Čokoláda horká pomarančová 100g BIO Vivani

7101

Jemná horká čokoláda s vysokým obsahom kakaa, ochutená pomarančovou silicou a osladená prírodným trstinovým cukrom. Je vhodná aj pre vegánov. Čokoláda získala strieborné ocenenie v roku 2006 pri hodnotení Nemeckou poľnohospodárskou spoločnosťou (DLG).

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,71 € s DPH

27,10 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Čokoláda neobsahuje sójový lecitín ani iný emulgátor. Je vyrobená zo surovín z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a je v bio kvalite. Na výrobu boli použité druhy kakaových bôbov v špičkovej kvalite. Čokoláda je sladená trstinovým cukrom, ktorý obsahuje trstinovú melasu. Všetky ďalšie zložky v čokoláde sú prírodného pôvodu. Vo výrobku sa nenachádzajú žiadne geneticky modifikované zložky (GMO). Suroviny aj čokoládová hmota sú spracované tradičným spôsobom – dlhé mletie a dlhé konšovanie.

Čokoláda od nemeckého rodinného výrobcu Ludwiga Weinricha. Vivani sú napredávanejšie bio čokolády na nemeckom, českom a slovenskom trhu.

Zloženie: Kakaová hmota, prírodný trstinový cukor, kakaové maslo, pomarančový olej. Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a sú v bio kvalite.

Obsah kakaovej sušiny v čokoláde najmenej 70%.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 2425 kJ / 585 kcal
  •          Tuky: 44 g

o    z toho nasýtené mastné kyseliny: 28,3 g

  •          Sacharidy: 32,5 g

o    z toho cukry: 27 g

  •          Bielkoviny: 7 g
  •          Soľ: 0,02 g

 

 

Krajina pôvodu: Nemecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)