Moringa Caribbean Complete+semienka moringy - 120 kapsúl

9058

MORINGA COMPLETE PLUS obsahuje 120 kapsúl vysokokvalitného čistého prášku z listov stromu Moringa obohateného o vzácne semienka Moringy a extra dávky vitamínov D, B12 a BIO vitamín C - extrakt z plodov šípky. Podporuje imunitu a odolnosť organizmu voči vírusom. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

43,32 € s DPH

43,32 € za ks

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno
Bez GMO Ano
Bez pridaného cukru Ano

Detaily

Popis:

Listy stromu Moringa (lat. Moringa oleifera) vypestovaného na vulkanickej pôde karibského ostrova Svätá Lucia obsahujú dokonale vyváženú zmes prírodných vitamínov A, E, B1, B6, C a K. Pre svoje silné antioxidačné a protizápalové účinky prispieva k zlepšeniu celkovej imunitnej kondície organizmu. Moringa je považovaná za jednu z najkomplexnejších superpotravín na svete (zdroj: Svetová zdravotnícka organizácia WHO). Je bohatým zdrojom vápnika, horčíka, železa, fosforu, vitamínu E, A ale aj vitamínov skupiny B. Prírodná zložka kvercetin navyše pôsobí ako vírusová prevencia.

VITAMÍN D3:

Jedna denná dávka Moringa COMPLETE PLUS obsahuje až 500% zaužívanej dennej dávky vitamínu D3 pre dospelého človeka. Dostatočný príjem vitamínu D nie je možné zabezpečiť len stravou. Jeho nedostatok v organizme sa donedávna spájal len s osteoporotickými problémami, nedávno sa pridala aj znížená imunita a časté infekčné ochorenia. V súčasnosti sa poukazuje na význam vitamínu D i v prevencii niektorých závažných ochorení:

  • kardiovaskulárnych ochorení a vysokého krvného tlaku
  • diabetu typu 1 a 2
  • neurodegeneratívnych ochorení.

Za bolesťou svalov a oslabeným imunitným systémom, prípadne problémami s trávením môžeme hľadať práve deficit D-čka – sú to prvé varovné signály jeho nedostatku. V našom produkte MORINGA COMPLETE PLUS sme zabezpečili nielen jeho dostatočné množstvo v dennej dávke, ale aj garanciu jeho vstrebania organizmom: Moringa je totiž zároveň zdrojom horčíka a vápnika, ktoré podporujú jeho vstrebávanie.

VITAMÍN C

Jedna denná dávka Moringa COMPLETE PLUS obsahuje až 500% zaužívanej dennej dávky vitamínu C pre dospelého človeka. Bio Vitamín C extrakt zo šípky je najčistejšia a biologicky najvhodnejšia forma vitamínu C pre ľudský organizmus. Je vyrobený šetrným spôsobom z plodov šípky (lat. Rosa canina). V kombinácii s Moringou prispieva k zlepšeniu imunitnej odpovede organizmu. Vitamín C patrí medzi esenciálne živiny, ktoré si taktiež ľudský organizmus nevie sám vyprodukovať, ale sme odkázaní na ich príjem v strave. Faktom však je, že aj napriek našej snahe sa len málokedy podarí prijať dostatok tohto vitamínu v bežnom jedálničku. Dôvodom sú enormné nároky nášho tela – v období stresu, rôznych ochorení, infekcií, ale aj cvičenia a tréningu. Už dávno vieme, že najmä v jesennom a zimnom období je nevyhnutné ho suplementovať. Práve preto sme obohatili náš produkt o extra dávku BIO vitamínu C – extrakt z plodov šípky.

VITAMÍN A:

Jedna denná dávka Moringa COMPLETE PLUS obsahuje 100% odporúčanej dennej suplementácie vitamínu A pre dospelého človeka. Vitamín A významnou mierou pomáha pri zneškodňovaní a neutralizácii toxických látok v organizme. Taktiež zohráva dôležitú úlohu pri ochrane slizníc pred infekciami. Najvýznamnejším rastlinným zdrojom vitamínu A je čerstvé ovocie a zelenina, zvlášť mrkva, brokolica, melón, marhule a špenát. Živočíšnymi zdrojmi vitamínu A je rybí olej, pečienka, makrela, hovädzie a jahňacie mäso, žraločie mäso a rôzne mliečne výrobky. Je to kľúčový vitamín pre rast, vývin a dozrievanie tkanív v tele, najmä pre zdravý rast a kvalitu kostí a zubov. Vitamín A prispieva:

  • k udržaniu dobrého zraku (je základom pri vytváraní fotosenzitívneho pigmentu, ktorý je kľúčový pre zrak)
  • k zachovaniu zdravých slizníc a pokožky
  • k normálnej funkcii imunitného systému

