Mrkvové chipsy 60g Verdure

8025

Vákuovo fritovaná zelenina je nový spôsob úpravy zeleniny a ovocia, vďaka ktorému sa “uchrumkavia” pri nižšej teplote. Sú síce fritované, ale nie tak, ako sme zvyknutí. Nízka teplota zabezpečí, že zelenina zostane bez karcinogénov a olej do nej neprenikne. Vakuum sa postará o úžasnú chrumkavosť. Vitamíny, minerály a najmä vláknina ostanú a vy si môžete vychutnávať zdravé chrumkanie.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

3,96 € s DPH

66,00 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Mrkva má málo kalórií, veľa vlákniny, vitamín A v až šialenom množstve, žiadny tuk a žiadny cholesterol. V skutočnosti vitamín A mrkva neobsahuje, obsahuje však beta-karotén, ktorý sa v tele mení na vitamín A. Keď sme pri beta-karoténe, podľa amerických štúdií, ak by ste jedli veľa mrkvy a paradajok, budete mať krásnu „opálenú“ pokožku, ale bez slnka.

Vďaka mrkve bojujete proti rakovine, pretože beta-karotén pred ňou chráni bunkové steny. Rovnako predchádzate chorobe zvanej diabetes typu 2. Ak touto chorobou trpíte, mrkvy môžete jesť bez výčitiek, koľko chcete. Napomáha k zdravému srdcu. Zaradená medzi najzdravšie potraviny vôbec, mrkva bojuje proti koronárnemu ochoreniu srdca, najmä u žien a najmä, ak ju jedia vo vyššom množstve.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 1726 kJ/415 kcal
  •          Tuky: 21 g

o    z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,1 g

  •          Sacharidy: 41 g

o    z toho cukry: 38 g

  •          Vláknina: 22 g
  •          Bielkoviny: 4,6 g
  •          Soľ: 0,64 g

 

 

Krajina pôvodu: Slovensko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)