Šampón regeneračný Keratin+Arg 260 ml Bio BC

4471

Unikátna a intenzívna regenerácia všetkých typov vlasov.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

5,24 € s DPH

20,16 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Keratínový hydrolyzát z ovčej vlny obahuje aminokyseliny zhodné s aminokyselinami ľudských vlasov. Používaním šampónu Keratín dochádza k doplneniu vlasovej štruktúry narušenej slnečným žiarením, farbením, trvalou onduláciou, fénovaním, odfarbovaním a starnutím. Vlasy sa spevnia, vráti sa ich pružnosť a lesk, nelámu sa. Šampón je doplnený o regeneračný Panthenol a o kondicionačný rastlinný lecithin. Lesk a hladkosť vlasov sú podporené prídavkom vzácneho argánového oleja. Po aplikácii prostriedku dochádza k zväčšeniu objemu a k zvýšeniu lesku vlasov.

Spôsob použitiaMalé množstvo šampónu rozotrite po pokožke hlavy, premasírujte vankúšikmi prstov a dôkladne opláchnite. Následne odporúčame na spodnú polovicu vlasov aplikovať regeneračný kondicionér, alebo po vysušení uterákom kondicionér bezoplachový. Vlasy neskôr upravte bežným spôsobom. Vlasový šampón je určený na každodenné používanie.

INGREDIENCIE (INCI) - zloženie výrobkuAQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMINEOXIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE,LACTIC ACID, PARFUM, LECITHIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HYDROLYZED KERATIN,ALLANTOIN, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)