Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Čakankový sirup radíme medzi prírodné tekuté sladidlá. Vyrába sa z...
Prastará pôvodná odroda pšenice. Jej lepok je ľahšie stráviteľný dokonca aj pre celiatikov. Vysoko výživná. Chuťovo lahodná.
Hladká ryžová múka, prirodzene bezlepková. Je vhodná na zahusťovanie alebo na prípravu sladkých aj nepečených dezertov.
Ak neobľubujete celozrnnú múku, no chcete do svojho jedálnička zaradiť niečo nové, tak špaldová múka hladká je ten správny tip.
Pohánková celozrnná múka, bohatá na vitamíny skupiny B, fosfor, vápnik, železo a rutín. V kuchyni plne nahradí múku pšeničnú.
Ražná chlebová múka pre domáce pečenie chleba v bio kvalite. Táto chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, aby naviazala viac vody a cesto z nej je potom hutnejšie.
Jemne mletá biela špaldová múka v bio kvalite. Múka je vhodná pre všetky druhy pečenia, na prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Jemná žltá múka z cíceru. Cícerová múka je základom tradičnej indickej kuchyne. Vďaka výborným nutričným vlastnostiam je vhodná pre deti a tehotné ženy, diabetikov aj celiatikov.
Múka tapioková je známa ako tapiokový škrob. Biela, veľmi hladká chuťovo je trochu sladká múka.
Prirodzene bezlepková zmes je všestranne použiteľná ako pre prípravu kysnutých ciest, šľahaných a trených hmôt, tak i pri varení k zahusťovaní pokrmov, príprave knedlí a cestovín.
Prirodzene bezgluténová múka s chuťou pripomínajúcou oriešky. Výhodou obilniny teff je, že vás zasýti. Takže žiadna hladovka sa nekoná. Pri pečení môžete zameniť za iný druh múky.
Zemiakové vločky sú veľmi šikovným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, knedlí, halušiek, krokiet, placiek, k zahusťovaniu pokrmov alebo na obaľovanie.
Chcete si upiecť bábovku, muffiny, tortu alebo bublaninu a zároveň dodržiavať nízkosacharidovú LOW CARB diétu? Vyskúšajte našu univerzálnu instantnú zmes na pečenie, ktorú zvládne pripraviť aj začiatočník.
Vhodná pre bezlepkovú diétu. Široké využitie v kuchyni v kombinácii s ďalšími typmi múky. Múka sójová odľahčí cesto z bežnej múky. Dodá cestu tiež skvelú orechovú príchuť.
Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou). Pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak. Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých mandlí z USA. Mandľovú múku používame hlavne pri pečení, do krémov, dezertov, musli, pudingov, môžeme z nej vyrábať aj mandľové mlieko a domáci marcipán, do smoothie a vegánskych koktejlov.
Lupinová múka je v bezlepkovej kuchyni veľmi obľúbenou múkou. Je dobrým zdrojom bielkovín, vlákniny a má nízky glykemický index. Má jemnú, orechovú chuť a v použitom recepte pomáha spomaliť horknutie a žltnutie použitých tukov, predĺžiť trvanlivosť pečiva a čiastočne dokáže nahradiť vaječné žĺtka. Je vhodná skôr na prípravu takých ciest, ktoré si...
Pšeničná múka chlebová je vhodná na prípravu tradičného kvásku a kváskového chleba.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na prípravu palaciniek, zemiakového cesta, omáčiek a pod.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na pečenie.
Bezgluténová zmes múky na pečivo a kysnuté cesto.
Sypká zmes bez gluténu (lepku) vhodná na pečenie s kypriacim práškom.
Ovos je medzi obilninami jeden z najbohatších zdrojov na bielkoviny a aminokyseliny. Je cenným doplnkom každodennej pestrej a rozmanitej stravy. Pozitívne vplýva na znižovanie krvného tlaku a lepšie fungovanie obehovej sústavy. Je bohatý na bielkoviny, antioxidanty a minerálne látky. Obsah lepku má pod 20 ppm (0,002%).
Hladká kukuričná múka, vhodná na zahustenie omáčok, polievok a na prípravu kysnutého cesta alebo kukuričného pečiva. Múka je prirodzene bezlepková. Ideálny doplnok zdravej výživy.
Táto bezlepková zmes je určená na prípravu tradičných halušiek - bryndzové, tvarohové, strapačky - alebo ako príloha k mäsovým jedlám na šťave. Rovnako z nej možno pripraviť knedličky do polievky, napr. Po pridaní vajíčka, pochutín alebo korenie.
Pšeničná jemná špeciál BIO z celých zŕn pšenice. Celozrnné múky sa vyznačujú vyšším podielom vlákniny, bielkovín, enzýmov, vitamínov, minerálov a ostatných živín, v porovnaní s múkou, ktorá je zbavená otrúb a klíčkov. Zachovávajú si všetku vlákninu a živiny celého zrna. Pečivo je tmavšie, ťažšie, chuť komplexnejšia.