Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Strukovinové krekry Luskeeto sú chrumkavá pochúťka zo strukovín,...
Tieto obľúbené slané paprikové tyčinky obsahujú iba ryžovú, kukuričnú a...
Lahodný rastlinný nápoj v BIO kvalite obsahuje veľké množstvo vlákniny a...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni.
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Odber chladených výrobkov je možný len osobne na predajni. Lahodná...
Je základnou surovinou pre výrobu krupičnej kaše, polenty. Tiež ju...
Giloy (Guduči, Guduchi) pôsobí ako...
Pohánková celozrnná múka, bohatá na vitamíny skupiny B, fosfor, vápnik, železo a rutín. V kuchyni plne nahradí múku pšeničnú.
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Špaldovú celozrnnú múku môžete použiť namiesto pšeničnej múky do vašich obľúbených jedál.
Ovos je medzi obilninami jeden z najbohatších zdrojov na bielkoviny a aminokyseliny. Je cenným doplnkom každodennej pestrej a rozmanitej stravy. Pozitívne vplýva na znižovanie krvného tlaku a lepšie fungovanie obehovej sústavy. Je bohatý na bielkoviny, antioxidanty a minerálne látky. Obsah lepku má pod 20 ppm (0,002%).
S pomocou tejto zmesi múk vieme rýchlo a jednoducho pripraviť klasické tenké bezlepkové palacinky. Z jedného balíka múkovej zmesi (500 g) sa dá pripraviť 33 kusov palaciniek.
Pomocou bezlepkovej múčnej zmesi sa dajú ľahko pripraviť domáce langoše bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Bio kokosová múka sa získava z čerstvej kokosovej dužiny po vylisovaní oleja.
Bezlepková nekysnutá rýchla knedľa určená ako príloha v prášku.
Polohrubá špaldová múka v bio kvalite. Táto múka sa používa najmä na prípravu buchiet, koláčov a mnohých ďalších pečených sladkých dezertov.
Prirodzene bezlepková zmes je všestranne použiteľná ako pre prípravu kysnutých ciest, šľahaných a trených hmôt, tak i pri varení k zahusťovaní pokrmov, príprave knedlí a cestovín.
Zemiakové vločky sú veľmi šikovným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, knedlí, halušiek, krokiet, placiek, k zahusťovaniu pokrmov alebo na obaľovanie.
Ražná chlebová múka pre domáce pečenie chleba v bio kvalite. Táto chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, aby naviazala viac vody a cesto z nej je potom hutnejšie.
Hladká ryžová múka, prirodzene bezlepková. Je vhodná na zahusťovanie alebo na prípravu sladkých aj nepečených dezertov.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Je vhodná na pečenie chleba, rožkov, koláčov, jemného pečiva, sušienok, palaciniek, placiek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slúži ako spojivo. Svoju hrubosťou zodpovedá polohrubej múke.
Chcete si upiecť bábovku, muffiny, tortu alebo bublaninu a zároveň dodržiavať nízkosacharidovú LOW CARB diétu? Vyskúšajte našu univerzálnu instantnú zmes na pečenie, ktorú zvládne pripraviť aj začiatočník.
Ľanové semienka sú považované za veľmi zdravú potravinu s množstom živín a pozitívnych účinkov na náš organizmus. Sú bežnou a stabilnou súťasťou zdravej kuchyne a racionálnej výživy.
Bezlepková múčna zmes na pečenie neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na prípravu nielen palaciniek ale aj zákuskov, koláčov, piškótového cesta a piškót, tôrt, bábovky muffinov a mnohých iných dobrôt.
Bezlepkové múčne zmesi zo Žitnoostrovskej bezlepkovej pekárne vôbec neobsahujú lepok, laktózu, sóju, mlieko, vajcia, pridané konzervanty ani droždie. Práve preto pri príprave pekárenských výrobkov z týchto zmesí ich netreba nechávať kysnúť, cesto sa nadvihne vďaka tepelnej reakcii sódy bikarbóny a citrónovej šťavy (alebo jablčného octu).
Bezlepková múčna zmes na hnedý chlieb so semienkami neobsahuje žiadne prísady, konzervanty ani farbivá. Jej hlavnou zložkou je tapioková múka – vyrobená z manioky – ktorá má mnoho priaznivých účinkov. Má vysoký obsah vlákniny, znižuje pocit hladu, pomáha pri vylučovaní tuku z ľudského organizmu, znižuje krvný tlak.
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie.
Škrobová bio múka, ktorá sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu.
Prášok na výrobu seitanu alebo na zahusťovanie.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.