Chlanydyl Extra 60 tbl. PURUS MEDA

9227

Chlanydyl extra PM je doplnok stravy slúžiaci ako očistná kúra na podporu normálnej obranyschopnosti. Obsahuje viac bylinných extraktov ako základná verzia Chlanydyl PM a jeho silnejšie zloženie tak blahodárne pôsobí na prirodzenú funkciu centrálneho nervového systému a má stimulujúce vlastnosti na čistenie krvi a tkanív.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

23,17 € s DPH

23,17 € za ks

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

Popis:
Základom prípravku je túžobník brestový so svojimi antiseptickými účinkami, ktorý je doplnený čistým propolisom a bylinami z dažďových pralesov a ajurvédskej medicíny (Lapacho, Uňa de Gato, Bakopa). Novou zložkou sú selénové kvasnice (biologicky viazaný selén).

Aktívne zložky:

  • Túžobník brestový - pre normálnu funkciu dýchacích ciest, obličiek a močových ciest, pre normálny stav kĺbov, prispieva k vylučovaniu vody z organizmu (odvodnenie), k prirodzenej obranyschopnosti tela a jeho osvieženie. Má antiseptické účinky.
  • Vŕbová a jelšová kôra - taktiež pre normálnu funkciu dýchacích ciest, pre osvieženie tela, hormonálnu rovnováhu a normálnu činnosť kardiovaskulárnej sústavy.
  • Lapacho - prírodný antioxidant pre normálnu činnosť obličiek, prirodzenú obranyschopnosť (odolnosť) organizmu a pokojný spánok.
  • Bakopa drobnolistá - slúži na podporu kognitívnych funkcií (poznávacie funkcie uložené v mozgu), pre duševné zdravie, koncentráciu, pamäť. Je to prírodný antioxidant. Má pozitívny vplyv na duševnú výkonnosť.
  • Uňa de Gato (mačací pazúr) - pre prirodzenú obranyschopnosť organizmu.
  • Selénové kvasnice s obsahom 50 µg selénu k normálnej činnosti imunity, štítnej žľazy. Prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Zloženie produktu:

  • 1 tableta 900 mg obsahuje: Túžobník brestový (Filipendula ulmaria), Vŕbová (Sal. Albumu) a jelšová (Alnus glutinosa) kôra extrakt (v pomere 9: 1: 1) 127,5 mg, Lapacho (Tabebuia serratifolia) extrakt 3% lapacholu 82 mg, Bakopa drobnolistá (Bacopa Monier) extrakt 20% 35 mg, Mačací pazúr * (Uncaria tomentosa) extrakt 3% oxindolu 10,0 mg, Propolis Moravia PM® 8,3 mg, selénové kvasnice - selén * 50 µg (91% odporúčanej dennej dávky).
  • Prídavné látky: plnidlá: mikrokryštalická celulóza, sorbitol, zahusťovadlo: polyvinylpyrrolidon, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý rastlinný.

Na čo si dať pozor:

Výživový doplnok z bylín! Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Ukladať mimo dosahu detí! Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nevhodné pre osoby citlivé na včelie produkty a acetylsalyciláty. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky.

Odporúčané dávkovanie:

  • 2x 2 tablety denne 3 až 9 mesiacov.
  • 15 dní pri uštipnutí kliešťom.

Množstvo v balení:

Balenie obsahuje 60 tabliet (dávka na 15 dní).

Krajina pôvodu:

Česká republika

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)