Aloe výluh 200ml Aloemed

8880

Náš 100% prírodný výluh z listov Aloe, určený na vnútorné užívanie, je výnimočný a veľmi vzácny produkt, ktorý má pre organizmus veľa blahodarných účinkov.

100% PRÍRODNÝ PRODUKT SCHVÁLENÝ ÚRADOM VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA SR.

Výrobca: Aloemed 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

17,50 € s DPH

87,50 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno

Detaily

Čistí krv, zbavuje telo jedov a škodlivín, zvyšuje imunitu, má protialergické a protizápalové účinky, ničí baktérie, vírusy a plesne, urýchľuje hojenie rán, upravuje trávenie a krvný obeh, pomáha pri žalúdočných ochoreniach a preventívne pôsobí proti výskytu rakovinotvorných buniek. Najčastejšie sa užíva z dôvodu prevencie, pri žalúdočných a tráviacich problémoch, či už chronického (gastritída, kolitída, žalúdočné vredy) alebo akútneho charakteru (hnačka, plynatosť, zápcha, pálenie záhy), pri problémoch s imunitou alebo na podporu obranyschopnosti organizmu počas choroby. Možno ho tiež používať ako ústnu vodu.

Dávkovanie:

DÁVKOVANIE PRI PREVENCII:

Dospelí: 1 - 2 polievkové lyžice denne

Deti od 10 rokov: 1 kávová lyžička denne

DÁVKOVANIE PRI OCHORENIACH alebo ŤAŽKOSTIACH:

odporúčaná dávka: 2 - 3 polievkové lyžice denne

Najlepšie je užiť výluh ráno na lačno alebo prinajmenšom na vytrávený žalúdok, teda minimálne hodinu po jedle a hodinu pred jedlom. Ak by to však žalúdok znášal ťažko, potom ho možno užívať aj s jedlom, alebo krátko po jedle.

Odporúčaná doba dlhodobého užívania sú 3 mesiace, čo je aj doba výmeny krvi v organizme. Po tejto trojmesačnej kúre by sa malo užívanie výluhu prerušiť minimálne na mesiac. Nepodávať deťom mladším ako 10 rokov, tehotným a dojčiacim ženám, epileptikom.

Zloženie: výluh z dužiny Aloe, medicínsky lieh, destilovaná voda (celkový obsah alkoholu 12%)

Krajina pôvodu: Slovensko

Objem: 200ml

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)