JAVA - alkalická voda 1,5l

6424

JAVA Prírodná Alkalická Voda s pH 9,2 je 100% prírodná a pochádza zo zdrojov v jednom z najkrajších karpatských regiónov. Bez úprav, zbytočných prísad a prídavkov ! Prirodzene bohatá na minerály.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,28 € s DPH

2,28 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Alkalická alebo inak povedané zásaditá voda je pitná voda, ktorá ale vyčnieva z radu iných vôd a to z dôvodu jej vysokej hodnoty pH. Voda JAVA je jedinečná nielen svojim vysokým pH a to až 9,2, ale aj svojou štruktúrou. Vyznačuje sa obsahom dôležitých minerálnych látok a ďalšími vlastnosťami, ktoré prinášajú benefity pre zdravie. Voda JAVA je stredne mineralizovaná, prírodná, zásaditá voda s celkovým zložením minerálov 837 mg /L.  Bez úprav, prísad a prídavkov !

Výhodou vody JAVA je proces stáčania bez akéhokoľvek ďalšieho spracovania. Je to voda priamo zo zdroja a vďaka svojim vlastnostiam a lahodnej chuti je perfektným doplnkom zdravej stravy. U alkalických vôd obsah minerálov a ďalších živín vo vode však nie je až tak dôležitý pre ľudské zdravie, ako ich oxidačno-redukčný potenciál ORP známy tiež ako redox, ktorý je veľmi dôležitým ukazovateľom kvality vody, pokiaľ ide o ľudské zdravie.

JAVA – prírodná, alkalická, minerálna voda s pH 9,2 s negatívnym redox-potenciálom -300 mV pri zdroji. Je extrahovaná z vrtu z hĺbky 125 m v Podkarpatskej oblasti ďaleko od priemyslu a znečistenia.  V prírodných vodách sú oxidačné podmienky spojené s obsahom rozpusteného kyslíka. Ak má voda záporný oxidačno-redukčný potenciál, znamená to, že má redukujúce vlastnosti, správa sa ako antioxidant, vychytáva tak škodlivé voľné radikály, ktoré v tele vznikajú ako vedľajšie produkty metabolizmu.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)