Hryzka - raňajková zmes 450g

7259

HRYZKA je patentovaná zmes aktivovaných bezlepkových obilnín, orechov, semienok, ovocia goji a psyllium navrhnutá tak, aby poskytla organizmu optimálnu výživu a stabilnú energiu bez záťaže metabolizmu. Raňajková zmes má vyvážený pomer sacharidov, bielkovín, zdravých tukov a vlákniny.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

29,76 € s DPH

66,13 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

JE AKTIVOVANÁ – aktivácia je proces, počas ktorého dochádza k neutralizácií antiživín (inhibítory enzýmov a kyselina fytová), ktoré sa nachádzajú prirodzene na povrchu každého semienka. Tieto antiživiny na jednej strane chránia semienka pred predčasným klíčením, no na druhej strane sú pre človeka nestráviteľné a navyše bránia vstrebávaniu ďalších enzýmov, vitamínov, minerálov a stopových prvkov do ľudského organizmu. Bez procesu aktivácie sa potom tieto živiny po ich skonzumovaní vylučujú z tela von. Vďaka aktivácií sa stávajú obilniny, orechy a semená pre človeka 100% vstrebateľné, využiteľné a naviac nezaťažujú tráviaci trakt.

JE NATURÁLNA – v celom výrobnom procese sa používa teplota do 43°C, pri ktorej prežijú všetky enzýmy a vitamíny obsiahnuté v surovinách a preto táto zmes spĺňa požiadavku na označenie RAW food (naturálna tepelne neupravovaná strava so živými enzýmami).

JE BEZLEPKOVÁ – zmes neobsahuje lepok, nakoľko hlavnou obilninou v zmesi je bezlepkové proso a preto je vhodná pre kohokoľvek vrátane celiatikov.


VHODNÁ PRE: 
- dospelých vďaka vyváženému zloženiu pre ideálne naštartovanie dňa

- mamičky a deti od 3 rokov vďaka aktivovaným naturálnym surovinám

- športovcov vďaka zvýšenému obsahu bielkovín a antioxidantov

- celiatikov vďaka bezlepkovým obilnám

- diabetikov vďaka nízkemu glykemického indexu

- ľudí, ktorí majú problém s trávením vďaka prítomnosti živých enzýmov

- ľudí, ktorí majú problém s vylučovaním vďaka zvýšenému obsahu vlákniny

- vegetariánov a vegánov, keďže ide o čisto rastlinný produkt


ZLOŽENIE: aktivované proso, aktivované slnečnicové semienka, pohánkové vločky, aktivované vlašské orechy, amarantové vločky, aktivované tekvicové semienka, chia semienka, aktivované ľanové semienka, aktivované mandle, goji, psyllium. Raňajková zmes neobsahuje lepok, pridaný cukor, konzervačné látky, stabilizátory, umelé farbivá ani arómy.


NÁVOD NA PRÍPRAVU: 3 polievkové lyžice (45 g) zmesi za stáleho miešania zalejte 100 ml prevarenou teplou vodou (do 43°C), zamiešajte a nechajte stáť 2 min.. Potom navrch poukladajte 2-5 druhov Vášho obľúbeného nakrájaného alebo nastrúhaného čerstvého ovocia (banán, jablko, čučoriedky, jahody, maliny, mango, broskyňa, slivky...) a podľa chuti pridajte mletú škoricu, kakaové bôby, kokos alebo javorový sirup.

Výživové hodnoty na 100g: 

  •          Energetická hodnota: 1931 kJ / 465 kcal
  •          Tuky: 24,33 g

o    z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,58 g

  •          Sacharidy: 42,74 g

o    z toho cukry: 2,53 g

  •          Vláknina: 11,05 g
  •          Bielkoviny: 15,84 g
  •          Soľ: 0,03 g

Krajina pôvodu: Slovensko

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)