Tinktúra z púčikov rastlín ostružina malinová 50ml

5442

Ostružina malinová patrí k základným ženským bylinkám. Herbáre odporúčajú ostružinu malinovú (malinu), pri problémoch s hormonálnou sekréciu vaječníkov a pri hormonálnej nerovnováhu progesterónu.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

8,32 € s DPH

166,39 € za l

Detaily

V zmesi P10 s čiernou ríbezľou sa užíva pri harmonizácii estrogénu, taktiež ak bojujete proti ovariálnym cystám, poruchám menštruácie, pošvovým zápalom.


Hlavnou príčinou týchto problémov býva väčšinou hormonálna nerovnováva estrogénu a progesterónu. Odporúčame Vám na túto tému náš článok Hormonálna nerovnováha.


Ďalšie odporúčania:
1. Používanie špeciálnych vložiek - pri gynekologických problémoch odporúčame používať špeciálne vložky s bylinami, ktoré veľmi vhodne dopĺňajú nastavenú liečbu.
2. Pranie - neodporúčame prať v chemických prípravkoch. Účinné pranie Vám zabezpečia aj prírodné prostriedky. Naviac sú oveľa lacnejšie ako bežné pracie prášky. Odporúčame Vám celé spektrum prírodných prostriedkov na pranie. Stačí si len vybrať podľa toho ako periete.


Zloženie: obsahuje púčiky ostružiny malinovej v 40% alkohole v pomere 1:1 s glycerínom.


Dávkovanie: po pretrepaní 1kvapka na 1kg telesnej hmotnosti na deň, rozdelené na 3 dielčie dávky. Napr. pri hmotnosti 60kg sa užíva 3x denne 20kvapiek.

Krajina pôvodu: Česká republika

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)