Aloe mydlo Aktívne uhlie+eukalypt. 100g Aloemed

8831

V tomto prírodnom mydle nájdete okrem kvalitných rastlinných olejov a čerstvej dužiny z Aloe aj ďalšiu výnimočnú surovinu. Je ňou aktívne uhlie, známe pre svoju absorpčnú schopnosť, ktorou na seba viaže toxíny a baktérie, zbavuje prebytočného kožného mazu a tým hĺbkovo prečisťuje pokožku.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

6,00 € s DPH

60,00 € za kg

Detaily

Má tiež významné antibakteriálne účinky, ktoré napomáhajú zamedziť tvorbe akné a vzniku infekcií. Tieto výborné vlastnosti sme doplnili sviežou eukalyptovou silicou, ktorá pomáha čistiť upchaté póry a súčasne pôsobí povzbudzujúco na nervový systém. Vzhľadom k pridaným ingredienciám je toto mydlo obzvlášť vhodné na starostlivosť o mastnú, zapálenú a aknóznu pleť. S Aloe mydlom Aktívne uhlie Eukalyptus jej môžete dopriať sviežu, voňavú a súčasne dôkladnú očistu.

Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu a tiež šetrnému spôsobu výroby metódou za studena sú naše mydlá vhodné aj pre jemnú pokožku detí, na čistenie pleti a intímnu hygienu. Nevysušujú, naopak, zanechávajú pokožku hydratovanú a vyživenú. Sú určené na každodenné použitie pre pokožku celého tela. Vďaka primeranej penivosti ich možno použiť aj pri holení a na umývanie vlasov ako tuhý šampón.

V našich prírodných mydlách nenájdete žiadne umelé farbivá, vône, živočíšne tuky ani ropné deriváty. Nie sú testované na zvieratách a neškodia životnému prostrediu. Kvalita mydiel je podložená a-testom.

IngrediencieSodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate*, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Charcoal Powder, Eukalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene**, Linalool**. * použitý palmový olej nemá nič spoločné s klčovaním lesov v Indonézii, pochádza z certifikovaného ekologického hospodárstva. 

**prirodzené zložky pridanej silice

Krajina pôvodu: Slovensko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)