Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Sladidlo rastlinného pôvodu. Je známy ako xillit, xylitol, brezový cukor. Je to cukru podobné prírodné sladidlo, ktoré môžu užívať bezpečne aj diabetici.
Trstinový cukor práškový predstavuje chutnejšiu a predovšetkým zdravšiu alternatívu bieleho repného cukru. Patrí k najbežnejším typom zdravého cukru. Navyše je bohatým zdrojom vzácnych minerálnych látok, najmä železa, horčíka, draslíka a vápnika.
100% zahustená šťava z bio agáve - prírodné sladilo, s vysokým obsahom fruktózy, vhodné aj pre diabetikov alebo pri redukčnej diéte. Sirup z agáve navyše obsahuje zvyškové množstvo inulínu (cca 3g na 100g sirupu), ktorý podporuje zdravú črevnú mikroflóru a tým správnu činnosť čriev.
Prírodný trstinový cukor má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvní chuť hotového pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšej Demerare a surovému cukru nie je úplne sypký.
Prírodný trstinový cukor vhodný pre medzinárodnú kuchyňu, koktaily, zdravé varenie a pečenie.
Kukuričný sirup patrí medzi sirupy s neutrálnou chuťou, má krásne zlatistú farbu a jemne sladko vonia. Použitie je univerzálne, hodí sa všade tam, kam potrebujete dodať sladkú chuť.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Agátový med má dobré dezinfekčné účinky. Pri pravidelnom užívaní znižuje krvný tlak. Jeho konzumácia sa odporúča pri kašli, ale aj pri zažívacích ťažkostiach zapríčinených prekyslením žalúdka. Má lahodnú a jemnú chuť.
Stolové sladidlo s obsahom erythritolu a glykozidov steviolu prírodného pôvodu.
Stolové sladidlo s obsahom erythritolu a glykozidov steviolu prírodného pôvodu.
Stolové sladidlo s obsahom glykozidov steviolu prírodného pôvodu.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Stolové sladidlo na báze isomaltu a glykozidov steviolu.
Pravidelná konzumácia vedie k posilňovaniu imunitného systému a má pozitívne účinky na proces trávenia a celkovú imunitu.
100% čistý javorový sirup bez pridaných farbív, sladidiel, konzervantov. Grade A je charakteristický jemnou a delikátnou chuťou.