Olej konopný BIO 250 ml, Health Link

990

BIO panenský konopný olej je bohatým zdrojom cenných esenciálnych nenasýtených mastných kyselín typu omega-3 a omega-6 a rastlinných sterolov. Obsahuje taktiež minerálne látky ako je vápnik, horčík, draslík alebo železo a vitamíny A, E, D a niektoré zo skupiny B.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

7,94 € s DPH

31,76 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Konopný olej má vynikajúce regeneračné vlastnosti. Užívať ho môže každý, je vhodný i pre tehotné ženy, vrcholových športovcov alebo ť ažko pracujúcich.


Široké využitie má v kozmetike - pridáva sa napríklad do masážnych emulzií. Uvoľňuje ztuhnuté kĺby, chrbát a svaly. Výborný je i na akné a iné kožné ochorenia – napríklad ekzémy, plesne alebo opary a popraskanú kožu. Formou vlasových zábalov obnovuje a dodá prirodzený lesk a silu vašim vlasom.


Konopný olej je výborným doplnkom v kuchyni. Aj keď nie je určený na smaženie, pečenie a varenie, výborne sa hodí do zeleninových alebo cestovin ových šalátov.


Dávkovanie: Konopný olej môžete užívať jedenkrát denne pri jedle kávovú lyžičku. Pokiaľ trpíte chronickou zápchou, doporučuje sa užívať olej ráno na lačno.


Zloženie: BIO panenský konopný olej z prvého lisovania za studena.


Krajina pôvodu: EÚ

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)