IVAN čaj- čajový nápoj VEČER 75g

8638

Fermentovaný Ivan čaj, šišky chmeľu, listy mäty a listy medovky - to je záruka pre váš pokojný spánok. Pri použití na noc robí váš spánok pokojným, hlbokým a prebudenie radostným a ľahkým.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

9,23 € s DPH

123,07 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Zloženie: 80% fermentovaný Ivan čaj, 6, 6% šišky chmeľu, 6,6% listy mäty, 6,6% listy medovky.

Ivan čaj sa zalieva aj 3 – 4 krát po sebe a zakaždým odovzdáva svoje vlastnosti.

Príprava: 1 čajovú lyžicku Ivan čaju zalejeme 60-90°C vodou a necháme lúhovať 3-5 min

Ivan čaj je už od pradávna unikátnym nástrojom prírody, ktorý umožňuje zacelenie celého tela i jemnohmotných tiel. Fermentovaná Vrbovka úzkolistá (Ivan čaj) je zabudnutý nápoj našich múdrych predkov, ktorý sa vyznačuje výnimočnými vlastnosťami a účinkami na telo.

Fermentácia mu dodáva celé spektrum užitočných vlastností, vytvára neopakovateľnú medovú arómu a jantárovú farbu čaju. Obsah biologicky aktívnych látok v Ivan čaji sa líši v závislosti na čase zberu, kvality rastlín, miesta rastu a technológie spracovania. Ivan čaj zo severu sa považuje za kvalitnejší, pretože studené leto prispieva k vyššej akumulácii užitočných látok v rastlinách.

Tento Ivan čaj z Komarice pochádza zo severu Ruska, z ekologicky čistej Archangeľskej oblasti, z údolia rieky Severná Dvina, ktorá ústi do Bieleho mora.

Obsahuje 70 stopových prvkov, vrátane významného množstva železa, horčíka, draslíka, sodíka a medi. Ďalej obsahuje 18 aminokyselín, ktoré sú ľahko absorbované telom a rýchlo dodajú energiu. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C (až 6 krát viac ako citrón). Okrem vitamínu C obsahuje aj vitamíny B, obzvlášť dosť karoténu. V čaji sa nachádzajú aj triesloviny, bioflavonoidy, pektín a chlorofyl.

Krajina pôvodu:  Rusko 

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)