Gél sprchovací Cannabis regeneračný 260 ml BIO BC

4260

Sprchový gél s upokojujúcim a hojivým účinkom extraktu Cannabis je vyrobený ako veľmi jemný a pritom výdatný prostriedok každodennej hygieny pre všetky typy pokožky v BIO formulácii, bez SLS, SLES, bez ropných produktov, silikónov a iných nežiadúcich zložiek.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

5,25 € s DPH

20,19 € za l

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Áno
Vegan Áno

Detaily

Dosahuje vysokej penivosti a mohutné čistiace a umývacie sily, bez extrémneho odmastenia pokožky. Pridané betaíny spolu s rastlinným lecitínom zanechajú pokožku vláčnu a umytú. Úžitkovými vlastnosťami je gél šetrný k telu, aj k prírode. Je jemný a príjemný pri použití. Garantujeme, že si ho veľmi obľúbite. Parfumované hypoalergénnou parfumáciou. Pridaná kyselina mliečna upraví pH bielkovín pokožky do optimálnej fyziologickej úrovne.

PoužitieMalé množstvo sprchového gélu rozotrite po pokožke celého tela a dôkladne opláchnite. Sprchový gél je určený na každodenné používanie.

INGREDIENCIE (INCI) - zloženie výrobkuAQUA, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMINE OXIDEDISODIUM COCOYL GLUTAMATE, LAURYL GLUCOSIDE,COCOMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, PARFUM, LECITHIN, AZELAIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, ALLANTOIN, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, C.I.19140, 42051, SODIUM CHLORIDE.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)