Vincentka 0,7 l

2033

Vincentka svojím obsahom a vyváženosťou minerálnych solí a prvkov umožňuje rozpúšťanie hlienov v dýchacích cestách, žalúdku a črevách.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

1,98 € s DPH

2,83 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Vincentka je odporúčaná k pitným a inhalačným kúram pri ochorení dýchacích ciest, hlasiviek, pri chorobách látkovej výmeny, vredovej choroby žalúdka, dvanástorníka a ich pooperačných stavoch, cukrovke, chronickom zápale pankreasu.

Ďalšie použitie: Kloktanie a výplachy nosohltana (možnosť použitia výrobku Vincentka nosový sprej), inhalácie, prevencia - pijeme studenú alebo použijeme k riedeniu ovocných štiav, na zálievku zeleninových šalátov, k zapíjaniu pri konzumácii alkoholu a kávy. Vychladená a zmiešaná s kvalitným suchým vínom v pomere 1: 1 ako strik, chutí výborne, znižuje kyslosť vína. K prevencii zubného kazu používame na vyplachovanie úst.

Odporúčané dávkovanie: Pitná kúra - väčšinou sa Vincentka podáva 2 × denne na lačno pred raňajkami a pred večerou v dávke cca 2,5 - 3,5 dcl. Účinná pitná kúra má trvať 15 až 20 dní. Popíja sa studená alebo ohriata. Počas nasledujúcej polhodiny nič nekonzumujeme ani nepijeme.

Krajina pôvodu: Česká republika

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)