Vlasové stim.masážne sérum Keratin+Chinin 215ml

7405

Unikátne stimulačné masážne vlasové sérum pre regeneráciu a podporu rastu Vašich vlasov.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

8,73 € s DPH

40,60 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Chinin - tradičná prísada vlasovej kozmetiky už od roku 1860 (Eau de quinine) Chinin potlačuje rast niektorých mikróbov, najmä kvasiniek, zároveň stimuluje kožnú mikrocirkuláciu a tým podporuje krvné zásobovanie vlasových korienkov. Je preukázané, že obmedzuje vypadávanie vlasov. Jedinečným spôsobom spája regeneráciu už vyrastených vlasov spolu s podporov rastu nových a obmedzením ich vypadávania. Sérum Vaše vlasy spevní a zregeneruje chemickou reakciou vlasov s keratínovým hydrolyzátom.

Prípravok je obohatený o populárny kofeín, ktorý je podľa štúdií preukázateľný stimulant rastu vlasových folikúl a o tradičný chinín, ktorý sa používa k obmedzeniu vypadávania vlasov. Sérum obsahuje bioaktívne zložky, ktoré potláčajú účinok faktoru TGF-beta, ktorý je zodpovedný za prirodzené spomaľovanie rastu vlasov. Ďalej obsahuje látky potláčajúce androgénnu alopeciu a látky, ktoré zodpovedajú za skrátenie doby vypadávania vlasov spolu s urýchleným nástupom a rozvojom nového vlasového rastu (stimuluje vlastný kožný FGF-7).

Vlasy získajú lesk, penosť a neštiepia sa. Po 3 mesačnom používaní až 95% užívateľov preukázalo významné zníženie vypadávania vlasov a až 85% užívateľov preukázalo opätovný rast nových vlasov, všetci užívateľia uviedli výrazné zlepšenie kvality ich vlasov. Sérum neobsahuje silikóny, SLS, SLES, syntetické farbivá, parabény a pod. Obsahuje jemnú bezalergénnu parfumáciu. Je šetrné k Vám i k prírode. Poteší Vaše zmysly, pohladí po tele.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)