Olej olivový Latzimas BIO 250 ml, Latzimas

992

BIO olivový olej zlatožltej farby, vyznačuje sa príjemnou vôňou čerstvých olív s nepatrným bylinným nádychom.  Bio extra panenský olivový olej z prvého lisovania za studena je získavaný priamo z olív mechanickými postupmi.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

9,35 € s DPH

37,40 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Olivový olej BIO Latzimas má bohatú tradíciu. Olivy, z ktorých sa olej BIO Latzimas vyrába, sú pestované na gréckom ostrove Kréta. Výborné klimatické podmienky, šetrná práca a špeciálny výrobný proces zabezpečujú výrobku vysokú kvalitu. Olivový olej je cenným zdrojom zdraviu prospešných látok. Je skvelým a chutným doplnkom v kuchyni.


Tiež sa môže pochváliť špičkovou kvalitou. Na jeho výrobu sa ručne vyberajú tie najzrelšie a najkvalitnejšie olivy. Následne sa lisujú za studena v špeciálnych lisovniach. Vďaka tomu si olej zachováva prirodzené zloženie látok a má špecifickú chuť.


Má všestranné využitie. Dá sa použiť ako prísada do šalátov, dresingov, ale aj na varenie alebo pečenie. Obohatí každý pokrm o množstvo mononenasýtených mastných kyselín a vitamín E. Okrem toho je zdrojom vlákniny, vápnika, draslíka, sodíka, horčíka a železa.


Zloženie: 100% BIO panenský olivový olej z prvého lisovania za studena 

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 3763 kJ /899 kcal
  •          Tuky: 100 g

o    z toho nasýtené mastné kyseliny: 14 g

  •          Sacharidy: 0 g
  •          Bielkoviny: 0 g
  •          Soľ: 0 g

Krajina pôvodu: Gŕecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)