Arašídy nepražené BIO 200g BN

798

Arašidy ponúkame v tej najprirodzenejšej forme - nepražené, nesolené a v biokvalite. Nekvalitné búrske oriešky môžu obsahovať veľmi nebezpečné prírodné toxíny, z ktorých najznámejšie sú aflatoxíny. Pre ochranu zákazníka je každá šarža pred nalodením testovaná na aflatoxíny, a ak by nevyhovela požiadavkám veľmi prísnych noriem, bola by celá zásielka odmietnutá.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,30 € s DPH

11,50 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Búrske oriešky nie sú v skutočnosti orechy, ale strukovina. Majú však podobné množstvo a zloženie tukov ako oriešky, čo znamená vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín. Arašidy – búrske oriešky svojou výživnou koncentráciou prevyšujú akúkoľvek potravinu živočíšneho pôvodu, vrátane mäsa. Obsahom uhľohydrátov, proteínov vitamínu B1, C a E a niacínu, ale aj vápnika, horčíka a draslíka predstihujú mäso aj vajcia. A to všetko bez cholesterolu a veľkého množstva nasýtených mastných kyselín. Obsahujú základné živiny v nadpriemernej koncentrácii.

Arašidy sú vynikajúce súčasťou ázijskej kuchyne - skúste hrsť nepražených arašidov do vašej ďalšej "číny". Môžete je tiež hodiť do osolenej vriacej vody a krátko povariť, alebo v rúre zľahka opražiť. A ako súčasť sušienok, závinov a rôznych sladkých náplňou vás iste milo prekvapí. Odporúčame tepelne upraviť. Pri rozumnej konzumácii sú dobre tolerované a ľahko vstrebateľné. Surové sú ťažko stráviteľné. Výborné sú opražené nasucho na panvici alebo ako zložka omáčok a príloh k hlavným jedlám.

Krajina pôvodu: Čína

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)