Masticha Originál 100 kapsul 45g

7501

Pravá chioská masticha kapsulovaná na Slovensku. Mastichové kapsuly obsahujú čistú mastichu. Ľahko sa užíva a dá sa veľmi presne dávkovať. Chioská masticha prispieva k zdraviu žalúdka a tráviaceho traktu.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

34,15 € s DPH

758,88 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Čo je to Masticha Original

Masticha Original je pravá masticha s chráneným označením pôvodu PDO na gréckom ostrove Chios. Nie je zmiešavaná so žiadnymi ďalšími prísadami. Masticha Original upravená do podoby kapsúl sa pohodlne užíva a presne dávkuje podľa odporúčanej dennej dávky.


Na čo slúži Masticha Original

V súčasnosti prebieha niekoľko vedeckých štúdií, ktoré skúmajú možné pôsobenie chioskej mastichy na vysoký cholesterol, hladinu cukru v krvi, diabetes, či žalúdočné vredy.
Po posúdení týchto vedeckých štúdií Európska komisia schvaľuje konkrétne zdravotné tvrdenia, ktoré je možné na území EÚ používať v súvislosti s prírodnými látkami. Podľa nariadenia EP 1924/2006 Európska Únia nedovoľuje uvádzať na našej stránke zdravotné tvrdenia, ktoré neboli schválené. V súlade s týmto nariadením je nám dovolené používať len zdravotné tvrdenie, ktoré opisuje chioskú mastichu ako látku, ktorá “podporuje zdravie žalúdka a tráviaceho traktu”.


Prečo sa rozhodnúť pre Mastichu Original

Masticha Original je vhodným riešením pre ľudí, ktorí majú záujem o čistú Chioskú mastichu bez akýchkoľvek ďalších prísad. Masticha Original obsahuje 100% obsahu Chioskej mastichy.
V niektorých prípadoch sa u našich klientov vyskytli pri dlhodobejšom užívaní originálnej mastichy pocity ťažoby v žalúdku, či nafukovanie. Preto odporúčame s týmto produktom užívať aj nejaké probiotiká, prípadne zvoliť priamo produkt Masticha Active, ktorý má probiotiká obsiahnuté spolu s mastichou už v kapsuliach).


Dávkovanie a doba užívania Mastichy Original
Prvé balenie: 3x denne 2 tablety Masticha Original
Po prvom balení je možné v dávkovaní zotrvať, alebo znížiť dávku na 2×1 tabletu denne.

Mastichové kapsuly sa ako doplnok výživy užívajú min. 20 min. pred jedlom.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)