Antibakteriálne dezinf.tekuté mydlo na ruky 500ml

7929

Tekuté dezinfekčné mydlo so striebrom vhodné pre každodenné použitie zjemňuje pokožku vašich rúk, dôkladne ju čistí a zbavuje škodlivých baktérií.

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

2,66 € s DPH

5,32 € za l

Detaily

Vďaka striebru toto mydlo dokonale vyčistí Vaše ruky a vďaka ružovej vode je zanechá vyživené a krásne prevoňané. Vďaka 500 ml balení je navyše toto mydlo aj veľmi ekonomickým riešením v prípade, že chcete mať istotu čistých rúk.

ÚČINNÉ LÁTKY:

  • Striebro - strieborná voda zastavuje rast viac ako 650 druhov baktérií, vírusov a všetkých druhov húb, a to vďaka svojej schopnosti obmedziť prístup kyslíka k jednobunkových mikroorganizmov. Baktérie nevyvíjajú odolnosť voči striebristé vode. Je to skvelé antiseptické a protizápalové činidlo a vyrovnáva pH pokožky.
  • Ružová voda - má protizápalové, antialergické a upokojujúce účinky. Tonizuje, zvlhčuje a upokojuje podráždenú a citlivú pokožku.

POUŽITIE: Navlhčite si ruky a mydlo poriadne napeňte. Pri umývaní nezabudnite na priestory medzi prstami a chrbty rúk.

ZLOŽENIE: AQUA, SODIUM laureth SULFATE, SODIUM CHLORIDE, Cocamide DEA, SILVER, COCAMIDOPROPYL betaín, PEG-4 DISTEARYL ETHER, PARFUM, ROSA Damasceno FLOWER WATER, DICAPRYLYL ETHER, Citric ACID, DISTEARYL ETHER, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, CITRONELLOL, GERANIOL

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)