Olej mandľový BIO 250 ml Stoger

4351

100% olej lisovaný za studena zo semien. Mandľový olej je výborný na tvár, vlasy aj na vnútorné použitie. Vyživuje a regeneruje najmä pokožku, vlasy, ale pomáha aj imunitnému systémuAk máte radi masáže, dá sa použiť ako masážny olej, ktorý okrem spomínaných dobrých vlastností pekne vonia po mandliach. Nestratí sa ani v kuchyni pre svoju orieškovú chuť.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

17,73 € s DPH

70,92 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Olej z mandlí je bohatý na všetky základné živiny: proteíny, celý komplex esenciálnych aminokyselín, tuk, kyselina linolová, uhľohydráty, vitamíny, minerály. Obsah vápnika je v mandliach oveľa vyšší ako v mlieku.  Pravidelná konzumácia mandľového oleja posilňuje nervy, dodáva pevnosť svalom a pomáha prekonať stres, depresiu a únavu.

Čo sa týka využitia v kozmetike, olej má priaznivé účinky pri rôznych kožných ochoreniach (ekzémy, furunkuly), pri popáleninách, popraskaní či iných poraneniach kože. Pre šetrné účinky sa doporučuje aj ako preháňadlo, lebo nespôsobuje podráždenie čriev. Mandľový olej je nevysychavý olej, ktorého zloženie je najbližšie ľudskej pokožke.

Dávkovanie: vnútorne - ráno (nalačno) a večer (pred spaním) jednu čajovú lyžičku, studená kuchyňa- podľa chuti a množstva jedla, vonkajšie použitie - podľa potreby.

Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív. 

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)