Ovocný čaj natural 50g VEGAN

7763

Čajová zmes, je vyrobená z vysoko kvalitných surovín spracovaných jemným spracovaním, prirodzene revitalizuje telo. Obsahuje sušené jablko, broskyňu, šípku, rakytník, ananás a ružu. Vysoký obsah antioxidantov v plodoch pomáha viazať škodlivé voľné radikály. Bez aróm a príchutí, len poctivé sušené ovocie.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

3,65 € s DPH

73,01 € za ks

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Vaša denná šálka plná energie. Vychutnajte si kedykoľvek počas dňa, horúca šálka čaju je vynikajúcim antistresovým prostriedkom v dnešnej uponáhľanej dobe.

Vysoký obsah antioxidantov v plodoch pomáha viazať škodlivé voľné radikály, pomáha spomaľovať procesy starnutia a predchádzať vzniku chronických ochorení horných dýchacích ciest, vitalizuje celé telo.

Rakytník obsahuje desaťkrát viac vitamínu C ako pomaranč, podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu, prispieva k dobrému tráveniu, zdravej pokožke.

Šípky pomáhajú zvyšovať obranyschopnosť tela –pred stavmi prechladnutia, chrípky, jesennej únavy, vyčerpania aj stresu.  Obsahujú vysokú dávku Vitamínu C a pôsobia pozitívne aj na močové cesty.

Ananás dodáva čaju exotickú a lahodnú chuť a podporí nielen Vaše trávenie.

Kvet ruže čaj krásne prevoniava.

Vaša denná šálka plná energie.

Príprava čaju: 1 čajovú lyžičku (3,5g) čajovej zmesi zalejte 250ml horúcej vody a nechajte lúhovať min. 5 minút, potom sceďte. Čaj je výborný horúci ale aj studený.

Čistá hmotnosť balenia: 50 g  (cca 20 šálok lahodného čaju).

Zloženiejablko, broskyňa, šípka, rakytník, ananás, ruža.

  • Neobsahuje pridaný cukor.
  • Neobsahuje konzervačné látky.
  • Neobsahuje pridané farbivá.
  • Vhodný pre veganov.

Krajina pôvodu: Čína

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)