Pasta z nepražených mandlí 100% EU 250g

1611

Táto 100% -ná mandľová pasta sa vyrába z nepražených mandlí, ktoré sa po sparenie vodou zbaví šupky. Prirodzene obsahuje kvalitné nenasýtené oleje, vitamíny a minerály.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

11,78 € s DPH

47,12 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Pretože nie sú použité žiadne aditíva, ako napríklad stužené tuky alebo emulgátory, môže dochádzať k oddeleniu mandľového oleja. Tento jav nie je na závadu kvality a pred použitím stačí pastu premiešať.

Použitie: Vynikajúca výživná nátierka na pečivo (možno kombinovať s medom, javorovým sirupom, hrozienkami ...), ku zjemnenie zákuskov, na pečenie (do báboviek, tort či sušienok), do jogurtu, mliečnych koktailov a müsli, na ochutenie zeleninových jedál a ako základ šalátových zálievok. Odborníci na výživu odporúčajú mandľovú pastu pre malé deti a dojčiace matky.

TIP na mandľové mlieko: rozmixovaním lyžice mandľové pasty s 200 ml horúcej vody a pár kvapkami kvalitného oleja lisovaného za studena získame mandľové mlieko pre malé deti a dojčiace ženy. Dosladíme podľa chuti medom, javorovým sirupom alebo RAPADURA.

Zloženie: mandle nepražené, sparené a olúpané. Môže obsahovať stopy lieskových orieškov, kešu, makadamových orechov, arašidov a sezamu.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 2656 kJ / 643 kcal 
  •          Tuky: 56 g
  •          Sacharidy: 5,6 g
  •          Bielkoviny: 23 g

 

Krajina pôvodu: Nemecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)