Čokoláda na varenie horká 200g BIO Vivani

4346

Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%. Na rozdiel od bežných bielych čokolád na varenie, Vivani neobsahuje žiadne rastlinné tuky okrem kakaového masla, ani žiadne umelé arómy – v čokoláde je len pravé kakao a prírodný trstinový cukor.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

5,07 € s DPH

25,35 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Používame ju na zdobenie cukroviniek, zákuskov, tort, na výrobu praliniek, polievanie báboviek, prípravu dezertov a podobne.

Čokoládu je možné použiť nastrúhanú do cesta alebo rozpustenú ako polevu. Príprava polevy: kúsky čokolády necháme rozpustiť vo vodnom kúpeli. Pre lepší výsledok môžeme nechať vychladnúť a potom znova krátko zahriať.

Je sladená len prírodným trstinovým cukrom. Je vyrobená zo surovín z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a je v bio kvalite. Na výrobu boli použité druhy kakaových bôbov v špičkovej kvalite. Všetky ďalšie zložky v čokoláde sú prírodného pôvodu. Vo výrobku sa nenachádzajú žiadne geneticky modifikované zložky (GMO). Suroviny aj čokoládová hmota sú spracované tradičným spôsobom – dlhé mletie a dlhé konšovanie.

Čokoláda od nemeckého rodinného výrobcu Ludwiga Weinricha. Vivani sú napredávanejšie bio čokolády na nemeckom, českom a slovenskom trhu.

Zloženie: Kakaová hmota, prírodný trstinový cukor, kakaové maslo. Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a sú v bio kvalite.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 2425 kJ / 585 kcal
  •          Tuky: 44,9 g

o    z toho nasýtené mastné kyseliny: 28,3 g

  •          Sacharidy: 32,5 g

o    z toho cukry: 27 g

  •          Bielkoviny: 7 g
  •          Soľ: 0,02 g

 

 

Krajina pôvodu: Nemecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)