Čokoláda chilli horká 100g BIO Vivani

784

Horká čokoláda, ktorej ostré chilli papričky dodávajú rafinovane pálivú chuť. Charakteristickú chuť a vôňou jej dáva najjemnejšie Arriba kakao pochádzajúce priamo od malých združení farmárov hospodáriacich v tropickom dažďovom pralese v Ekvádore, pôvodnej domovine kakaa. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

3,17 € s DPH

31,70 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Je sladená prírodným trstinovým cukrom. Čokoláda získala najvyššie zlaté ocenenie od Nemeckej poľnohospodárskej spoločnosti (DLG).

Čokoláda neobsahuje sójový lecitín ani iný emulgátor. Je vyrobená zo surovín z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a je v bio kvalite. Na výrobu boli použité druhy kakaových bôbov v špičkovej kvalite. Čokoláda je sladená trstinovým cukrom, ktorý obsahuje trstinovú melasu. Všetky ďalšie zložky v čokoláde sú prírodného pôvodu. Vo výrobku sa nenachádzajú žiadne geneticky modifikované zložky (GMO). Suroviny aj čokoládová hmota sú spracované tradičným spôsobom – dlhé mletie a dlhé konšovanie.

Čokoláda od nemeckého rodinného výrobcu Ludwiga Weinricha. Vivani sú najpredávanejšie bio čokolády na nemeckom, českom a slovenskom trhu.

Zloženie: Kakaová hmota, prírodný trstinový cukor, kakaové maslo, chilli papričky.  Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a sú v bio kvalite.

Obsah kakaovej sušiny v čokoláde najmenej 70%.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 2291 kJ / 552 kcal
  •          Tuky: 45,8 g
  •          Sacharidy: 28,6 g
  •          Bielkoviny: 6,6 g

 

Krajina pôvodu: Nemecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)