IVAN čaj z listov vŕb.úzkolistej s oregánom 75g

8640

Fermentovaná vrbovka úzkolistá (Ivan čaj) je zabudnutý nápoj našich múdrych predkov, ktorý sa vyznačuje výnimočnými vlastnosťami a účinkami na telo. Navyše je doplnené o oregano, ktoré pozitívne pôsobí na nervový systém. Podporuje dobrú náladu a čistú myseľ. Celkove posilňuje organizmus, čistí zahlienené pľúca a zlepšuje krvný obeh. Oregano účinne pomáha pri boji s parazitmi.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

9,23 € s DPH

123,07 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Fermentácia dodáva čaju celé spektrum užitočných vlastností, vytvára neopakovateľnú medovú arómu a jantárovú farbu čaju. Obsah biologicky aktívnych látok v Ivan čaji sa líši v závislosti na čase zberu, kvality rastlín, miesta rastu a technológie spracovania. Ivan čaj zo severu sa považuje za kvalitnejší, pretože studené leto prispieva k vyššej akumulácii užitočných látok v rastlinách.

Tento Ivan čaj z Komarice pochádza zo severu Ruska, z ekologicky čistej Archangeľskej oblasti, z údolia rieky Severná Dvina, ktorá ústi do Bieleho mora.

Technológia fermentácie, ktorou je tento Ivan čaj spracovaný vylučuje používanie vysokých teplôt.

Obsahuje 70 stopových prvkov, vrátane významného množstva železa, horčíka, draslíka, sodíka a medi. Ďalej obsahuje 18 aminokyselín, ktoré sú ľahko absorbované telom a rýchlo dodajú energiu. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C (až 6 krát viac ako citrón). Okrem vitamínu C obsahuje aj vitamíny B, obzvlášť dosť karoténu. V čaji sa nachádzajú aj triesloviny, bioflavonoidy, pektín a chlorofyl. Navyše toto balenie Ivan čaju je doplnené o oregano a jeho zdraviu prospešné účinky.

Ivan čaj sa zalieva aj 3 – 4 krát po sebe a zakaždým odovzdáva svoje vlastnosti.

Neobsahuje kyselinu šťavelovú, kofein ani puríny.

Príprava: 1 čajovú lyžicku Ivan čaju zalejeme 60-90°C vodou a necháme lúhovať 3-5 min

Zloženiefermenované listy vrbovky úzkolistej, oregano

Krajina pôvodu:  Rusko 

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)