Tinktúra z púčikov rastlín brusnica obyčajná 50ml

5436

Brusnica je rastlinou určenou prevažne pre ženy, ktorá sa odporúča proti predčasnému starnutiu v mnohých štádiách biodegradácie. Odporúča sa tiež pri menopauze, ďalej ako prostriedok pri kŕčoch, pri návaloch tepla, maternicových fibrómoch, zrastách na vaječníkoch či niektorých nezhubných hyalinizovaných nádoroch (ako je adenóm štítnej žľazy).

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

8,32 € s DPH

166,39 € za l

Detaily

Tinktúra z brusnice nájde svoje uplatnenie pri vylučovaní kyseliny močovej, močoviny, cholesterolu a obličkových kameňoch.
Výborná je pri zápaloch obličiek a na prostatu. Brusnica sa užíva aj pri skleróze tepien a tepienok a degenerácii ich stien. Má močopudný účinok a je vhodná pri opakovaných zápaloch močového mechúra a tiež ako drenáž močového mechúra.


V oblasti tráviaceho systému sa macerát z púčikov odporúča pri chronickej zápche, spazmodických kolitídach (regulačný účinok na pohyblivosť hrubého čreva), hnačkách (predovšetkým pri hnačkách po požití antibiotík), predstavuje pozoruhodný drenážne a dezinfekčný prostriedok na črevá.


Zloženie: obsahuje púčiky brusnicev 40% alkohole v pomere 1:1 s glycerínom.


Dávkovanie: po pretrepaní 1kvapka na 1kg telesnej hmotnosti na deň, rozdelené na 3 dielčie dávky. Napr. pri hmotnosti 60kg sa užíva 3x denne 20kvapiek.

Krajina pôvodu: Česká republika

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)