Ajurvédsky čaj - NAGARA 100g

6941

Himalájsky ajurvédsky čaj Nagara obsahuje zmes bylín s príjemnou vôňou. Bylinná zmes môže napomôcť pri problémoch s lymfatickým systémom.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

6,34 € s DPH

63,40 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Bylinná zmes Nagara obsahuje známe byliny rastúce v Himalájach. Ide o chebulu srdčitú, sladovku, kurkumovník, zázvor, či fenikel. Fenikel obyčajný je vhodný na prípravu čajov a drvené semená sa používajú aj ako korenina. Používa sa tiež pri výrobe likérov. Obsahuje vitamín C. Je to mohutná rastilina. Dorastá do výšky až 2. metrov a má žlté, voňavé kvety. Fenikel pochádza z južnej Európy. 

Zloženie: Chebula srdčitá – Guduchi (Tinospora cordifolia), sladovka hladkoplodá - sladké drievko (Glycyrrhiza glabra), vitánia spavá - Ašvagandha (Withania somnifera), kurkumovník dlhý (Curcuma longa), zázvorovník lekársky - zázvor (Zingiber origgicinalis), fenikel obyčajný (Foeniculum vulgare), právenka latnatá (Andrographis paniculata), kardamom obyčajný (Elettaria cardamomum)

Andrographis paniculata prispieva k normálnemu obehu lymfy a stimuluje imunitný systém. Zázvorovník lekársky prispieva k celkovému prečisteniu a detoxikácii organizmu. Podporuje cirkuláciu a priaznivo pôsobí proti zápalom. Tinospora cordifolia zlepšuje obranyschopnosť organizmu. Withania somnifera pomáha pri únave, strese a nervovom vypätí. 

Príprava: Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi  (cca 2g) zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte minimálne 10 minút vylúhovať.

Pre zosilnenie účinku povarte rovnaké množstvo zmesi 3 – 5 minút bez nutnosti ďalšieho lúhovania. 

Dávkovanie: 2 – 3 šálky za deň.

Krajina pôvodu: Nepál 

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)