Vitamín E:

Jedna denná dávka Moringa COMPLETE PLUS obsahuje 100% odporúčanej dennej suplementácie vitamínu E pre dospelého človeka. Vitamín E patrí spoločne s vitamínmi A a C medzi hlavné antioxidanty v organizme, čím ho chránia pred škodlivým pôsobením voľných radikálov. Vitamín E patrí medzi účinných „bojovníkov“ proti oxidačnému stresu, teda situácii, keď činnosť buniek nášho tela ohrozujú reaktívne zlúčeniny (voľné radikály), ktoré sú schopné poškodiť a ničiť naše bunky, čím znižujú obranyschopnosť organizmu voči vírusom a baktériám. V prirodzenej forme ho nájdeme predovšetkým v obilninách, rastlinných olejoch, orechoch a semienkach, zelenej listovej zelenine, vajciach a v rybách. Dôležitosť vitamínu E v organizme je v priaznivom vplyve na udržanie správnych hodnôt krvného tlaku a cholesterolu. Vitamín E tiež priaznivo napomáha k znižovaniu bolestivých menštruačných symptómov. Vitamín E:

  • účinný antioxidant (chráni pred škodlivým pôsobením voľných radikálov)
  • podporuje správne fungovanie kardiovaskulárneho systému (priaznivo vplýva na udržanie správnych hodnôt krvného tlaku a cholesterolu)
  • priaznivo napomáha k znižovaniu bolestivých menštruačných symptómov
  • zlepšuje stav pokožky
  • podporuje mozgovú činnosť

VITAMÍN B12:

Jedna denná dávka Moringa COMPLETE PLUS obsahuje až 320% zaužívanej dennej dávky vitamínu B12 pre dospelého človeka. S nedostatkom vitamínu B12 zápasia všetci tí, ktorí sa rozhodli pre vegánstvo a vitariánstvo, prípadne majú nevhodne vyskladaný celkový príjem živín v jedálničku. Problém nedostatku sa prejavuje najmä vo zvýšenej koncentrácii homocysteínu v tele, čo vedie k zvýšenému riziku kardiovaskulárnych ochorení. Nedostatok vitamínu B12 sa však môže prejaviť aj celkovou únavou a malátnosťou, pri deťoch aj neprospievaním. MORINGA COMPLETE PLUS zabezpečuje dostatočný prísun tohto vitamínu pre deti aj dospelých.

MORINGA (lat. Moringa oleifera):

Vedecké štúdie dokázali, že listy Moringy vykazujú blahodarné účinky na organizmus vďaka pestrému obsahu prírodných účinných látok (polyfenoly, flavonoidy, vitamíny, aminokyseliny, alkaloidy, taníny). Vďaka vitamínom s antioxidačným efektom podporuje moringa zdravý rast a bunkový vývoj, má anti-aging efekt a zvyšuje imunitné prejavy organizmu. Prostredníctvom ďalšej dôležitej skupiny vitamínov B (B1 - tiamín, B2 - riboflavín, B3, B6 - pyridoxín) pôsobí na stabilizáciu duševnej činnosti, stimuluje mozgovú činnosť a inhibuje pôsobenie toxínov v organizme.

KEDY SIAHNUŤ PO MORINGA COMPLETE PLUS:

  • ak sa cítite dlhodobo unavení
  • pri zníženej imunite a častej chorobnosti
  • pri častých zápalových ochoreniach
  • pri prevencii pred kardiovaskulárnymi ochoreniami, diabetom a chronickými civilizačnými ochoreniami

Neobsahuje lepok, umelé príchute, sóju, zbytky orechov, arašídov, vajec, laktózu a iné alergény. Vhodné aj pre diabetikov, celiatikov a fenylketonurikov. Bez konzervantov, stabilizátorov a farbív.

Zloženie: (1 kapsula)
  • Prášok Moringa Caribbean 100% (250mg)
  • Vitamín C (extrakt z plodov šípky) (100 mg)
  • Semienka Moringa (30 mg)
  • Vitamín E (3 mg)
  • Vitamín D3 (2,5 mg)
  • Vitamín A (2,05 mg)
  • vitamín B12 (2 μg)
  • celulóza

Dávkovanie:

  • Denná dávka pre dospelých nad 18 rokov - 2 × 2 kapsule (ráno a večer).
  • Denná dávka pre deti od 3 – 18 rokov – 2 × 1 kapsula (ráno a večer).
  • Kapsule užiť po jedle pre vyššiu biodostupnosť a vstrebateľnosť nutrientov, zapiť aspoň 200 ml vody.

Neboli popísané žiadne vedľajšie účinky užívania. 

Krajina pôvodu: St.Lucia, Východný Karibik

Výrobca: Moringa Caribbean sro. , Slovenská republika

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)