Olej šípkový 100 ml Biopurus

4125

100% olej lisovaný za studena. Obsahuje vitamín A v prírodnej forme – ten nám pomáha bojovať proti  starnutiu pokožky. Má regeneračné účinky, podporuje imunitu a zlepšuje krvný tlak.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

15,96 € s DPH

159,60 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Vonkajšie použitie: obsahuje vitamín A v prírodnej forme – ten nám pomáha bojovať proti  starnutiu pokožky. Je potrebný pri obnove buniek a pomáha k prirodzenému nárastu kolagénu  a elastínu v tkanivách ( zlepšuje elasticitu). Obsahuje tiež vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E. Šípkový olej bol úspešne aplikovaný na tieto kožné defekty: strie, poškodenie UV žiarením( výborné po lete), jazvy po operáciách, akné, popáleninách, ekzémy, psoriáza, vrásky, predčasné starnutie pleti, pigmentové škvrny, popáleniny, starecké škvrny, rozštiepené nechty, suché a poškodené vlasy.Veľmi vhodný je pre tehotné ženy a bábätká.

Šípkový olej je takzvaný suchý olej – to znamená ,že sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty. Je extrémne hydratačný a preniká  do  suchej a poškodenej pokožky okamžite. Tento olej môžete používať priamo v čistej forme, alebo ho pridávať do krémov, pleťových mliek, masážnych olejov.

Vnútorné použitiemá regeneračné účinky, podporuje imunitu a zlepšuje krvný tlak.

Dávkovanie: vnútorne - ráno (nalačno) a večer (pred spaním) jednu čajovú lyžičku, studená kuchyňa- podľa chuti a množstva jedla, vonkajšie použitie - podľa potreby.

Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)