Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!
Filter produktov
Prebieha načítanie...
Vegavajo je určené nielen vegánom, ale aj alergikom. S jeho pomocou môžete piecť buchty, koláče, torty i slané pečivo a ľahko si z neho urobíte aj miešané vajíčka.
V kuchyni využívaný ako veľmi kvalitný škrob. Kuzu je popínavá rastlina podobná vínnemu kríkmi. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou. Škrob získaný z tohto koreňa má významné liečebné účinky.
Škrobová bio múka, ktorá sa používa ako zdravšia náhrada kukuričného škrobu.
Bezlepkový puding z vybraných surovín v BIO kvalite, s kúskami marhúľ.
Marcipán medový RAPUNZEL je vyrobený z kvalitného medu a lúpaných mletých mandlí. Marcipán medový neobsahuje pridaný cukor, ani glukózovo, či fruktózový sirup, ktoré sú bežnou súčasťou komerčných marcipánov. Marcipán medový je ideálny na vianočné pečenie, výrobu cukroviniek, sladkých dezertov, či len tak na maškrtenie.
Najuniverzálnejší ekologický čistiaci prostriedok! Jedlá sóda je skvelý a veľmi všestranný čistič a pohlcovač pachov, pritom je úplne priateľská k životnému prostrediu a úplne zdravotne nezávadná.
Citrónová kôra strúhaná BIO je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry citrónov, ktoré neboli chemicky ošetrené. Používa sa k dodaniu arómy sladkých ciest a dezertov, ale aj kuracieho mäsa. Je nepostrádateľná v pečive a vianočkách, ktorým dodáva typickú vôňu. Má skvelú osviežujúcu vôňu a citrusovú chuť, ktorá ulahodí všetkým zmyslom.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Puding jahodový bez lepku/bezgluténový, s kúskami bio jahôd, v prášku.
Zmes na prípravu BIO ryžového pudingu zo surovín vysokej kvality.
Tapiokové perly sú obľúbené v ázijskej kuchyni najmä pri príprave sladkých jedál. Guľôčky dokážu namočením zväčšiť svoj objem asi na dvojnásobok. Najbežnejšie sa z perál pripravuje puding alebo kaša. Perly varené v mlieku pripomínajú u nás obľúbenú ryžu v mlieku. Dajú sa z nich pripraviť aj rôzne pudingové tortičky, dezerty a pod.
BIO vanilkový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, natieraných a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohu, zmrzlín a kokteilov. Je vhodný na posypanie koláčov, palaciniek alebo kaše.
Guarová guma je vláknina, ktorá sa využíva ako zahusťovadlo a stabilizátor. Získava sa zo semien rastliny Cyamopsis tetragonolobus.
Táto bezlepková zmes je vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Je vhodná pre celiatikov.
Bezlepková nekysnutá rýchla knedľa určená ako príloha v prášku.
Bio citrónový cukor slúži ako prísada na pečenie a zvýraznenie chuti kysnutých, trených a piškótových ciest. Pridáva sa do krémov, tvarohov, zmrzlín a kokteilov.
Citrusový pektín je vhodný na prípravu domácich marmelád alebo želé. Nemení konečnú chuť ale zachováva prirodzenú chuť ovocia.
Bio škoricový cukor je kvalitná alternatíva bežne dostupného. Jeho hlavnou zložkou je trstinový cukor, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny jej lisovaním a následne varením získanej šťavy.
Sušený celozrnný kvások BIO je vhodný pre pečenie chleba, ale aj iného pečiva. Sám o sebe dodá chlebu lepšiu chuť, ale pre použitie namiesto droždia je lepšie postupovať podľa nižšie napísaného návodu.
Prírodné bio pleťové tonikum upokojuje, hydratuje, omladzuje a osviežuje. Má protizápalové účinky a ukľudňuje podráždenú pokožku. Odstraňuje mastnotu a nečistoty z pórov a pôsobí preventívne proti vyrážkam a akné. Zjemňuje suchú pokožku a sťahuje póry. Vhodné na všetky typy pleti.