Šampón tuhý - Shikakai a mäta 60g

7767

Indické strukové ovocie Shikakai vlasy nevysúša, jemne ich však zbavuje prebytočnej mastnoty a nečistôt. Spolu so sviežou mätou a citrónom bojujú proti lupinám a chorobám pokožky hlavy.
Vhodný pre ňu aj pre neho. 

Viac detailov

Na objednávku

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

10,69 € s DPH

178,16 € za kg

Detaily

Vonia krásne sviežo ako ranný vánok. Mäta, citrónová kôra a bazalka osviežia aj v teplých letných dňoch, umýva jemne ale účinne, muža i ženu. 
Vlasy nefarbí.

Šampón je skvelý na cestovanie, nezaberie veľa miesta, nerozleje sa, môžete ho vziať na palubu lietadla. Navyše neprodukuje prebytočný odpad ako tekuté šampóny balené v plastoch.

Šampón neobsahuje žiadne parabény či silikóny, preto je vhodný na použitie pri prírodnom farbení a vlasových kúrach. Naviac jej vôňu si zamilujete.

Šetrné zloženie s účinnými aktívnymi látkami pokožku nevysúša, naopak zanecháva ju hydratovanú a vlasy lesklé a hladké.

POUŽITIEŠampón jemne pošúchajte po mokrých vlasoch, prstami rozpeňte a zmyte. Po použití nechajte šampón voľne oschnúť.

Zloženie: Sodium Cocoyl Isethionate (tenzid derivovaný z kokosového oleja), Sodium Lauryl Sulfoacetate (tenzid derivovaný z kokosového a palmového oleja), Aqua (voda), Acacia Concinna Fruit Extract (zomleté lúsky Shikakai), Glycerine (glycerín), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Panthenol (pantenol), Mentha Piperita Oil (mätový esenciálny olej), Citrus Limon Peel Oil (esenciálny olej z kôry citrónov), Ocimum basalicum Oil (bazalkový esenciálny olej), Citric Acid (kyselina citrónová), CI77288 (prírodné farbivo), Limonene (prírodná esencia)

Vyrobené v slovenskej manufaktúre.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)