Masticha Active 100 kapsul 45g

7500

Masticha Active – Pravá Chioská masticha obohatená o aktívnu kultúru priateľskej kvasinky Saccharomyces Boulardii prináša ešte silnejší účinok mastichovej terapie. Chioská masticha podporuje zdravie žalúdka a tráviaceho traktu.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

41,18 € s DPH

915,12 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Saccharomyces Boulardii je kvasinka a nie baktéria a vďaka tomu lepšie odoláva pôsobeniu žalúdočných štiav a tiež antibiotík.
Masticha Active je slovenský produkt, ktorý vznikol spojením originálnej Chioskej mastichy so vzácnou kultúrou priateľskej kvasinky Saccharomyces boulardii. Toto spojenie mastichy a Saccharomyces Boulardii zvyšuje účinné pôsobenie počas terapie a zároveň prispieva k harmonizácii črevnej mikroflóry. Masticha Active je spracovaná do kapsulovej podoby, vďaka čomu sa presne dávkuje a pohodlne užíva.


Na čo slúži Masticha Active

Masticha Active je vďaka obsahu chioskej mastichy určená na podporu zdravého žalúdka a tráviaceho traktu.


Prečo sa rozhodnúť pre Mastichu Active

Masticha Active sa odporúča pre tých ľudí, ktorí majú záujem prírodnou cestou zakročiť proti tráviacim problémom. Masticha Active ako najúčinnejší produkt z mastichy sa teší vysokej obľube u spokojných užívateľoch, ktorí opisujú ako u nich vymizli niektoré príznaky tráviacich problémov, medzi ktoré najčastejšie zaradzovali tieto: bolesti brucha, pálenie záhy, nadúvanie, ťažoba v žalúdku. Tieto tráviace problémy môžu byť príznakmi prítomnosti baktérie Helicobakter pylori v žalúdku, preto odporúčame vykonať si domáci test na helikobaktera.

Dávkovanie: Dospelým sa odporúča užívať kapsuly  v dávke 2 kapsuly 2-3x denne minimálne 20 minút pred jedlom.

Upozornenie: Deti do 5 rokov, tehotné a dojčiace ženy môžu prípravok užívať len po konzultácii s lekárom. Nepodávať pacientom s centrálnym žilovým katétrom. Masticha sa neodporúča kombinovať s liekmi na blokáciu tvorby žalúdočných štiav (inhibítory protónovej pumpy). Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávať mimo dosahu malých detí. Neužívať, ak ste alergický na niektorú zo zložiek prípravku.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)