Šťava brusnicová 100 % 250 ml Cvrček

2562

Brusnica obsahuje vitamíny A, B a C. Z prvkov sú brusnice bohaté na draslík, vápnik, horčík, fosfor, sodík, železo a v malom množstve sú v nich zastúpené nikel, chróm a jód.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

5,75 € s DPH

23,00 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Brusnice sa používajú proti hnačkovým ochoreniam a najúčinnejšie pôsobia ako prevencia či liečebne pri zápaloch močových ciest. Podľa odborníkov sú brusnice skutočne nie len vitamínovou bombou, ale tiež účinným liekom proti herpes vírusu typu 2, ktorý je jedným z najčastejších vírusov v ľudskom tele a spôsobuje najčastejšie opary. Rastlina brusnice totiž obsahuje látky zabraňujúce šíreniu a rozvoj vírusov v ľudskom tele. Napriek tomu, že táto látka nie je schopná priamo znížiť infekčný potenciál vírusu, je schopná zabraňovať následkom infekcie. Zabraňuje usadzovaniu vírusu a prieniku do tkanív, a dokáže dokonca zrušiť posledné štádium ochorenia. Brusnice sú tiež účinné v prevencii pred vznikom zubného kazu. Vedci zistili, že brusnice vo forme želatíny, zabraňujú usadzovaniu baktérií nie len v močovom mechúry, ale i na povrchu zubov. Chráni ich tak nie len pred vznikom zubného kazu, ale i pred vznikom zubného kameňa.

Používa sa predovšetkým pri liečbe urologických ochorení, zápaloch močových ciest, zápaloch ľadvín, inkontinencie, menštruačných problémov, alebo zápale prostaty.

Zloženie: 100% brusnicová šťava sterilizovaná.

Denná dávka je 10ml.

Krajina pôvodu: Česká republika.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)