Turmerix, 45g - 60kps. Nutraceutica

4027

Kurkumové kapsule s obsahom natívneho – prírodného komplexu kurkuminoidov, biologicky potencovaného prírodným piperínom. Prírodná látka piperín použitá v zmesi TURMERIX kapslí pôsobí aktivačne, zabezpečuje dosiahnutie účinných koncentrácií v telových tkanivách a zároveň predĺžuje trvanie účinku.

Viac detailov

Nakúpte ešte za 60,00 € a získajte dopravu ZDARMA.

Nakúpte u nás nad 60Eur a tovar Vám doručíme na naše náklady!

13,07 € s DPH

290,45 € za kg

Vlastnosti

Bez lepku Áno
Bez sóje Áno
Bio Nie
Vegan Áno

Detaily

Piperín zabezpečuje zlepšenie vstrebateľnosti a zvýšenie biologickej účinnosti až o 2000% v porovnaní s bežnými extraktami kurkuminoidov. Natívne, prírodné kurkuminoidy v TURMERIX kapsliach na rozdiel od extraktov nie sú zbavené aromatických silíc, ktoré pôsobia protizápalovo, synergicky, zvyšujú celkovú protizápalovú účinnosťovplyvnením tvorby cytokínov cez Nf-kappaB.

Dosiahnutie účinných koncentrácií kurkuminoidov v tkanivách umožňuje použiť tento prírodný prostriedok v dlhodobej liečbe žilovej trombózy, zápalu žíl, hemoroidov, na ochranu kĺbnych chrupaviek pred deštrukciou zápalovými procesmi, na zlepšenie mikrocirkulácie pri diabetickej nohe a nehojacich sa ranách, v liečbe astmy, zahlienenia, zápalov dutín, zníženej mentálnej kapacity u starých ľudí vyplývajúcej z nedostatočného prekrvenia mozgu, na detoxifikáciu od ťažkých kovov, na účinnú ochranu pred voľnými radikálmi, v anti-age protokoloch hlavne u seniorov.

ODPORÚČANÉ UŽÍVANIE: 1 - 3 kapsule počas dňa medzi jedlami


ZLOŽENIE: biologicky aktívny komplex kurkuminoidov a aromatických silíc podzemku Curcuma longa potencovaný prírodným piperínom z plodov Piper nigrum. 1 kapsula obsahuje 650mg rastlinnej zmesi.

Súvisiace produkty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)