Šampón Cannabis proti lupinám 260 ml BIO BC

4282

Cannabis šampón proti lupinám je veľmi jemný a pritom výdatný prostriedok každodennej hygieny pre všetky typy vlasov, s účinkom proti tvorbe lupín.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

5,66 € s DPH

21,77 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Dosahuje vysokej penivosti a mohutnej čistiacej a umývacej sily, bez extrémneho odmastenie pokožky i vlasov. Úžitkovými vlastnosťami je BIO regeneračný šampón šetrný ako k telu, tak k prírode. Je jemný a príjemný pri použití. Garantujeme, že si ho veľmi obľúbite. Vysoko účinná protimikrobiálna zložka potláča rozvoj kožných mikróbov a tým významne obmedzuje tvorbu lupín, tlmí svrbenie pokožky, vlasy sa menej mastia a nepáchnu. Extrakt Cannabis sa používa na upokojenie pokožky a jej regeneráciu. Parfumované hypoalergénnou parfumáciou. Pridaná kyselina mliečna upraví pH pokožky do optimálnej fyziologickej úrovne. Používajte pravidelne alebo podľa potreby a intenzity tvorby lupín.

Vnímaná účinnosť: (% užívateľov vyjadrujúcich nasledujúci dojem. Úplne odstránenie lupín pri pravidelnom používaní šampónu: 60%, významné potlačenie tvorby lupín pri pravidelnom používaní šampónu: 80%). Vyrobený v BIO formuláciu, bez SLS, SLES, ropných produktov, silikónov, parabénov a bez dráždivých parfumov.

Spôsob použitiaMalé množstvo šampónu rozotrite po pokožke hlavy, premasírujte vankúšikmi prstov a dôkladne opláchnite. Následne odporúčame na spodnú polovicu vlasov aplikovať regeneračný kondicionér, alebo po vysušení uterákom kondicionér bezoplachový. Vlasy neskôr upravte bežným spôsobom. Vlasový šampón je určený na každodenné používanie.

INGREDIENCIE (INCI) - zloženie výrobku: AQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE,COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CAPROYL/LAUROYL LACTYL LACTANE, TRIETHYLCITRATE, COCAMINE OXIDE, LACTIC ACID, PARFUM, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT,ALLANTOIN, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)