Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Borovica lesná je výborný prostriedok pri regenerácii kostného tkaniva,...
Oblátka s krémovou mliečnou náplňou...
Banány sú chronicky známe ovocie, ktoré je v celosvetovom meradle na popredných priečkach v spotrebe. Je však zaujímavé, že kým vo vyspelých krajinách, kam sa banány dovážajú sa konzumujú zrelé banánové plody, v krajinách pôvodu, kde sa banány pestujú tvoria gro spotreby nezrelé zelené banány.
Sypká zmes na prípravu bezlepkových placiek, ktoré môžete podávať samotné alebo ako prílohu. Základnou ingredienciou je cícer.
Ovos je medzi obilninami jeden z najbohatších zdrojov na bielkoviny a aminokyseliny. Je cenným doplnkom každodennej pestrej a rozmanitej stravy. Pozitívne vplýva na znižovanie krvného tlaku a lepšie fungovanie obehovej sústavy. Je bohatý na bielkoviny, antioxidanty a minerálne látky. Obsah lepku má pod 20 ppm (0,002%).
Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou). Pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak. Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia.
Pomocou múčnej zmesi sa dajú ľahko pripraviť domáce langoše bez laktózy, ktoré neobsahujú mlieko, vajcia, sóju, kukuricu a semienka.
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.
Špaldová celozrnná múka sa vyznačuje nezameniteľnou orieškovou chuťou. Špaldovú celozrnnú múku môžete použiť namiesto pšeničnej múky do vašich obľúbených jedál.
Ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Okrem pečenia chleba sa výborne hodí na pečenie perníkov, zahusťovanie polievok, obilné placky a kaše.
Špaldová múka je bohatá na bielkoviny s vysokým obsahom lepku, je vynikajúca na pečenie.
Pohánková bezlepková múčna zmes na tmavý chlieb neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na výrobu tmavého chleba pre ľudí citlivých na lepok a je určený aj pre bežného konzumenta s rôznymi intoleranciami.
Zmes na prípravu bezlepkového chleba s ľanovou vlákninou. Je určená nielen pre celiatikov, ale pre všetkých vyznávačov zdravého životného štýlu.
Bezlepková zmes na rustikálny chlieb obsahuje ľanovú a jablčnú vlákninu. Jedná sa o tmavý chlieb s jedinečnými vlastnosťami.
Sypká zmes bez gluténu (lepku) vhodná na pečenie s kypriacim práškom.
Pšeničná múka chlebová je vhodná na prípravu tradičného kvásku a kváskového chleba.
Kukuričný škrob v bio kvalite vhodný na prípravu múčnikov a dezertov. Používa sa tiež na zahusťovanie krémov a poliev, plniek, omáčok a polievok.
Bio kokosová múka sa získava z čerstvej kokosovej dužiny po vylisovaní oleja.
Škrobová bio múka, ktorá sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu.
V kuchyni využívaný ako veľmi kvalitný škrob. Kuzu je popínavá rastlina podobná vínnemu kríkmi. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou. Škrob získaný z tohto koreňa má významné liečebné účinky.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Prirodzene bezgluténová múka s chuťou pripomínajúcou oriešky. Výhodou obilniny teff je, že vás zasýti. Takže žiadna hladovka sa nekoná. Pri pečení môžete zameniť za iný druh múky.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Múka z tekvicových jadierok je kvalitná a výživná paleo múka, ktorá je vyrobená pomletím zvyšku ošúpaných tekvicových jadierok po mechanickom vylisovaní oleja. Týmto sa múka zbaví množstva nadbytočného oleja a získa sa jemne mletý produkt typickej zelenkavej farby s charakteristickou arómou a chuťou.
Rastlinná vláknina, pomocou ktorej vieme zvýšiť v pečivách obsah vlákien. Tým spomalíme vstrebávanie sacharidov. Bambusová vláknina, ktorá sa nevstrebáva, je vhodná pre diabetikov, pri paleo a bežnej diéte. Pridaním do cesta koláčov, muffinov a chleba získame dokonale chrumkavé pečivo
Bezlepková múčna zmes na pečenie neobsahuje vajcia, sóju, laktózu, lepok a droždie. Je vhodná na prípravu nielen palaciniek ale aj zákuskov, koláčov, piškótového cesta a piškót, tôrt, bábovky muffinov a mnohých iných dobrôt.
Bezlepkové múčne zmesi zo Žitnoostrovskej bezlepkovej pekárne vôbec neobsahujú lepok, laktózu, sóju, mlieko, vajcia, pridané konzervanty ani droždie. Práve preto pri príprave pekárenských výrobkov z týchto zmesí ich netreba nechávať kysnúť, cesto sa nadvihne vďaka tepelnej reakcii sódy bikarbóny a citrónovej šťavy (alebo jablčného octu).
Bezlepková múčna zmes na hnedý chlieb so semienkami neobsahuje žiadne prísady, konzervanty ani farbivá. Jej hlavnou zložkou je tapioková múka – vyrobená z manioky – ktorá má mnoho priaznivých účinkov. Má vysoký obsah vlákniny, znižuje pocit hladu, pomáha pri vylučovaní tuku z ľudského organizmu, znižuje krvný tlak.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na pečenie.