Mydlo veľké 150/250 g mix

106

Na výber široká škála motívov, osobný odber a výber motívu na predajni. 

Trojnásobne mleté ​​prírodné rastlinné mydlo, ktoré kombinuje vzácne a ušľachtilé suroviny spolu s rafinovanými a vzácnymi olejmi. Pomalý proces varenia vo veľkom kotli zaručuje jemné mydlá s úžasnou vôňou, ktoré sa hodia k telu i osobnostikaždého človeka.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

5,86 € s DPH

23,44 € za kg

Detaily

Aký je rozdiel medzi mydlami Nesti a inými mydlami na trhu? Nádherný dizajn balenia a vynikajúca kvalita samotného produktu.

Nesti vyrába svoje vlastné mydlové rezance z prvotriednych „celých“ olejov, ktoré sa používajú na výrobu cestovín, cukroviniek, čokolády atď. Tieto suroviny sa varia vo veľkých kotloch tradičnou metódou. Proces varenia trvá 4 dni, aby vznikol dokonalý mydlový základ bez nečistôt. Potom odpočíva po dobu 24 hodín, aby glycerín v postupe klesol a bol eliminovaný.

Tento dlhý proces umožňuje spoločnosti Nesti kontrolovať celý proces zmydelnenia, aby sa získali mydlové rezance špičkovej kvality namiesto nákupu rezancov tretích strán.Mydlá Nesti sa valcujú trikrát (trojité frézovanie) pomocou stroja špeciálne postaveného z nehrdzavejúcej ocele. Tento výrobný proces umožňuje získať vysokú úroveň rafinácie pre dokonalý konečný produkt. Hladká a rovnomerná pasta: žiadne nečistoty a dlhšia trvanlivosť.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)