Tyčinka čokoládová nugátová tmavá BIO Vivani 35g

5746

Tyčinka z pravej horkej čokolády s nugátom z čistej pasty z lieskových orieškov. Ten je dochutený chrumkavými kúskami orieškov v karameli. Tyčinka neobsahuje mlieko a je vhodná aj pre vegánov.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

1,33 € s DPH

37,99 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Tyčinka je sladená len prírodným trstinovým cukrom. Je vyrobená zo surovín z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a je v bio kvalite. Na výrobu boli použité druhy kakaových bôbov v špičkovej kvalite. Všetky ďalšie zložky v tyčinke sú prírodného pôvodu. Vo výrobku sa nenachádzajú žiadne geneticky modifikované zložky (GMO). Suroviny aj čokoládová hmota sú spracované tradičným spôsobom – dlhé mletie a dlhé konšovanie.

Tyčinka od nemeckého rodinného výrobcu Ludwiga Weinricha. Vivani sú napredávanejšie bio čokolády na nemeckom, českom a slovenskom trhu.

Zloženie: Prírodný trstinový cukor, mleté lieskové oriešky 22%, kakaová hmota, kakaové maslo, oriešky v karameli 8% (prírodný trstinový cukor, lieskové oriešky, kukuričný glukózový sirup, karamelový sirup), výťažok z vanilky. Všetky suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva a sú v bio kvalite.

Obsah kakaovej sušiny minimálne 36%.

Krajina pôvodu: Nemecko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)