Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Ľanové semienka sú považované za veľmi zdravú potravinu s množstom živín a pozitívnych účinkov na náš organizmus. Sú bežnou a stabilnou súťasťou zdravej kuchyne a racionálnej výživy.
Bezlepková zmes na rustikálny chlieb obsahuje ľanovú a jablčnú vlákninu. Jedná sa o tmavý chlieb s jedinečnými vlastnosťami.
Maková múka obsahuje dvojnásobné množstvo vitamínov, minerálnych látok a bielkovín. Pokiaľ hľadáte alternatívy ku klasickému mletému maku, ktorý dávate do koláčov, skúste si spraviť chutný dezert z makovej múky
Prirodzene bezlepková zmes je všestranne použiteľná ako pre prípravu kysnutých ciest, šľahaných a trených hmôt, tak i pri varení k zahusťovaní pokrmov, príprave knedlí a cestovín.
Prirodzene bezgluténová múka s chuťou pripomínajúcou oriešky. Výhodou obilniny teff je, že vás zasýti. Takže žiadna hladovka sa nekoná. Pri pečení môžete zameniť za iný druh múky.
Múka z tekvicových jadierok je kvalitná a výživná paleo múka, ktorá je vyrobená pomletím zvyšku ošúpaných tekvicových jadierok po mechanickom vylisovaní oleja. Týmto sa múka zbaví množstva nadbytočného oleja a získa sa jemne mletý produkt typickej zelenkavej farby s charakteristickou arómou a chuťou.
Čirok patrí medzi obilniny pestované odpradávna, jeho história siaha až do starého Egypta. Dnes je rozšírený na všetkých piatich kontinentoch, pričom najlepšie sa mu darí v Amerike a v Afrike. Z nutričného hľadiska je cenený pre svoj vysoký podiel bielkovín, aminokyselín a ako zdroj kvalitných sacharidov. V USA ho prezývajú "pšenica celiatikov".
Chcete si upiecť bábovku, muffiny, tortu alebo bublaninu a zároveň dodržiavať nízkosacharidovú LOW CARB diétu? Vyskúšajte našu univerzálnu instantnú zmes na pečenie, ktorú zvládne pripraviť aj začiatočník.
Vhodná pre bezlepkovú diétu. Široké využitie v kuchyni v kombinácii s ďalšími typmi múky. Múka sójová odľahčí cesto z bežnej múky. Dodá cestu tiež skvelú orechovú príchuť.
Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou). Pomáha znižovať hladinu cholesterolu, ale aj vysoký krvný tlak. Ryža je ľahko stráviteľná potravina navodzujúca pocit nasýtenia.
Jednou z obľúbených paleo múk je gaštanová múka so svojou výraznou gaštanovou chuťou. Práve pre túto chuť je gaštanová múka predurčená k pečeniu výnimočne chutného pečiva sýtej chute a vône. Obľúbené sú gaštanové chleby, múčniky, koláčiky a sušienky.
Lupinová múka je v bezlepkovej kuchyni veľmi obľúbenou múkou. Je dobrým zdrojom bielkovín, vlákniny a má nízky glykemický index. Má jemnú, orechovú chuť a v použitom recepte pomáha spomaliť horknutie a žltnutie použitých tukov, predĺžiť trvanlivosť pečiva a čiastočne dokáže nahradiť vaječné žĺtka. Je vhodná skôr na prípravu takých ciest, ktoré si...
V kuchyni využívaný ako veľmi kvalitný škrob. Kuzu je popínavá rastlina podobná vínnemu kríkmi. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou. Škrob získaný z tohto koreňa má významné liečebné účinky.
Škrobová bio múka, ktorá sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu.
Mandľová múka sa získava z čerstvo zozbieraných, blanšírovaných mandlí. Za studena vylisujú olej a zostatok sa pomelie na jemnú múku. Až 100% môžete nahradiť dané množstvo múky uvedenej v recepte, alebo ju môžete miešať s inými múkami. Je vhodná na zahusťovanie, na pečenie, na prípravu dressingov aj zákuskov.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na prípravu palaciniek, zemiakového cesta, omáčiek a pod.
Bezgluténová univerzálna zmes múky na pečenie.
Táto mandľová múka je vyrobená zo sladkých španielskych bio mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých. Mandle boli vypestované a spracované združením drobných farmárov Ecoato.
Sypká zmes na prípravu bezlepkových placiek, ktoré môžete podávať samotné alebo ako prílohu. Základnou ingredienciou je cícer.
Hladká kukuričná múka, vhodná na zahustenie omáčok, polievok a na prípravu kysnutého cesta alebo kukuričného pečiva. Múka je prirodzene bezlepková. Ideálny doplnok zdravej výživy.
Táto bezlepková zmes je určená na prípravu tradičných halušiek - bryndzové, tvarohové, strapačky - alebo ako príloha k mäsovým jedlám na šťave. Rovnako z nej možno pripraviť knedličky do polievky, napr. Po pridaní vajíčka, pochutín alebo korenie.
Pšeničná jemná špeciál BIO z celých zŕn pšenice. Celozrnné múky sa vyznačujú vyšším podielom vlákniny, bielkovín, enzýmov, vitamínov, minerálov a ostatných živín, v porovnaní s múkou, ktorá je zbavená otrúb a klíčkov. Zachovávajú si všetku vlákninu a živiny celého zrna. Pečivo je tmavšie, ťažšie, chuť komplexnejšia.
Rastlinná vláknina, pomocou ktorej vieme zvýšiť v pečivách obsah vlákien. Tým spomalíme vstrebávanie sacharidov. Bambusová vláknina, ktorá sa nevstrebáva, je vhodná pre diabetikov, pri paleo a bežnej diéte. Pridaním do cesta koláčov, muffinov a chleba získame dokonale chrumkavé pečivo
Špaldová múka na pečenie chleba, v bio kvalite. Chlebová múka pre jednoduché pečenie domáceho chleba. Táto chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, aby dokázala naviazať viacej vody a cesto z nej je potom hutnejšie.
Jemne mletá biela špaldová múka v bio kvalite. Múka je vhodná pre všetky druhy pečenia, na prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Ražná chlebová múka pre domáce pečenie chleba v bio kvalite. Táto chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, aby naviazala viac vody a cesto z nej je potom hutnejšie.
Jemná žltá múka z cíceru. Cícerová múka je základom tradičnej indickej kuchyne. Vďaka výborným nutričným vlastnostiam je vhodná pre deti a tehotné ženy, diabetikov aj celiatikov.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Bezlepková nekysnutá rýchla knedľa určená ako príloha v prášku.