Henna 200g - medená kúra

6134

Tento vzácny prášok sa získava z rozdrvených lístkov rastliny Lawsonia Inermis. Indian Natural Henna sa pestuje na úrodnej pôde v BIO podmienkach, vďaka čomu je neobyčajne výživná. 

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

8,91 € s DPH

44,55 € za kg

Detaily

Svetlé vlasy henna zafarbí na medený́ odtieň, tmavým vlasom dodáva medený́ lesk. A ak chcete prekryť šediny, hennu si zamilujete - kryje perfektne a výsledný́ efekt vyzerá veľmi prirodzene. Henna má priaznivý́ vplyv aj na pokožku hlavy. Okrem toho, že sú po nej vlasy lesklé a hebké, pomôže vám tiež v boji proti lupinám a iným kožným ochoreniam.

Prečo Henna:

 

  •           Spája v sebe jedinečný farbiaci a regeneračný účinok.
  •           Jej lístky sa ručne zbierajú, pomaly sušia a po pomletí 3x filtrujú.
  •           Má blahodarné účinky nielen na vlasy, ale aj na pokožku hlavy.

 

Použitie:  Obsah zalejeme teplou vodou (cca 60°C) a riadne zamiešame. Pri krátkych vlasoch použijeme cca 50g, pri dlhých 100g prášku. Vytvorenú kašu necháme odstáť 1 hod. a nanesieme na vlasy. Prikryjeme igelitovou fóliou a uterákom. Prípravok necháme na hlave pôsobiť minimálne 1 hod. S dĺžkou pôsobenia rastie intenzita farbiacich a blahodarných účinkov. Vlasy dôkladne umyjeme.

Používanie šampónov a kondicionérov so silikónmi môže zabrániť farbiacim účinkom henny. Uchovávajte na suchom a tmavom mieste. Spotrebujte do 24 mesiacov od otvorenia

Zloženie: Lawsonia inermis (Jemne mleté lístky henny)

 

Krajina pôvodu: India

 

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)