemná sezamová múka má o približne 30% vyššiu nutričnú hodnotu ako pôvodné sezamové semienka. Pri použití v receptoch dodáva jedlám lepšiu chuť a lepšie nutričné vlastnosti.
Polohrubá špaldová múka v bio kvalite. Táto múka sa používa najmä na prípravu buchiet, koláčov a mnohých ďalších pečených sladkých dezertov.
Zemiakové vločky sú veľmi šikovným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, knedlí, halušiek, krokiet, placiek, k zahusťovaniu pokrmov alebo na obaľovanie.
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.
Ražná chlebová múka pre domáce pečenie chleba v bio kvalite. Táto chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, aby naviazala viac vody a cesto z nej je potom hutnejšie.
Bezgluténová zmes múky na pečivo a kysnuté cesto.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Hladká ryžová múka, prirodzene bezlepková. Je vhodná na zahusťovanie alebo na prípravu sladkých aj nepečených dezertov.
Múka z tekvicových jadierok je kvalitná a výživná paleo múka, ktorá je vyrobená pomletím zvyšku ošúpaných tekvicových jadierok po mechanickom vylisovaní oleja. Týmto sa múka zbaví množstva nadbytočného oleja a získa sa jemne mletý produkt typickej zelenkavej farby s charakteristickou arómou a chuťou.
Ľanové semienka sú považované za veľmi zdravú potravinu s množstom živín a pozitívnych účinkov na náš organizmus. Sú bežnou a stabilnou súťasťou zdravej kuchyne a racionálnej výživy.
Bezlepková nekysnutá rýchla knedľa určená ako príloha v prášku.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Sypká zmes na prípravu bezlepkových placiek, ktoré môžete podávať samotné alebo ako prílohu. Základnou ingredienciou je cícer.
Sypká zmes bez gluténu (lepku) vhodná na pečenie s kypriacim práškom.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na prípravu palaciniek, zemiakového cesta, omáčiek a pod.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.